Interioare interioare de bucătărie – 16 sugestii practice

interioare interioare inguste interioare insorite idee

 Bucătării elegante compacte – interioare înguste de bucătărie

 Bucătăriile cu zăbrele mici au deseori un design simplu de perete și își asigură utilizatorii la câțiva metri între ele. Aceste bucătării complete sunt foarte eficiente – ele pot fi folosite atât în ​​stil, cât și ca camere mai mari.

Această bucătărie îngustă oferă suficient spațiu și spațiu suficient pentru dulapuri și blaturi de bucătărie pentru a pregăti mesele pe partea stângă, lângă chiuvetă.

Linile simple din această bucătărie fac întotdeauna camera să arate curată. Aparatele din oțel inoxidabil dau ambianței întregi un aspect luxos, în timp ce schema de culori galben și alb face ca camera să pară mai mare.

Interioare interioare de bucătărie – Planificați-vă bucătăria de vis cu colțul de mese remodelabil în bucătăria înghesuită

bucătării înguste interioare dinette strâns
Multe bucătării înguste oferă un spațiu amplu de stocare și, în același timp, au suficient spațiu pentru un rând de ferestre. Singurul dulap de bucătărie de sus aici caracterizează stilul de mobilier, care este, de asemenea, imitat în designul ferestrelor; Acest lucru oferă camerei mici un aspect elegant cu elemente repetitive.

La sfârșitul chicineta este un tabel built-in baza de perete mici, toate pentru mese informale primiri sau te iau pe un curs povesti despre cele mai recente știri într-o ceașcă de cafea dimineața.

 Bucătării cu cămară roșie

cămară interioară îngustă interioară de bucătărie

Această bucătărie colorată și îngustă este împărțită în două zone – una pentru gătit și una pentru curățenie. Pe partea stângă se află chiuveta cu manetă frontală și o mașină de spălat vase. Spațiul de depozitare al vesela este prevăzut strategic pe acest perete, astfel încât să îl puteți lăsa departe de fulger. Cealaltă parte găzduiește dulapurile de bucătărie, cuptorul cu microunde și este deschisă la rândul de ferestre care inundă întreaga bucătărie cu lumină naturală.

Pulberea roșie este culoarea dominantă aici, echilibrată de dulapurile de bucătărie din partea superioară a bucătăriei și de plăcile de marmură de pe pereți. Plasând culorile mai ușoare, în dulapuri sau pe pereți, spațiul îngust se poate face mult mai spațios.

 Bucătărie strânsă

rustic îngust înguste bucătărie interioare idee alb negruAceastă bucătărie albă strânsă are un aspect rustic perfect. Dulapurile clasice albe reflectă lumina de la ferestre și fac ca camera să pară mai mare. Un arc al acoperișului, de asemenea, adaugă vizibil la acest lucru și te împiedică să te simți limitat pe teren. Un set de harnasament cu un model mic de răchită adaugă ambianța casuală rustică.

 Compact după meșteșugar

interior de bucătărie înguste mester scaune de bucătărie bucătărie insula dulapuri

Această bucătărie compactă cu coridor, cu o insulă de bucătărie, promovează munca și deschide spațiul pentru o întâlnire plăcută. Diferitele dulapuri, contoare și plăci de faianță pun tăcerea între bungalow-ul Craftsmanului din 1920 și camera modernă de familie.

 Bucătărie colorată – ușă din sticlă albastră din sticlă de bucătărie

colorat colorate interioare înguste de bucătărie galeria compactă

Aduceți niște energie în rușine – cu culoare! Vopsea interiorul acestor dulapuri de bucatarie albe, cu geam din fata si vor arata ca noul luminos! Paharul de modă veche strălucește în același turcoaz și radiază culoarea prin întregul interior al bucătăriei tale! Un birou de laminat ieftin completează renovarea colorată în această bucătărie simplă, îngustă.

Bucătărie fină impecabilă

Fin imaculat interior de bucătărie înguste lemn luminos

Centrul de lucru al acestei bucătării înguste este compact și funcționează bine, există doar câțiva pași între chiuvetă și celelalte aparate de bucătărie. Bucătăria este deschisă pentru sala de mese / sală de divertisment, între care se află o insulă de bucătărie curbă sau o masă care leagă cele două zone. Linii simple completează profilul acestei bucătării cu panouri plate în cameră, în timp ce blaturile din granit strălucitor nu au o linie rigidă.

 Bucătării înguste cu uși glisante (1)

înguste interioare înguste de interior glisante

Cămile de bucătărie sunt comune în casele mai vechi, unde bucătăria era o cameră separată. În zilele noastre, vedem un avantaj în a putea separa bucătăria de restul casei. Această ușă glisantă, concepută elegant, amintește de ușile vechi ale hambarului, acoperă sunetele și acoperă mizeria când este închisă. Dar geamurile de sticlă de pe ușă au lăsat lumina să pătrundă în spațiul îngust.

 Bucătării cu uși ușoare (2)

înguste interioare interioare bucătărie idee spațiu îngust

Culorile luminoase ale lemnului și nuanțele naturale pe pereți contrastează cu podeaua de culoare închisă și cu blaturile de culoare închisă, cu scopul de a conferi spațiului îngust de bucătărie un aspect cald și contemporan. Rafturile deschise de deasupra chiuvetei vă împiedică să vă simțiți aglomerate sau deprimate. Instalațiile de bucătărie din oțel inoxidabil completează aspectul luxos.

 Bucătării cu uși ușoare (3)

înguste usi de bucatarie usi bucatarie luminoase bucatarie

Bucătăriile dure necesită deseori soluții inventive în funcție de provocările spațiale. Pentru a economisi spațiu, acești proprietari au optat pentru un robinet care este doar atașat la peretele de deasupra chiuvetei încorporate și se poate întoarce. O robinet mic pentru filtrul de apă se află pe marginea chiuvetei. La etaj, există rafturi deschise, nu foarte departe de mașina de spălat vase, pentru a ușura gospodina să descarce aparatul.

 Renovarea la buget a bucătăriei (vedere 1)

buget inteligent de renovare înguste interioare bucătărie design compact

În acest bucătării buget-friendly modernizarea a rămas în tavă același loc, dar proprietarii de case au de mai sus, mult timp unul dintre pereți, a adăugat un raft deschis pentru a vizualiza piesele lor de colectare. Au folosit plăci de pardoseală pentru a acoperi atât vana și masa de lucru, ceea ce reprezintă o soluție durabilă și durabilă. Pentru dulapurile inferioare au optat pentru perdelele lavabile din in – aceasta este, de asemenea, o alternativă ieftină la ușile dulapului.

Reînnoirea bugetară a bucătăriei (vedere 2)

buget inteligent de renovare înguste interioare bucătărie practic întuneric

Cu un nou strat de vopsea, mânere cromate și elemente decorative din lemn de arțar, dulapurile albe au un aspect modern și au fost redesenate pentru mai puțin de 500 de dolari. Vitrinele ferestrei noi se duc în curtea împădurită. Acestea sunt, de asemenea, mai ieftine decât cumpărarea unei game de dulapuri noi de bucătărie. Rafturile simple din lemn de pin în nuanțe întunecate asigură spațiul necesar de depozitare aici.

 Renovați-vă în bucătărie

Faceți-vă propria renovare a bucătăriilor interioare înguste culori verzi verzi

Dulapuri reproiectate și un amestec confortabil de materiale dă viață acestei bucătării de cămară, care a fost aproape complet remodelată de către proprietarii lor. Pentru a actualiza dulapurile cu un aspect de țară proaspăt, au adăugat ferme populare ușilor. Dulapurile superioare au fost vopsite pentru a se potrivi cu grinzile expuse pe tavan. Dulapurile de bază au o culoare slabă. Aparatele noi din bronzul răsucite completează aspectul nostalgic.

 Bucătărie pentru bucătarbucătărie bucătar rafturi compacte vesela înguste

Bucătăriile mici, cum ar fi 2,40 x 3 metri, au fost proiectate și dezvoltate numai pentru un singur bucătar. Dar ele pot fi totuși foarte funcționale. Această cameră are un capăt deschis, iar spațiul dintre sala de mese și veranda este foarte potrivit pentru întâlniri cu prietenii. Pardoselile din lemn de mare ajutor în legătura între bucătărie mică, cu o sală de mese mare și lăsați atmosfera confortabilă și prietenos aussehen.Die negru blaturi de granit lustruit sunt de suprafață rezistente și sunt perfecte pentru prepararea alimentelor în bucătărie îngustă.

Formă de șah pe podeacabină de podea îngustă bucătărie interioare strâmte design strâns

Un design clasic de plăci de ceramică – actualizat cu o schemă de culori verde și alb – adaugă dimensiunea podelei, făcând mica bucătărie mai mare și mai spațioasă. Cămile de bucătărie pot fi renovate frumos, acordând o atenție deosebită detaliilor individuale. Aici, ușile din sticlă și butoanele din sticlă sunt combinate cu dulap alb pentru un aspect de epocă. Uită-te cum este lăsată deschisă blatul de lucru la chiuvetă, intenționat, pentru o utilizare maximă!

 Dulapuri elegante de bucătărie elegantedulap elegant dulap de bucatarie idee compactă zonă de luat masa covor model floral

Această bucătărie mică a fost reproiectată dintr-o singură cameră mare într-o casă de cărucior convertită. Aranjamentul atent al aparatelor de bucătărie face ca lucrul în această bucătărie mică să fie destul de ușor. În această cameră nu vă simțiți deprimat, deoarece totul este la îndemână – la unul sau doi pași de chiuvetă. Pentru a adăuga un pic de clasă în bucătăria îngustă, puteți utiliza suprafețe frumoase întunecate și aparate de bucătărie, așa cum a făcut acest proprietar.

              Bucătărie albă îngustă – rafturi practice de bucătărie și vase în albastru și galben
compact bucătării înguste de design alb rafturi tacâmuri colorate