Încadrarea grădinii cu pietre – Idei frumoase de design de grădină

grădină cu scări de pietre

Cum putem proiecta grădina cu pietre?

Piatra este unul dintre cele mai utilizate materiale în designul peisajelor. Este universal. Deci, poate fi asociat și cu lemnul și verdeața. Așa cum se întâmplă în natură.

Dacă îi imiți, vei oferi, ca întotdeauna, o mai mare apropiere de natură și armonie

grădini pietre plante idei exterioare
Decoreaza iazul cu pietre

grădină forma pond apă pietre

Ce fel de pietre de grădină ar trebui să alegi?

Gresie ar fi cea mai bună alegere pentru grădinărit. Deghizați astfel toate elementele posibile din curte.

Acest lucru poate crea, de asemenea, pereți minunați de protecție. Acestea din urmă sunt capabile să suporte o sarcină și mai mare

piatră de perete grădină aleen plante exteriorPiatră de granit în grădină

Dacă aveți Încadrarea unei grădini cu pietre Dacă doriți să știți care dintre ele sunt într-adevăr solide și stabile, atunci ar trebui să alegeți Granit. Alte caracteristici extraordinare includ rezistența la apă și rezistența ridicată la temperaturi foarte scăzute.

Frumoasă grădină în mijlocul pietricelei

grădină forma arta figuri pietre exterioare

Formați grădina cu calcar

Vrei să faci grădina cu piatră, care este potrivită în mod special pentru munca sculpturală? Dacă da, asigurați-vă că luați în considerare calcarul. Puteți găsi acest lucru în mai multe forme diferite. Pot fi acoperite diverse elemente. Este foarte potrivit pentru decorarea căilor și a zonei din jurul lor. Designul arată foarte natural.

Curtea pare destul de atractivă

grădină forma piatră figuri exterioare idei

Instrucțiuni de bază pentru Calea de grădină

Unii oameni se gândesc mai ales la modalități atunci când vine vorba de amenajarea peisajelor cu pietre. Dar aici sunt posibilitățile foarte multe. Aceasta este ceea ce unii dintre voi ați învățat din articolele noastre timpurii. Dar să rezumăm din nou totul.

Steinweg și multe plante

Grădină cu pietre în formă de grădină

În primul rând, fiți pregătiți să vă încurajați imaginația în această privință. Nu puteți experimenta doar natura naturii grădinii. Marile idei creative se pot referi bine la încadrarea râurilor cu plante. Dacă vă gândiți în ambele direcții, aveți mult spațiu. Puteți obține cu siguranță un stil care va merge, de asemenea, bine cu aspectul general fără sudură. În niciun caz nu trebuie să uitați funcționalitatea din cadrul procesului. Acest lucru trebuie să fie întotdeauna primul.

Calea pietrei de plăci și pietricele

gradina cu pietre forma pietricele design atractiv gradina

Secrete Aleen prin pietre

grădină cu pietre în formă de gazon verde

Grădină cu piatră și apoi combinați cu alte materiale

Deja la început am subliniat că piatra poate fi combinată cu multe alte materiale. Din nou, utilizarea creativității tale este anunțată. Piatra poate fi combinată cu pietriș, lemn, iarbă.

Asigurați-grădină arata mai frumos prin pietre

grădină cu pietre în formă de pietricele

Spre deosebire de lemnul, care poate rezista condițiilor climatice, trebuie să vă îngrijești de iarbă despre bine și mult. În mod realist, gândiți-vă la ce variantă ar fi cea mai potrivită pentru dvs. În acest moment, trebuie menționat că piatra asigură un aspect mai natural.

Apa și pietrele sunt combinate

grădină cu pietre formă exterioară frumoasă

Pasii de bază ai designului

Iată pașii pe care ar trebui să îi urmați în opinia noastră, dacă aveți a dumneavoastră Încadrarea unei grădini cu pietre doresc. Mai întâi determinați forma. Decideți dacă ar trebui să existe spațiu între pietre sau nu. Cum completezi spațiile libere? Cumpărați materialele acum. Ei trebuie să aleagă coerența și adaptabilitatea celorlalți.

Zona de grădină a fost proiectată frumos

grădină cu idei de decorare a plantelor cu pietre

Termină acum terenul. Scoateți din stratul superior 10 până la 15 cm. Apoi, puteți vedea că suprafața este foarte plat. Faceți primul strat de pietre. Trebuie să aibă o grosime de aproximativ 10 cm.

Calea elegantă de piatră din grădină

 gradina de piatra calea verde plante de gazon

 Pebble Island în mijlocul gazonului verde

grădina cu pietre creează trunchiuri originale de copaci

Pași în grădină

grădină cu pietre în formă de etaje exterior

Pietre și gard din lemn în grădină

grădină cu pietre formă plante iarbă gard