Idei de design bucatarie si tendinte curente 2017

Cele mai tari tendințe în designul bucătăriilor pe care ar trebui să le luăm din 2016

 

Sfârșitul anului 2016 se apropie și este timpul pentru cererile finale și bilanțurile. Să aruncăm o privire înapoi și să discutăm ce tendințe fierbinte au fost în acest an și ce putem aduce până în anul 2017 anul viitor.

Tendințele din acest an includ numeroase idei interesante, de la mobilier ascuns, în sensul unui aspect fără sudură al folosirii indraznete a culorilor pentru mai multă bucurie de viață.

Idei de design bucatarie si tendintele actuale

idei de design bucatarie bucatarie confortabila amenajata mobilier bucatarie lemn

De asemenea, am aflat că utilizarea elementelor de design familiare, inclusiv a tendințelor clasice, nu împiedică inovația și inovația în design.

De altfel, aceasta este o lecție pe care ar trebui să o remizăm și la sfârșitul anului.

Design de bucatarie in doua culori

Designul de bucătărie monocrom, chiar și în două dintre cele mai moderne culori, reprezintă un risc mare, dar designerii au arătat că pot funcționa foarte bine.

Plictiseala trebuie sa iasa, dar poate fi minunat realizata de varietatea materialelor. Aplicarea diferitelor texturi a atins combinații noi și noi. Este deosebit de populară împerecherea "cald" și "sobru", cum ar fi plăcile și lemnul.

Idei de culoare în funcție de cele mai recente tendințe

idei de bucatarie de proiectare bucatarie monetarie gri gri idei de culoare
Facilități funcționale ascunse

Căutarea unui aspect fără sudură a devenit din ce în ce mai populară în ultimii ani. Îți aduce atât de mult confort și confort încât să poți răspândi această simplitate modernă în aproape toate domeniile vieții. Până la câteva sezoane aproape exclusiv legate de bucătărie, acum se decide tot mai mult să se răspândească aspectul fără sudură în toate zonele de locuit. Acum găsim facilitățile ascunse funcționale din bucătărie, unde chiar și cuptorul și frigiderul sunt ascunse într-un dulap sau în altă piesă de mobilier. Desigur, acest lucru facilitează și planificarea deschisă care conectează bucătăria cu camera de zi sau cu altă ambianță.

Combinați designul și funcția cu pricepere

idei de design bucatarie mobilier de bucatarie sertar extra bin

Lăsați-vă să veniți cu idei practice

idei de design bucatarie mobilier de bucatarie dulap de depozitareLemn, lemn și mai mult lemn

Bucătăria dvs. poate fi una de ultimă generație și mai include lemne - am aflat de la ultimele tendințe din bucătărie în 2016. Acest material este prietenos cu mediul, adaptabil și poate intra în contact cu aproape orice design interior. Ea ne exprimă în mare măsură dorința noastră pentru un mod natural de viață, chiar și în viața de zi cu zi.

Lemnul închis joacă un rol important și este adesea preferat peste toate variantele colorate posibile din cauza aspectului său de lux.

Mobilier din lemn de bucătărie este complet în tendință

idei de design bucatarie din lemn design bucatarie podele din lemn

Bucătărie rustică din lemn masiv

design de bucatarie idei de design rustic bucatarie moda mobilier din lemn

Aparatele moderne de bucătărie și suprafețele lucioase se amestecă

Tehnici de bucătărie și suprafețe în diferite stiluri - care este foarte comun în bucătăriile moderne în 2016. Nu am mai avut niciodată o astfel de schimbare înainte. Acest lucru este frumos și oferă și mai multe posibilități în stilul fără sudură și monocrom.

Indiciile strălucitoare conferă bucătăriei un caracter modern

idei de design bucatarie kuechenmoebel design pandantiv luminile kupferfarben

Granit real

Granitul este alături de lemn celălalt vârf al anului 2016, dar ar trebui să fie real. Imitațiile artistice, oricât de bune sunt, nu mai există.

Calculator de bucătărie din granit

idei de design bucatarie bucatarie insula modern mobilier de bucatarie

Dulapuri de bucătărie mici

Am învățat foarte bine în 2016 să folosim cât mai puține lucruri în designul bucătăriei și este foarte important să continuăm cu asta. Deci ne concentrăm asupra celor esențiale și ne simțim mai relaxați. Se pare că suntem într-un sens să ținem pasul cu această tendință, folosind mai multe dulapuri de bucătărie din ce în ce mai mici dar foarte inteligent.

Stocați totul în sertare sub chiuvetă

idei de design bucatarie idei de binoclu dulapuri de bucatarie

Găsirea și exprimarea propriei personalități în interior - care a continuat să fie importantă în 2016. Au fost luate multe măsuri în această direcție. Cum vrem să construim acest lucru în 2017?

Bucătărie modernă în aspectul betonului

idei de bucatarie de proiectare beton optic pandantiv lumini scaun de lemn

Soluții creative care pot fi adaptate la dorințele individuale

idei de design bucatarie perete din lemn practic mobile

Design simplu în alb și negru

idei de design bucatarie bucatarie configurata in culoarea alba

Pentru mai multe idei de design inspirat de bucătărie doar derulați în jos

Bucătărie Design Idei Bucătărie Design Tigla Etaj Bucătărie Cabinet Alb idei de design bucatarie moderne bucatarie design podele din lemn idei de design bucatarie bucatarie moderna bucatarie contra lemn idei de bucatarie idei de depozitare anteturi sertar idei practice de bucatarie idei de design bucatarie bicolor design de bucatarie alb negruidei de design bucatarie granit bucatarie bucatarie peninsula idei de design bucatarie grinzi din lemn cupru colorate pandantiv lămpi mese de masă cameră idei de design bucatarie din lemn bucatarie bucatarie mobilier bucatarie insula lemn idei de design bucatarie kuechenflsche holz spuele idei de bucatarie de proiectare bucătărie insulă alb lumini pandantiv cupruidei de design bucatarie rafturi bucatarie bucatarie rustica din lemn amenajat idei de design de bucatarie retro frigider smeg alb idei de bucatarie design bucatarie rustic design bin casete din lemn