Bucătării mici Idei și soluții pentru praguri joase

Idei mici pentru bucătării se spală ferestre mici

Soluții excelente pentru praguri joase

Vin dintr-un oraș în care majoritatea caselor sunt comori istorice. De aceea, majoritatea designului exterior nu pot fi schimbate. Unul dintre trăsăturile distinctive sunt pragurile joase. Din moment ce ați găzduit dulapuri originale și un cuptor.

A fost o idee minunată atunci, dar astăzi este o problemă. Cum ați putea să vă planificați în mod rezonabil bucătăria dacă dulapurile sunt mai înalte decât pervazurile?

Probabil cel mai incomod lucru pe care l-ați putea face este poziționarea dulapurilor de deasupra ferestrelor, astfel încât să nu mai aveți acces la deschiderile luminoase. Astfel, creați ceva ca o groapă fără fund, deci un loc unde colectăm gunoi, nu veți mai vedea niciodată. În plus, sarcina este foarte complicată dacă doriți să curățați ferestrele.

Idei mici de bucatarie - Cabinete plutitoare

Bucătării mici bucătării idei de joasă ferestre bucătării bucătării dulapuri
Cu siguranță veți dori să poziționați chiuveta în fața ferestrei. Dacă pragul trebuie să fie redus, atunci o bancă plutitoare poate fi foarte utilă. Nu numai că arată foarte bine, ci și accesul la fereastra de mai jos.

În această bucătărie contemporană ați avut grijă și de o distanță de fereastră. Acesta este un element de design frumos și practic.

Pune mobila în uz

Bucătăriile mici idei ferestre mici ferestre de bucătărie idei de bucătărie

Aceasta este o soluție și mai flexibilă, care se potrivește bine într-o bucătărie tradițională. Utilizați o masă de lucru în locul dulapurilor. Dacă depozitarea în zonele joase este importantă, luați în considerare introducerea lor pe role.

Această bucătărie istorică din Chelsea (Vermont) afișează casete potrivite în fața ferestrelor. Acestea pot fi instalate chiar sub fereastră. Forma lor este mai frumoasă și mai interesantă decât dulapurile de 91 de centimetri.

bucatarie bucatarie Idei bucatarie mici mici praguri perete model muralCreați locuri suplimentare pentru ferestre

Bucătăriile mici idei jos praguri colț scaun scaun

Multe bucătării, chiar și cele din anii 60 și mai târziu, au ferestre joase în spatele chiuvetei, care sunt potrivite pentru o zonă de luat masa. În timpul conversației, au încercat să obțină mai multe locuri pe o insulă în locul unei mese. Dacă sunteți în căutarea pentru acest lucru, atunci ar trebui să completeze dulapuri cu fitinguri potrivite pentru ferestre, care sunt plasate de-a lungul peretelui. Ele se vor potrivi de asemenea sub un pervaz mic și vor oferi mai mult spațiu de depozitare și depozitare.

Bara de mic dejun ar fi un alt mod de a obține o fereastră lungă. Poate fi folosit și ca suprafață de pregătire.

Bucătăriile mici idei joase ferestre praguri bar contra bar bar

Modificați aspectul tipic

apartament vechi Mici idei de bucatarie scazute

În bucătărie, o cutie plată, încorporată, asigură un echilibru între diferitele ferestre. Ceea ce a fost odată o problemă se poate dovedi a fi o soluție frumoasă în alte cazuri.

În următoarea metodă, am găsit un rezultat complet diferit de situație. A creat o peninsulă pentru cabinetul cu chiuveta și la așezat vertical pe perete. Unul nu întâmpină problema cu dulapurile înalte și pragul inferior aici. Scaunele pentru ferestre se potrivesc exact sub pervazul ferestrei. Este echilibrat pe partea stângă cu dulapuri cu înălțime standard.

Bucătăriile mici idei joase praguri zona de ședere

Această casă nouă a fost construită într-un stil de epocă. Aceasta ar fi o altă soluție posibilă pentru spațiile de bucătărie istorice. Dacă plasați o insulă departe de perete și utilizați peretele interior drept zonă de depozitare, aranjamentul poate lua un loc central între ferestre. Picioarele în sine sunt folosite pentru depozitarea plăcilor.

Sufragerie Bucătării mici Idei ferestre joase rustic

Aveți praguri joase acasă? Este una dintre aceste soluții potrivită pentru dvs.?