Bucătărie modernă în formă de G – aici este o experiență de gătit excelentă garantată

După ce a prezentat bucătăria în formă de L în cantități diferite în seria "Forme moderne de bucătărie" și continuând să demonstreze beneficiile unei bucătării moderne în formă de U, noua formă de bază de astăzi în designul bucătăriilor este bucătăria modernă în forma G. Suntem cu toții conștienți de faptul că o bucătărie modernă este o investiție pentru o lungă perioadă de timp. Prin urmare, dorim să vă ajutăm în alegerea dvs. și să vă informăm în detaliu despre avantajele și dezavantajele bucătăriei în forma G. Înainte de a lua o decizie finală cu privire la designul bucătăriei, trebuie să luați în considerare multe aspecte și să luați în considerare diferite opțiuni de design. Rămâi cu noi și aflați mai multe despre bucătăria modernă în formă de G.

Dacă doriți un design super trendy, alegeți o bucătărie în formă de G

bucătărie modernă în formă de mobilier alb și pereți verzi

Unde se poate găzdui bucătăria modernă în formă de G?

Experții din bucătăriile moderne spun adesea că planificarea inteligentă este jumătate din bătălie! Ar trebui să fie bine! Pentru că cu o bucătărie în formă de G trebuie să planificați până la ultimul detaliu. Este o formă de bucătărie specială, care necesită mult spațiu liber.

Ar fi mai bine să vă integrați bucătăria în formă de G într-o încăpere mai mare, unde separați zonele de gătit, de luat masa și de viață într-un plan deschis. Asigurați-vă că aveți în vedere că aveți nevoie de aproximativ 12-14 metri pătrați pentru a implementa un astfel de design de bucătărie. Dacă există deja ferestre și uși acolo, acestea vă vor complica cel mai probabil proiectul. Te-ai simți obligat să-ți schimbi planul și să-l adaptezi la scara spațială dată. În faza de planificare, trebuie să vă gândiți și la iluminarea corectă a camerei, deoarece este deosebit de importantă în fiecare bucătărie. Și un lucru pe care nu trebuie să-l uitați - ventilația camerei bune! Nu vrei să-ți strici plăcerea de a găti mirosuri neplăcute, nu-i așa? Proiectați-vă bucătăria în formă de G, luând în considerare o glugă modernă deasupra plăcilor de gătit. Mai târziu, veți evalua această decizie pozitiv!

De asemenea, trebuie planificată ventilarea camerei bune

idei de viață bucătărie g forma în alb și maro
Bucătăria modernă în formă de G nu ar mai trebui să fie un lux

bucătărie decor bucătărie bucătărie în formă de bucatarie cu pendul lampă rece

Bucătăria modernă în formă de G aduce un design modern și un design individual sub un numitor

Bucătăriile moderne în formă de G sunt în prezent foarte populare și această tendință va rămâne cu siguranță în următorii câțiva ani. Ele reprezintă o tendință elegantă în designul bucătăriilor, care a fost bine stabilită de ani de zile și câștigă în popularitate. Pentru clientul modern, este esențial să aveți o bucătărie multifuncțională, care este la modă și personalizabilă. Se pare că acestea sunt prea multe cerințe pentru bucătăria contemporană? Nu, în nici un caz! În acest spațiu foarte important puteți și trebuie să faceți multe activități în același timp. În bucătăria de bucătărie în formă de G, sunt posibile prăjirea și coacerea în același timp. În plus, există suficiente suprafețe de lucru care pregătesc mai mulți oameni acolo în același timp seara sau petrecere de mâncare. Există încă un lucru pe care îl puteți face: creați o atmosferă veselă într-un design de bucătărie în formă de G, unde comunicarea nu este întreruptă niciodată. În timp ce gătiți, puteți continua să discutați cu cei dragi și să nu pierdeți atenția asupra bucătăriei!

 Cu bucătăria în formă de G puteți crea o ambianță comunicativă

bucatarie de bucatarie cu bucatarie in stil u bucatarie cu bar din lemnÎn plus, designul personal este important în acest design de bucătărie. Bucătăria în formă de G are un rând suplimentar în comparație cu bucătăria în formă de U. Acest lucru permite ca această linie să servească ca separator de cameră, care servește gura de vizitare sau contor, adăugând o atingere individuală pentru întregul dvs. design de bucătărie. Acest lucru face mult mai ușor combinarea bucătăriei, a sala de mese și a spațiului de locuit, rezultând în final un design unificat de cameră modernă. Spațialitatea largă devine astfel structurată, fără a fi restricționată în nici un fel. Puteți cere ceva mai bun în această privință?

 Bucătăria modernă în formă G necesită creativitatea și vă oferă o mulțime de libertate în designul bucătăriei

bucătărie modernă în formă de g cu lumină frumoasă

Designul modern al bucătăriei în formă de G înseamnă și designul practic

Multifuncționalitate, design individual de bucătărie, design modern - toate acestea sunt subordonate unui aspect practic modern. Forma G a designului bucătăriei vă oferă spațiu de lucru mai mare decât bucătăriile în formă de L sau U, deoarece aveți o linie suplimentară aici. Desigur, pe lângă blaturile de lucru mari, aveți și mai mult spațiu de depozitare, deoarece bucătăria în formă de G folosește în mod optim fiecare colț și fiecare colț "mort". Aici este disponibil un spațiu de depozitare mai mare, unde puteți stoca tot felul de ustensile de bucătărie. Practic și elegant, totul este la îndemână. Calele de la o parte la cealaltă trece fără prag. Din cauza designului spațiului deschis nu vă puteți simți niciodată limitat în fața sobei. Și uitați de toate durerile de spate obișnuite, deoarece în această bucătărie designul sa gândit, de asemenea, la ergonomie. Înălțimea suprafețelor de lucru și a dulapurilor de bucătărie pot fi proiectate individual și adaptate dimensiunii corpului. Pe scurt, o bucătărie modernă în formă de G poate fi ușor echivalată cu bucătăria de vis! Esti inca ingrijorata sau vrei sa mergi la magazinul de mobila urmator si sa obtii mai multe informatii acolo?

Puteți să vă dați liber imaginația în proiectarea bucătăriei G-Form și să creați o bucătărie de vis fantastică

Bucătărie modernă funcțională în formă de bucătărie g

Fiecare unghi este utilizat optim aici

bucătărie modernă în formă de texturi elegante în culori vii

 Acest design modern de bucătărie poate fi proiectat în funcție de propriile dvs. preferințe

bucătărie modernă în formă de g cu dulapuri verde de bucătărie

Un traseu sau un portbagaj?

idei de bucatarie Bucatarie g bucata in forma de galben

Hota de evacuare este un sistem de ventilație aici, la cel mai modern nivel

Idei de bucatarie practic g forma si accente rosii

Bucătărie modernă, bucătărie elegantă, în formă de g, cu dale de pardoseală

bucătărie modernă în formă de g cu suprafață albă de lucru