Peretele din spate din bucătărie – alternative alternative la oglinda clasică a dalelor

Bucătărie bucătărie înapoi idei de bucatarie amenajat mobilier de iluminat din lemn

Bucătărie spate idei de perete 

 

În cazul în care grăsimea, stropile de apă și resturile de sos de perete din bucătărie se impun, este necesar un dispozitiv special de protecție împotriva stropirii. Oglinzile moderne din bucătărie nu numai că sunt rezistente, ci și elementele vizuale în bucătărie. Adesea se gândește doar la o oglindă clasică, din plăci albe.

Cu toate acestea, există acum numeroase alte modalități de a înfrumuseța peretele din spate al bucătăriei. Acest lucru este completat de funcționalitate, longevitate și un aspect atrăgător.

Bucătărie spate perete din lemn idei de echipamente de bucatarie
1. Zidul din spate din bucătărie

 

Un aspect de înaltă calitate și modern pentru bucătăria dvs. oferă un perete din spate din sticlă. Dacă sticla lăptoasă sau transparentă arată foarte simplă și elegantă în același timp. Sticla este ușor de curățat, ușor de curățat și se potrivește în multe bucătării moderne.

Un punct culminant suplimentar este imprimarea sticlei sau a unui fundal foto în spatele geamului. Ambele variante trag rapid ochiul și există nenumărate variante de motive - la Lana KK vor găsi cu siguranță ceva. Rețineți, totuși, că nu ulterior decupajele sunt posibile cu o placă de sticlă, de exemplu, prize, deoarece placa de sticlă dură nu mai pot fi tăiate. Ea s-ar rupe.

 

2. Peretele din spate al bucătăriei din lemn

 

O placă de lemn ca Bucătărie spate perete desigur, sună un pic ciudat, dar cu un tratament adecvat pentru suprafață, lemnul este, de asemenea, potrivit ca oglindă bucătărie.De exemplu, se poate utiliza un placaj de mesteacan de grosime de 6,5 mm. Panoul vopsit este ridicat pe perete și fixat cu benzi de lemn care sunt înșurubate sub dulapurile de perete și pe blatul de lucru. În acest fel, nici măcar nu trebuie să mergeți la peretele din spate sau cel vechi Backsplashforaj.Important: în această soluție, tratamentul de suprafață este crucial.

Bucătărie spate idei de perete placi de oglindă sertare lemn

3. Oglinda de bucătărie cu fundal foto

 

Motivele tapetului de fotografie, care se află în spatele unei plăci din plexiglas, sunt cu adevărat proaspete. Din nou, motivele nu sunt limitate. Ceea ce plăcută poate (aproape) servi întotdeauna ca motiv pentru oglinda bucătăriei.

picturi murale desigur, cu motive mari sunt un ochi catcher optic. Pe de altă parte, vorbiți pentru oglindă bucătărie formatul necesar, precum și lipsa de rezistență a hârtiei și a tapetului nețesut. Pentru prima problemă, motivul este tăiat în bucăți, livrat în mai multe părți și apoi lipit împreună din nou. Problema durabilității și a curățării este deseori rezolvată de o placă transparentă, satinată din plexiglas, care este montată în fața peretelui de perete. Avantaj: Este fixat cu profile U și L din aluminiu, care nu sunt înșurubate pe perete, ci pe dulapuri de perete și de perete.

Bucătăria din spate de perete idei de sticlă care se potrivesc motive 

4. Zidul din spate din bucătărie din marmură / mozaic

 

Cu unul Bucătărie din spate din marmură sau mozaic Oferiți-vă bucătăriei un aspect complet nou, care oferă mai multe beneficii. Pe de o parte, plăcile din marmură de marmură pot fi așezate ușor și rapid, deoarece sunt lipite într-o plasă și prelucrate ca plăcile de mozaic. Pe de altă parte, ele oferă suprafeței un aspect frumos, cu o structură discretă, dar sunt totuși durabile și robuste - un criteriu important pentru o oglindă de țiglă. În plus, plăcile din marmură sau mozaicurile sunt disponibile în magazinele de articole bine aprovizionate și sunt relativ ieftine la un preț de puțin sub 4 euro fiecare.

5. Peretele din spate din bucătărie este din oțel inoxidabil

 

Oțelul inoxidabil este foarte igienic și rezistent la căldură, dar trebuie să fie bine întreținut. Amprentele și picăturile de apă lasă în mod clar amprenta asupra lor. Învelișurile de nișă din oțel inoxidabil au o grosime de numai câțiva milimetri. Prin urmare, atunci când lucrați pe nișă, nu se pierde aproape nicio suprafață de lucru.

Bucătărie din spate idei de sticlă pereți idei moderne de design bucătărie

Sustinerea deciziei pentru peretele din spate optim pentru bucatarie

 

Indiferent dacă aspectul modern din oțel inoxidabil, sticla transparentă sau armonioasă în proiectarea blatului este pur și simplu o chestiune de gust - este permis ceea ce îi place. Sticla are avantaje semnificative: este ușor de curățat și poate fi montată rapid. Alternativa mai ieftină la un perete din spate de sticlă este foaia de plastic. Filmul autoadeziv și tapetul lavabil (fotografie) - aceste două variante au un avantaj clar - au costat mult mai puțin. Dar dacă vă decideți să vă așteptați la mai mult efort - de obicei, acestea trebuie reînnoite la fiecare doi sau trei ani.

Mozaicurile sunt ușor de manevrat și se aplică. Ei își pot transforma bucătăria într-o adevărată capcană. Pentru a dota bucătăria de proiectare cu ajutorul ajutoarelor de bucătărie potrivite, aruncați o privire la rabattino.de. Unul vine să amendeze bucătăria fără a cheltui o avere dafürauszugeben.Mit un opt din oțel inoxidabil de perete din spate pentru un accent de culoare atemporal moderne și de a proteja peretii in mod eficient de stresul vieții de zi cu zi. Oțel inoxidabil este ieftin, rezistent la căldură și rezistent la rugină.

Drepturi de autor:

© www.lanakk.com