Plantele medicinale și efectele lor – 10 plante medicinale și plante medicinale

Spice și plante medicinale plante medicinale plante de vindecare

Plante medicinale pentru grădina dvs. sau chiar pentru terasa dvs.

 

Multifuncționalitatea este “IN” în toate domeniile vieții. Acest lucru este dovedit și de faptul că tot mai mulți oameni caută o multifuncționalitate în manipularea plantelor. Plante medicinale populare, care atât decorează curtea, cât și găsesc o mare utilizare în vindecarea bolilor, dietelor și rețetelor sănătoase.

Spice și plante medicinale

Spiceul și grădina cu plante medicinale fac plante de vindecare
Începem astăzi cu unele soiuri pe care oamenii cu simptome comune ar trebui să le aibă întotdeauna la dispoziție. Veți economisi apoi mult timp, bani și zilnic la farmacie. Veți experimenta și o plăcere spirituală pură prin mirosurile minunate și prin imaginea verde.

Indii proaspeți: ghimbir, cardamom, cuișoare, frunze de dafin și nuci

Spice și plante medicinale pe bază de plante grădinărit indian condimente cardamom ghimbir

Mentă – îngrijire și proprietăți ca plante medicinale

În natură, această plantă crește în apropierea râurilor, a puțurilor mici și acolo – în locuri umbroase și reci. Grijă de menta de unele soiuri ar fi, de asemenea, posibil, în condiții de casă și în grădină. Se înmulțește în perioada iunie-septembrie. Frunzele și florile pot fi folosite în condiții proaspete și uscate. Monetaria este foarte potrivită pentru probleme cu sistemul gastrointestinal.

 Monetaria ca planta de vindecare

Spice și plante medicinale menta cultiva grădină de plante medicinaleMoneda și grija pentru acestea vă vor ajuta mult mai mult, dacă de cele mai multe ori ar trebui să faceți ceai de la ea. Chiar dacă vă treziți în mijlocul nopții cu durere de dinți severă sau gingiile dumneavoastră sângerează puternic, ceaiul de menta sau de menta vă poate ajuta. Ați observat că este foarte des folosit în pastele de dinți? Monetăria poate fi utilizată în reumatism. Artrita poate fi influențată. Bronșita, laringita, sinuzita pot fi, de asemenea, vindecate cu ea. Monetaria este o plantă foarte folositoare de condimente.

Frunze proaspete de menta în grădina proprie de plante medicinale

Spice și menta de plante medicinale cultivă frunze de plante de menta

Aloe vera ca plante medicinale

Am vorbit deja despre aloe vera ca plante medicinale în alte articole. Dar nu puteți ajunge destul de des în proprietățile lor benefice. Este un fel de plante medicinale, care este de asemenea frumoasă și poate ajunge până la un metru înălțime în grădina dvs. Important în acest caz este că ea iubește foarte mult caldura. Prin urmare, trebuie mutat în perioadele mai reci din interior, în conservator. Locul în care crește aloe vera trebuie să fie, de asemenea, destul de însorit.

 Efectul vindecător al aloei este în frunzele cărnoase

Spice și plante medicinale aloe vera plante medicinale pe bază de plante

Aloe Vera este cunoscută ca plante medicinale, în principal datorită următoarelor proprietăți: rănile se vindecă mai repede, pielea arsă, precum și toate celelalte tipuri de boli ale pielii sunt influențate pozitiv. Ai putea contracara orice inflamație. Problemele interne gastro-intestinale, cum ar fi colita, constipatia, deficienta de apetit pot fi astfel rezolvate minunat.

Aloe vera ca o plantă în ghivece acasă

Spice și plante medicinale Aloe Vera Medicinal Herb plante de interior robuste

Rolul lovage-ului ca plante medicinale

În grădină, lovage ar trebui să fie plantate într-un loc umbros și umed. Avem de-a face cu un condiment și o plante medicinale în același timp. Dedicarea lui este destul de variată. Dacă aveți o durere de cap vă puteți face un ceai de la rădăcini, personal și frunze. Problemele gastro-intestinale, renale sunt influențate pozitiv. Foarte liniștitor este efectul asupra bolilor de piele și a leziunilor.

leuștean ca un condiment și plante medicinale în bucătărie

Spice și plante medicinale lovage bundle grădină de plante medicinale

Lovage are un efect de vindecare asupra bolilor de piele și a leziunilor

Spice și plante medicinale lovesc grădină de plante

Cimbrul ca mirodenie și plante medicinale

Ca plantă și condimente medicinale, cimbru este utilizat pe scară largă. El este bogat în antioxidanți. El curăță corpul radicalilor liberi. În același timp, el ajută la lupta împotriva gripei, a bacteriilor, a virușilor și a paraziților. Cimbru este una dintre plantele medicinale care sunt foarte des folosite în pastă de dinți și apă de gură. Are o gripă foarte puternică, controlează simptomele tusei, nu are febră și depășește ușor frigul. Cimbru este, de asemenea, una dintre plantele medicinale care pot fi utilizate în tratamentul astmului și bronșitei.

Cimbrul este bogat în antioxidanți

Spice și plante medicinale de plante cimbru plante medicinale

medicamentecimbru

Spice și plante medicinale cimbru plantă plante medicinale

Pălării de soare (Echinacea)

Să ajungem la soare printre plantele medicinale. Avem de-a face cu o adevărată frumusețe liniștitoare. Le puteți folosi cu succes pentru primele simptome de răceală și gripa. Efectul antibacterian al pălăriilor solare este foarte puternic. Doar o ceașcă din ea ar atenua instantaneu simptome cum ar fi dureri în gât, tuse și altele asemenea.

pălării de soare Plante în grădină

Spice și plante medicinale planta de plante grădină grădină plante de soare pălărie

Pălăriile de soare aparțin plantelor medicinale, care, de asemenea, acționează rapid asupra rănilor, arsurilor și inflamațiilor. Sinuzita, cistita si chiar unele boli ginecologice pot fi tratate cu ea.

Echinacea

Spice plante medicinale pe bază de plante pădure pălărie de plante echinacea

Marshmallul real (Althea officinalis)

Dintre toate plantele medicinale, s-ar putea îndoi că această plantă frumoasă, cel puțin proprietățile. Chiar și numele în latină – althea înseamnă “vindecare”. Trebuie să fie plantată și menținută într-un loc potrivit în grădină. Pământul trebuie să fie foarte bogat în substanțe nutritive. Althea officinalis trebuie să fie udat în mod regulat … Asta sună ca o slujbă plictisitoare. Dar, la sfârșitul zilei, acest lucru se va întoarce, în orice caz, frumusețea mea colorată!

hibiscus plante medicinale

Spice și plante medicinale grădinărit real marshmallow

Dacă beți această plantă medicinală ca pe un ceai sau o mănânci sub formă de salată, atunci orice simptome gastrointestinale cronice sunt foarte pozitiv influențate. Infecțiile interne din organism nu vor mai fi la fel de acute. Cu ajutorul tratamentului extern ați putea astfel vindeca răni și vânătăi ca rezultat al rănilor. Durerile musculare, precum și mușcăturile insectelor, vor fi mult mai blânde dacă ați optat pentru marshmallow-ul brut sau adevărat ca remedii pe bază de plante.

Flori uscate de Althea officinalis

Spice plante medicinale pe bază de plante gradina verde marshmallow uscat

Brusture mare (Arctium lappa) ca plante medicinale și condimente

Bricheta mare este o condimente perene și o plante medicinale. Între lunile iunie și august se înflorește în roșu-violet. Îngrijirea nu este deloc exigentă. Ceaiul din frunzele acestei plante ajută foarte mult la reumatism, la calculii biliari și la inflamația renală.

Arctium lappa  sau încă brusture mare numit

Spice plante medicinale de plante flori Arctium lappa flori

Mai mult, burduful mare ajută la diabet, căderea părului și la seborea. Infuzia de acest lucru poate fi aplicată de 1-2 ori pe săptămână pe cap. O serie dintre acestea pot fi, de asemenea, tratate cu succes. Încearcă-o dacă ai herpes sau acnee.

O plantă medicinală împotriva reumatismului, a calculilor biliari, a inflamațiilor renale și boli de piele

Spice plante medicinale planta de plante Arctium lappa mare brusture

Marigold-urile ca plante medicinale

Această plantă anuală, cunoscută sub denumirea de condiment și plante medicinale, poate fi recunoscută de florile portocalii stralucitoare. Ea are un puternic efect antibacterian. Sângele este astfel purificat. Știați că sa demonstrat că gălbenele au unul dintre cele mai puternice efecte ale febrei galbene?

 Floarea vindecătoare are flori strălucitoare galben-portocalii

Spice plante medicinale plante medicinale flori câmp câmp

Dacă luați gălbenele de ceai, atunci puteți contribui la vindecarea multor boli din stomac și intestine. Veți putea vindeca propriul sistem nervos cu succes. Ca cremă, poate fi folosit pentru ciuperci, umflături, probleme veninoase și răni. Atât arsurile, cât și rănile la rece ar putea să te vindece. Pigmenții de piele și petele de vârstă ar putea fi astfel îndepărtați parțial sau complet.

Cu ceai de gălbenele poți să-ți curăți sângele

Spice și plante medicinale flori de flori gălbenuș de grădină

Laurel frunze ca plante medicinale și condimente

Frunza de dafin este o plantă de pădure veșnică. Florile lor sunt foarte mici, sunt caracterizate de un miros foarte puternic. Pentru buna sa dezvoltare, această plantă aromatică de condimente necesită căldură și lumină destul de puternică. Probabil că nu există nici o gospodină care să nu fi folosit frunza de dafin ca un condiment în gătit.

frunze de dafin ca o plantă în ghivece – un condiment foarte popular

Spice și plante medicinale de plante medicinale de grădină cu frunze de laur

Frunzele de dafin ajută la problemele gastro-intestinale și la inflamații. Astmul, virușii, ciupercile sunt, de asemenea, combătute cu acesta. Pentru gingivită ar trebui să mestecați frunze de dafin. Frunzele de frunze sunt, de asemenea, una dintre plantele medicinale care sunt foarte sănătoase în diabetul zaharat. De asemenea, puteți ușura durerea reumatismului. Extrasul din acesta poate fi foarte benefic cu câteva picături de sinuzită.

Știai despre efectele vindecătoare ale lui frunze de dafin?

Spice și plante medicinale plante aromatice gradina mirodenii efect de frunze de laur

mușețel

Încheiem prezentarea plantelor medicinale și condimente astăzi cu musetelul – una dintre cele mai cunoscute și frumoase plante medicinale. Se găsește peste tot – pe pajiști și în ferme. Este bine de știut că există multe soiuri. Dar varianta vindecătoare este numită Matricaria chamomilla. Ei își folosesc florile, care sunt foarte bogate în uleiuri esențiale.

Matricaria chamomilla

Spice și plante medicinale plante medicinale plante medicinale de mușețel

Ai putea opri inflamarea și sângerarea cu musetel. Ritmul inimii este, de asemenea, afectat. Dacă aveți pietre în rinichi, intestine inflamate și dureri de cap, atunci ar trebui să luați o mulțime de ele. În plus, plângerile, cum ar fi durerea de dinți, durerile de gât și inflamația ochilor, sunt foarte plăcut influențate de mușețel.

Deseori beți delicios ceai de musetel!

Spice plante medicinale plante de iarbă de mușețel musetel de ceai de musetel