Idei frumoase pentru insula de bucătărie cu scaune

 Insula bucătăriei cu design de idei de ședere

Sugestii practice pentru insula de bucatarie cu scaune

Cum să determinați numărul de scaune de care aveți nevoie pe insula bucătăriei.

Găsiți un echilibru între spațiul pe care îl aveți și scaunul dorit prin stabilirea numărului de locuri în jurul insulei.

Aici veți găsi cu siguranță sfaturile de care aveți nevoie!

Pentru unii proprietari, este deosebit de important să aveți suficiente scaune pe insula bucătăriei. Sincer, aflarea numărului de locuri pe care doriți și a câtorva pot fi realiste este întotdeauna o sarcină frustrantă. Iată cum puteți găsi argumentele pro și contra pentru a afla ce avem cu adevărat nevoie în jurul insulei.

Pasul 1: Gândiți-vă la modul în care utilizați bucătăria și camerele învecinate. Este bucătăria izolată din cealaltă parte a casei dvs.? Sau e deschisă la sala de mese? Dacă acesta este cazul, reduceți locurile de pe insulă. Trebuie doar să fie suficient pentru membrii familiei dvs. sau pentru câțiva prieteni apropiați, pentru ca ei să vă poată viziona să vă gătiți și să vă păstrați compania. Dar dacă bucătăria dvs. este clar separată de celelalte zone de locuit, atunci puteți planifica mai multe locuri pe insulă.

De asemenea, trebuie să țineți cont de obiceiurile alimentare ale familiei dvs., cum se deplasează prin bucătărie și cum se pot schimba lucrurile în anii următori. Copiii dvs. au nevoie să vină acasă în diferite momente ale zilei pentru a face diverse activități și teme? Sau bucătăria este locul central de întâlnire, unde toată lumea își face temele, facturile și împărtășește experiențele lor zilnice? În acest caz, poate fi necesar să aveți mai multe locuri pe insula bucătăriei.

Și păstrați mereu în considerare sfaturile designerului: Asociația Națională de Bucătărie și Baie recomandă: lăsați cel puțin 0,90 m pe toate părțile unei insule, pentru a nu deranja traficul. Trebuie să planificați locuri pentru mai multe persoane dacă doriți să stați confortabil pe insulă.

Puteți face în colțul unei extensii a insulei – insula de bucătărie cu scaune

Insula bucătăriei cu idei de ședere lemn extind colțul
Pasul 2: Analizați opțiunile de proiectare a găleților pentru scaunele pentru bucătărie. Șederea pe insulă este la fel de variată ca și insula. Iată câteva opțiuni:

Se așează numai pe o parte. Această opțiune este bună pentru camere mai mari.

Scaune pe ambele părți. Acest lucru este posibil pe insulele care sunt mai largi, atunci puteți pune scaune paralele cu cele două laturi.

Așezați-vă la unul sau ambele capete scurte ale insulei, unde puteți grupa și câteva scaune.

Scaun pe colț. Pentru bucătării foarte mici, unde spațiul nu este suficient, puteți face o extensie a insulei în colț și puteți aranja unele locuri acolo.

Scaune pe trei laturi. În bucătăriile foarte spațioase, o insulă de bucătărie mare poate oferi o mulțime de spațiu pentru mai multe persoane.

Verificați înălțimea scaunului

bucătărie insulă cu scaun bara înălțimea de lucru blat îngust suprafață luminosPasul 3: Verificați înălțimea scaunului. Există, în esență, trei opțiuni pentru înălțimea scaunelor pentru bucătării: masa, contorul și înălțimea barei. Diferența nu este doar o chestiune de gust personal, ci poate fi și o modalitate bună de a determina limitele spațiului. De exemplu, o blat îngust de înălțime a barului poate proteja mult de confuzia din bucătărie și, în același timp, adaugă suficientă lățime pentru a vă mânca în liniște, fără a vă uita neapărat la bucătărie. Înălțimile contorului sunt de asemenea potrivite pentru că se potrivesc bine cu lucrul general din bucătărie.

Counter-urile, scaunele sau scaunele cu înălțime bar sunt principalele trei opțiuni

Insula bucătăriei cu scaune ideale pentru scaune din lemn portocaliuPasul 4: Să aruncăm o privire asupra celor trei opțiuni de bază în jurul unei insule de bucătărie – scaunele din bârne, scaunele sau scaunele înălțate în bar sunt cele trei opțiuni principale. Scaunele sunt spațioase pentru depozitarea spațiului, în special în bucătăriile înguste. Puteți ușor să le alunecați sub blatul pentru a păstra pasajul prețios.

Bucătărie elegantă – insula de bucătărie cu scauneInsula bucătăriei cu scaune din lemn de mobilier din lemn

Bucătărie modernă și practică – scaune pentru o familie mare

Insula de bucatarie cu fotolii de scaune idee de design alb de lemn interesant

Bucătărie clasică în alb

Insula de bucătărie cu scaune pentru scaune zonă de luat masa alb

Bucătărie mică, cu mobilier modern și modern

scaune de bucătărie insulă moderne de modă veche combinate

Insula de bucătărie compactă – scaune de blat și scaune de bucătărie pentru a face acest lucru

bucătăria modernă din bucătăria urbană cu scaune   Design interesant și funcțional de bucătăriescaune Bucătărie Insula idee din lemn rotunzi

20 modele moderne de insule bucatarie
Insula bucătăriei și forma peninsulei
15 idei colorate de insula de bucatarie pentru apartamentul dvs.