Insula bucătăriei Idei pentru spațiul mic potrivit

idei bucătărie insula cameră mica de bucatarie

Idei Bucătărie insula pentru spațiu mic

Puteți face pregătirea mesei mai rapidă și mai eficientă datorită unei insule inovatoare de bucătărie. Acesta va extinde cu siguranță spațiul de lucru și vă va arăta stilul de decorare acasă în bucătărie. Urmăriți-ne și uitați-vă la galeria noastră de imagini pentru a vă convinge!

  Insula cu cameră de depozitare deschisă - mobilă

idei bucătărie insulă spațiu mobil mobil mobil mobil
Puteți spori vizual aspectul bucătăriei dvs. cu o combinație de spațiu de depozitare deschis și închis. De exemplu, această insulă mică are un trio de uși încuiate - dulapurile sunt folosite pentru a stoca totul, de la vasele de porțelan la argintărie și două rafturi deschise, unde veți găsi cărțile de bucătărie frecvent utilizate. O insulă solidă ar fi în afara locului, ar copleși designul bucătăriei mici, dar această mică insulă cu rafturi deschise - face ca camera să fie mai strălucitoare și mai aerisită.

 Bucurați-vă de spațiul limitat din bucătărie cu o insulă mobilă de bucătărie. Această unitate mobilă oferă spațiu suplimentar pentru pregătirea mesei atunci când este necesar, dar poate fi eliminată pentru a promova fluxul eficient de trafic în cameră. Suprafața netedă a insulei se potrivește perfect cu aparatele din oțel inoxidabil și cu accesoriile cromate strălucitoare.

   Quiet în stilul casei de țară

idei de bucatarie insula mici stil țară cameră

Această mică insulă a fost cu siguranță abandonată de ani de zile și uitată în pivnița secretă. Acum schimbă întreaga imagine a bucătăriei. Suprafața învechită dă acestei camere însorite un caracter de vacanță. Panoul original a fost înlocuit cu o nouă mască de culoare neagră, transformând insula bucătăriei vechi într-un punct focal uimitor.

    Totul este în detalii idei de bucatarie insula mici detalii cameraDesignul unei bucătării mici poate fi o adevărată provocare. Acești proprietari au profitat din plin de spațiul lor limitat de o insulă lungă și îngustă, dotată cu stil și funcții.

Bucătărie elegantă insulă

idei de bucatarie insula stil mic mobilier cameră

Detaliile creează o atmosferă clasică a fermei în această bucătărie. Așa cum mobila din jur este, de asemenea, insula delicată, cu picioare vizibile, o caracteristică a mobilierului de bucătărie din trecut. O placă de lucru din oțel inoxidabil reflectă aparatele din apropiere, adăugând o notă neașteptată de fler modern în spațiul în stil tradițional.

    Soluție elegantă

idei bucătărie insulă spațiu mic piele elegant

 O insulă lungă și subțire asigură fluxul eficient de trafic în bucătăria închisă. Mai multe bucătari pot lucra pe această insulă în același timp și există, de asemenea, o zonă confortabilă pentru bufet pentru jucătorii casual. Sertarele de pe o parte a insulei oferă o mulțime de spațiu de stocare, în timp ce un microunde încorporat este pe cealaltă parte.

  Blat de lucru mobil

idei bucătărie insulă spațiu mobil mobil

Într-o bucătărie de această dimensiune, chiar și cea mai mică insulă integrată ar face bine. În schimb, proprietarii de case au vrut să integreze un bloc de măcelărie cu opțiuni de stocare limitate, dar, evident, au făcut asta cu o mulțime de stil! Masa mică din mijlocul camerei poate servi drept spațiu suplimentar pentru pregătirea meselor, dar poate fi ascunsă într-o nișă din apropiere când nu mai aveți nevoie de ea.

Insula mică cu spații de depozitare

 magazin de bucatarie dulapuri camera din lemn mic

Chiar și cea mai mică insulă se poate lăuda cu o gamă largă de opțiuni de stocare creative. Această insulă elegantă și elegantă are trei dulapuri și un depozit pentru articole precum torturi și tăvi de copt. Un sertar mare pe o parte a insulei conține coșul de gunoi.

Vintage Block Island

vintage de modă veche de design de floarea-soarelui de bucatarie

Un vechi bloc de măcelar servește ca o mică insulă pentru a completa această bucătărie mică estetic. Un scaun vechi pictat este plasat pe o parte a insulei, ceea ce mărește aspectul pieței de purici.

mobil

Scaune pentru baruri din lemn de design confort

Un coș de cumpărături mobil permite un flux eficient de trafic în această cameră luminoasă. Un covor mic sub cărucior împiedică alunecarea în timpul utilizării.

  Rustic farmec

rustic stil de țară farmec bucătărie mică

O insulă din lemn adaugă farmec rustic și facilități suplimentare de gătit la bucătăria mică. Un sertar mare oferă spațiu de depozitare în bucătăria voluminoasă, iar un raft deschis oferă boluri și tablete pentru previzualizare.

Subtilă eleganță

elegant dulapuri de bucatarie traditionale din bucataria rustica

O masă elegantă servește ca o capcană în această bucătărie mobilată tradițional. Candelabru rustic de pe insula accentuează aspectul de epocă.

Insula din lemn - insula de bucătărie din lemn lemn de culoare inchisa bucatarie mici design

Suprafața învechită sugerează vârsta tabelului, cel mai probabil găsită pe o piață de purici. Un raft deschis sub insula oferă spațiu de depozitare pentru accesorii de bucătărie.

 Subțire și elegantă
Cumpărată dintr-o piață de purici, această insulă îngustă se potrivește perfect în bucătăria de epocă.

bucătărie elegantă de bucătărie elegantă din lemn de modă veche

20 modele moderne de insule bucatarie
Insula bucătăriei și forma peninsulei
Idei frumoase pentru insula de bucătărie cu scaune
15 idei colorate de insula de bucatarie pentru apartamentul dvs.