Curtea și curtea interioară de design – idei practice de design de grădină

fata design gradina garaj intrare deschidere idei flori usa usa garaj usa

Proiectați-vă curtea din față și calea de acces - Cum să dați calea de acces în garaj un aspect plăcut

Astăzi vorbim despre primele elemente pe care le vezi când te apropii de casă. Ele apar în fața chiar înainte de ușa din față. De aceea aspectul de aici are o importanță majoră pentru a lăsa o primă impresie atrăgătoare.

Vă vom informa astăzi despre măsurile necesare pentru reînnoirea drumului frontal și intrarea, inclusiv alegerea materialelor și costurile.

Proiect: Renovarea drumului de acces și curtea din față

curtea din fata si sfaturile ideii de aranjament
De ce ar trebui să faceți acest lucru: Calea frumoasă, bine întreținută și direcția de acces cresc aspectul atrăgător al casei și fac sosirea acasă o experiență mai frumoasă de fiecare dată.

Spațiile rutiere rupte și deteriorate pot fi foarte periculoase, pot provoca accidente și pot deteriora anvelopele. Îmbunătățirea acestei zone va înfrumuseța întregul și va spori securitatea.

Mai multe idei și exemple de Vorgartetaltung pot fi găsite aici

curtea din față și pasajele de piatră de acoperiș din piatră de acostare

Repararea căilor de acces existente sau a rutelor costă mult mai puțin și necesită mult mai puțin timp decât înlocuirea lor. Asfaltul crăpat poate fi umplut și puteți aplica un strat suplimentar.

În cazul reparației betonului deteriorat, nu se pune problema.

În cazul în care drumul existent și curtea din față sunt în stare bună, ia în considerare o decorare decorativă de cărămizi sau pietre. Astfel, se va obține un aspect mai curat.

Reparați, îmbunătățiți sau înlocuiți?

gradina si forma de aterizare casa flori de piatra florimateriale

Pietrișul și pietrișul sunt o altă opțiune care este ieftină și foarte ușor de instalat. Cel de-al doilea material menționat se va disipa foarte repede și trebuie reumplut. În plus, este dificil să păstrați astfel de trasee curățate de zăpadă.

Betonul este mai durabil și mai moale și prezintă un aspect modern. Se rupe de frig și este foarte greu pentru reparații și îndepărtarea petelor.

Asfaltul este mult mai potrivit în acest sens. Puteți elimina cu ușurință petele și deteriorarea. Asfaltul se rupe mai repede decât betonul. Adesea, acesta trebuie reparat după aproximativ cinci ani, chiar și în condiții climaterice calde.

Pietrele de pavaj și pavajele sunt cea mai lungă opțiune. Ele sunt opțiuni mult mai costisitoare și necesită o mulțime de lucruri pentru procesul de pregătire a suprafeței și de așezare a materialului. Ambele sunt ușor de reparat. Aici aveți ocazia de a schimba pietre individuale și de a menține costul îngrijirii relativ scăzut.

Pave intrarea în garaj

grădină frontală și drumul de intrare deschidere deschidere garaj intrare

Cine ar trebui să angajeze: Un contractor de clădiri sau un arhitect peisagist ar fi o opțiune. Întrebați profesioniștii despre experiența lor cu tipul de cale de acces pe care să-l instalați. Caramida și piatra necesită profesioniști cu experiență care să o interpreteze corect.

Bine de știut: calea de acces și design-ul din față au nevoie de frumusețe și siguranță. Păstrați drumul modest și mențineți-l bine organizat. Deci, i-ai permite să scurgă apa în loc să se acumuleze.

Calea curbată ușor va dura un pic mai mult spațiu, dar acest lucru poate fi meritat dacă vă place aspectul

curtea din față și accesul la garajul de intrare deschid ideile de amenajare

Cel mai bun moment pentru realizarea proiectului: Vremea caldă și uscată este ideală.

În cele mai multe regiuni, sfârșitul primăverii sau vara este momentul perfect pentru a crea o nouă cale sau o nouă cale de acces

curtea din față și garajul pentru intrare în curtea interioară a casei

Cât timp va dura:

- Traseele de pietriș și pietriș pot fi terminate într-o singură zi

- Potecile de asfalt și beton ar putea fi instalate într-o săptămână. După aceasta, prima durează doar 24 de ore pentru a fi utilizabilă, iar betonul durează încă o săptămână.

- pietrele de pavaj și pavajele sunt aduse mai lent la o stare finită. Dacă piesele individuale sunt mai mari, aceasta poate dura până la o săptămână. Mortar între pietre este necesar și, de obicei, este nevoie de 24 de ore după finalizare pentru a utiliza.

Aripă cu aspect original

gradina si forma drumului pietricele cu pietriș

Primul pas:

Priviți cu atenție drumul existent și Vorgartt. Faceți o fotografie sau întrebați-vă un prieten pentru a discuta împreună. Decideți dacă doriți să o reparați sau să o înlocuiți complet.

Obțineți inspirație din cărțile de idei și faceți o scurtă listă de profesioniști care doresc să vă contacteze

face o grădină cu pietricele și deschide intrarea în garaj

Cum vă puteți proiecta curtea din față cu intrarea în garaj?

grădină și potecă face pietre de piatră de casă de casă de a crea

Lawn în curtea din față și pe drumul din piatră

front peisagistică grădină și intrare piatra de intrare pieton