Bucătării unice – o soluție elegantă și compactă pentru designul bucătăriei

Într-o zonă limitată, modul de organizare a spațiului este esențial. Nu numai senzația de viață frumoasă depinde de ea, ci și aspectul spațiului și funcționalitatea acestuia. În acest sens, trebuie să găsim un echilibru între aparatele de bucătărie, spațiul de depozitare și suprafața de lucru. O planificare detaliată în avans reprezintă un avantaj imens pentru toată lumea! Dacă aveți o zonă de bucătărie limitată, bucătăriile individuale intră în joc. Dar unele lucruri ar trebui să fie remarcat înainte de a înființa o singură bucătărie.

bucătării unice economisesc spațiu design trendy în bej

Toate aparatele și mobilierul util sunt incluse în bucătăria unică

Într-o singură gospodărie se potrivește bucătăria unică doar perfectă! Înlocuiește perfect o bucătărie mare cu elementele inutile pentru apartamente mici. Așa-numita mini-bucătărie economisește cât mai mult spațiu posibil, dar permite munca obișnuită în bucătărie. Adesea ea este planificată pentru o nișă și se potrivește acolo minunat. O soluție foarte compactă!

Cum arata o mini bucatarie? Acesta este un întreg compact, care conține toate elementele necesare unei bucătării, astfel încât să nu lipsească nimic în zona limitată.

Deci fiecare bucatarie are:

  • chiuvetă
  • plită
  • Spațiu de depozitare sub unitatea de gătit pentru chiuvetă
  • Dulap de perete care poate fi așezat oriunde în bucătărie sau în zona de living
  • frigider

Din fericire, o mare varietate de fronturi, mânere și mese de lucru sunt disponibile pentru bucătării individuale. Dimensiunea și lățimea pot varia, motiv pentru care fiecare mini-bucătărie este unică.

Bucătării unice Frigider și mobilier de stocare ieftine

Găsit pe moebel-guenstig.de

Într-o singură bucătărie puteai să oferi și mese pliante și contoare. Este suficient doar să le integrați corect în designul bucătăriei. Deci, asigurați-vă un design perfect de bucătărie pentru a vă îndrăgosti.

Ce ar trebui să fie luate în considerare la proiectarea mini-bucătăriei?

Chiar și bucătăriile individuale fascinate prin design și funcționalitate. Ele pot părea la fel de individuale și vizibile ca bucătăriile mari și spațioase. Lipsa spațiului nu este, prin urmare, o justificare pentru a acorda puțină atenție detaliilor din mini-bucătărie. Dar trebuie să vă concentrați asupra lucrurilor esențiale atunci când instalați bucătăria mică.

  • Zonele obligatorii de lucru în bucătărie ar trebui să fie cu siguranță prezente! Deci, de gatit, de clatire, de depozitare, etc, trebuie să îndeplinească cu ușurință în mini bucătărie.
  • Culorile luminoase și materialele potrivite, cum ar fi sticla, de exemplu, fac din bucătăria mică o vizuală mai mare.
  • Pentru bucătăria unică, mulți producători au proiectat opțiuni de design elegante. Se bazează pe vase compacte, care nu afectează lipsa spațiului de depozitare. Mânerele detașabile sunt, de asemenea, un bun exemplu în acest sens.
  • Cu toate acestea, aveți grijă să curățați în mod regulat bucătăria unică, deoarece mizeria și murdăria lasă un sentiment de viață neplăcut.

bucătăriile individuale reprezintă soluția perfectă pentru camera mică

Apartamentele mici, camerele de studenți și apartamentele, apartamentele și birourile beneficiază de bucătării unice. Mini bucătăria oferă o soluție splendidă a problemei spațiului într-un spațiu mic. Creați o mini-bucătărie confortabilă în funcție de propriile dvs. idei și preferințe! Deoarece chiar și în designul bucătăriei unice puteți folosi creativitatea sa! Nu experimentați decorarea! Nu pot fi puse în practică multe idei aici.