15 idei interesante și practice pentru bucătăriile de modă veche

veche de moda bucatarie bucatarie de perete bucatarie

Vintage Kitchen Ideas – idei practice pentru bucătăriile de modă veche

 Vedeți cum obiectele de bucătărie de epocă pot crea o atmosferă caldă și primitoare în orice bucătărie! Urmăriți galeria noastră de fotografii colorată și veți vedea singuri!

 Stilul de epocă este clar în această bucătărie renovată, datorită materialelor folosite.

Un zid nou de cărămidă în spatele sobei de bucătărie aminteste de epoca colonială, deși plita combină un gaz și un cuptor electric. Un mantel de lemn decorativ din lemn ascunde capota de fum și fitinguri, luminile de bronz și un contur de sticlă lustruit de top completează aspectul.

Bucătării de modă veche cu vedere la aragaz vechi dulapuri de bucatarie de moda alb interiorAceastă bucătărie se datorează aspectului său remarcabil de epocă la dulapurile frumoase de bucătărie albe. Un perete de dulapuri vitrate este situat central, capturând imediat ochiul și amintind de unități clasice de depozitare clasice din trecut. Puteți vedea prin ușile vitrate frumosul colecții de sticlă și vase.

   Bucătărie cu detalii clasice articole de modă clasică de bucătărie

Detaliile mici fac această bucătărie confortabilă. Vedeți cum arată vatra aici și ne face să simțim că suntem într-o casă de vacanță. Dulapurile tradiționale simple și o chiuvetă de epocă completează simplitatea funcțională aici. Podeaua din modelul cărămizilor completează aspectul.

Bucătărie electrică în stil clasic stilul eclectic al bucătăriilor de modă vecheExperimentați diferite elemente structurale de epocă pentru a vă exprima propriul stil în bucătărie. Această bucătărie proaspătă și aerisită începe cu elementele de epocă din vârf, pe tavan, cu o rețea în alb. Luminile agățate sporesc senzația de lux de modă veche și o masă primitivă de altar din China servește ca o insulă de bucătărie. Suprafața rustică a lemnului contrastează cu aparatele din oțel inoxidabil. Barierele sunt tapițate în piele de crocodil presată, care este un alt element al stilului de decorare a bucătăriilor de epocă.

   Insula de bucatarie cu design clasic

crocante de modă veche de bucătărie design cabinete de culoare albă condimente de sticlă

Garnished cu soapstone verde gri, această insulă de bucătărie este atât superba cât și practică. Oferă o mulțime de spațiu pentru a pregăti mâncăruri diverse și are o chiuvetă mică.

  Bucătărie veche și zonă de luat masa de modă veche bucătărie zonă de bucătărie zonă de bucătărie

Imaginați-vă servind mâncăruri delicioase gătite acasă în această bucătărie de modă veche! Aceasta este întotdeauna o experiență plăcută!

Caracteristicile clasice includ dulapuri de bucătărie cu vitrină. Casa datează din anii 1920 și are și alte elemente elegante din acea perioadă, cum ar fi plăcile travertine, blaturile și plăcile colorate din chicinetă.

    Bucătăria bucătarului în stil clasic bucătărie bucătărie de modă veche stil bucătărie design

O mulțime de mese de lucru și o mulțime de spațiu de depozitare oferă această bucătărie frumoasă în stil de modă veche. Dulapurile de bucătărie superioară din vitrină discret afișează seturi de porțelan chinezesc și alte colecții de bucătărie, o placă de marmură pe Insula Bucătăriilor completează aspectul sofisticat al camerei în care este foarte probabil să lucrați foarte mult.

Bucătărie insulă în stil țară

casa de casă mese de masă bucătărie insulă de modă veche

Cum adaugi un stil de vintage unei bucatarii? Prin adăugarea unei insule care combină vechiul și noul.

  Dulapuri de bucătărie vopsite

contrapaloare colorate de modă veche

Dulapurile de bucătărie inferioare sunt vopsite și pictate împotriva amprentelor digitale. Aici folosiți granit lustruit în loc de marmură – care este un element tipic de epocă. Podeaua din lemn strălucește și adaugă multă căldură bucătăriei și zonei de luat masa atașate.

 Bucătărie veche și nouă

vechi noi bucătării design de modă veche alb fructe castron verde măr

 Această bucătărie își datorează aspectul bun într-un amestec de elemente de stil vintage și noi aparate industriale. De exemplu, insula este foarte veche, a fost folosită anterior într-o brutărie, dar a fost curățată și șlefuită și este în uz. Aici veți găsi un amestec interesant de vechi și nou, care se completează reciproc.

  Bucătărie albă veche

de modă veche de moda insula bucătărie idee verde gri

 Stilul de vintage al dulapurilor de bucătărie din această bucătărie mă face să mă simt ca și cum aș fi fost în secolul trecut, dar soba și aparatele moderne de bucătărie sunt un semn clar de funcționalitate de înaltă tehnologie.

Bucătărie în fundal

veche-modă bucătărie bucătărie gresie oglindă strălucitoare alb

Cum creați un design de epocă cu materiale noi? Aici, textura stralucitoare neuniformă a plăcilor ceramice creează acel sentiment de adâncime surprinzătoare în bucătăria altfel netedă. O fereastră mică se întinde pe o plită modernă, inundând bucătăria cu lumină naturală.

 Renovarea Bucătărie Vintage vechea modă de renovare a bucătăriilor de renovare

Casa este foarte veche, din anii 1860, dar astăzi pare destul de clasică și primitoare, după o renovare completă. Dulapurile superioare de culoare albă se potrivesc perfect cu geamurile vechi, în timp ce dulapurile inferioare găzduiesc noi aparate de bucătărie moderne. În mijlocul bucătăriei se află o insulă masivă și întunecată a bucătăriei, care oferă spațiu amplu de ședere și spațiu de depozitare. Ca podele ați folosit lemn clasic de foioase, cu o inserție de cărămidă în jurul insulei.

 elemente de bucatarie de moda veche arata aspectul modern         Elemente decorative clasice

stil de bucatarie inspirat din bucatarieDetaliile inspirat de vintage din această bucătărie adaugă multă căldură camerei. O masă practică pe roți oferă spațiu suplimentar de depozitare.

Elemente clasice, aspect modern

elemente moderne de modă veche bucătărie design idee combinate

Renovarea unei bucătării necesită uneori compromisuri, însă acești proprietari au tot ce vor. Nu trebuie să adăugați nimic. Renovarea este în conformitate cu stilul de epocă. Uită-te la detalii: mâinile ușii franceze pe dulapuri, un raft de la tavan, o chiuvetă pentru ferme și blaturi de calcar! Simplu, dar practic!

 O imagine a acelui timp – design de bucătărie în stil retro

stil de moda veche de design de bucatarie retro