Idei originale și extravagante pentru bucătării retro

retro bucătării roșu luminoase mobilier de masă canapea colț de mobilier  Banchete de tip banchet – idei extravagante pentru bucătării retro

Vă rugăm să vă uitați la această imagine! Nu vă reamintesc un banchet de stil de 50 de ani? – Da, un astfel de stil de mobilier va oferi o mulțime de locuri în bucătăria dvs., este atât practic cât și elegant, nu numai la cină, ci și în multe alte ocazii.

Continuați să vă bucurați de colecția noastră de idei de bucătărie retro pline de stil personal din trecut!

  Un zid carouri – alb-negru

retro bucătărie blat de perete blat alb
Dacă doriți, puteți avea aspectul unei fețe de masă carouri pe perete. O sobă de la mijlocul secolului completează designul de modă veche cu toate facilitățile moderne necesare pentru stilul de viață ocupat de astăzi.

 Mid-lea moda

bucătării retro în mijlocul scaunelor din plastic alb de secol

 Doriți să dați bucătăriei dvs. o notă de istorie cu scaune de stil de la jumătatea secolului? O masă caldă din lemn înmoaie liniile curate și detaliile metalice ale scaunelor.

Insula bucătăriei roșii

retro bucătării roșu suprafață bucătărie insulăUn loc clasic de întâlnire pentru familie este insula bucătăriei într-o formă de rinichi – acesta este, de asemenea, locul de preparare a alimentelor și barul de bucătărie. Acesta este un loc pentru mese informale, asociate cu scaune retro. Roșul de cireș adaugă multă energie paletei alb-negru a bucătăriei.

   Grădina din bucătăria ta

bucătării retro podele roșu bucătărie contra stil de grădină

Vrei să păstrezi prospețimea grădinii tale în bucătărie pe tot parcursul anului? Apoi, obțineți fructe proaspete și țesături ușoare acolo. Tablourile de lucru laminate roșii și gresiile luminate de mozaic pe podea refacă culorile din bucătărie și designul de acolo.

   Accesorii în stil clasic

retro bucătării stil de modă veche accesorii tesatura

 Stratate cu o bandă metalică și o linie subțire de țesătură roșie, aceste scaune reprezintă reproduceri ale scaunelor dintr-o epocă trecută. Rafturile deschise și dulapurile din față de sticlă completează etapa perfectă pentru afișarea vesela de epocă și a altor obiecte de colecție.

   Un amestec vechi și nou retro bucătării vechea modă combinație modernă plin de farmec

 Un dispozitiv retro poate avea un loc special în bucătăria modernă și nu trebuie să renunți la căutarea unui confort și mai mare. Aici, proprietarii de case au creat o zonă antică de lângă plitele moderne, unde au amestecat vechi și noi. Dacă doriți să faceți o astfel de combinație la domiciliu, acest lucru ar fi posibil. Multe dispozitive noi de pe piață arată astăzi ca antichități, dar componentele și caracteristicile lor tehnice sunt la cel mai înalt nivel tehnic.

 Stilul de epocă

retro bucătării de modă veche podele din lemn alb de selecție

 Suprafața stilului de epocă adaugă starea de spirit în bucătărie. Peroanele și sertarele cu dulap perlat completează aspectul anilor dinainte. Suprafețele de depozitare ample flanchează zona care servește ca zonă de pregătire.

  Stil de modă veche

antic lucioasa masa de mese retro design bucatarie

 Detaliile creează atmosfera într-o cameră, de aceea sunt atât de importante. Blatul roșu adaugă personalitate camerei, iar borcanele cookie amintesc de magazinul de la colț.

element de mijlocul secolului

jumătatea secolului motif scaun mic mobilier tapițat

 Oferiți zonei dvs. de luat masa un aspect modern prin achiziționarea acestor scaune moderne de la mijlocul secolului. O lumină de tambur se blochează peste masă și completează ambianța.

 Stilul de stil

cantina zona de bucatarie stil retro rosu stralucitor

 O renovare completă nu este esențială pentru a face decorul bucătăriei dvs. clasic. Căminele din ceară roșii sunt o modalitate ușoară de a aduce o culoare în sala de mese.

 Aspectul pardosit al pardoselii

Checkerboard pardoseală tigla roșu mobilier bucătărie

Un element de design clasic de 50 de ani este podeaua carouri. Astăzi el se uită din nou până în prezent.

colț băuturi bara de casă bar bucătărie centru