Accentuați accentele în grădină cu hortensii

Accenturi elegante în designul grădinii din față din hortensiile

Frumos și admirabil, blând și elegant - acestea sunt adjectivele folosite pentru a descrie hortensii se potrivesc. Aceste flori frumoase de gradina ne incanta cu diferite nuante de pastel in care pot fi experimentate. Vă oferim mai multe informații despre aceste flori frumoase, care apar în cea mai frumoasă formă din timpul verii. Veți învăța, de asemenea, informații de bază despre cum să vă îngrijiți cel mai bine aceste flori de grădină.

Hortensiile sunt un decor gradat și elegant 

hortensia decoides flori de gradina plante de gradina

Locuinta casei hortensii este Japonia și au venit în Europa și au cucerit cultura curții franceze. În japoneză, numele acestei plante de grădină înseamnă "floarea soarelui violet". Astăzi știm despre cele 80 de varietăți diferite de hortensie. Cea mai frecventă dintre acestea este hortensia din grădină, care se caracterizează prin florile sale magnifice mari.

Hydrangeas în culori variate

hortensie culori diversitate sfaturi de îngrijire la domiciliu
Soiurile decorative prezintă multe nuanțe diferite. În natură, există doar alb și roșu hortensii. Dar puteți obține și alte nuanțe. În acest scop, trebuie să controlați aciditatea solului. Astăzi aveți posibilitatea să cumpărați un sol special. Pe ambalaj, atunci stă, ceea ce rezultă că puteți realiza cu ea.

Hortensiile în alb sunt tradiționale și elegante

grădinărit flori de gradina hortensie gradina decora

Hortensiile pot exista și în alte nuanțe

hortensia decoratiuni de gradina plante de gradinaAduceți o notă proaspătă grădinii prin hortensii frumoase

grădină plante hortensie albastru calea de grădină

Pentru a obține culoarea dorită, puneți hortensii unde pământul se usucă încet. Conținutul de acid trebuie să fie scăzut sau mediu ridicat.

Zone mai mari cu hortensii capac

Este foarte posibil să acoperiți o zonă mai mare cu această grădină de flori. Aceasta se face prin poziționarea lor la o distanță de 1 ½ până la 2 metri unul de celălalt. Plantele vor umple spațiul în mod natural între ele.

plante de gradina hortensie gradina flori frumos design de gradina

turna

hortensii sunt flori de gradina care iubesc umezeala. Cel mai bine este să folosiți apă stătută. În el puteți dizolva câteva picături de suc de lamaie și puteți adăuga alte îngrășăminte naturale. De asemenea, doar turnați pământul în jurul plantelor, nu bastoanele, florile și frunzele florilor.

Îngrijirea regulată a hortensiei garantează un design grădină frumos

hortensia de îngrijire a grădinii albastre

tăiat

Ar trebui să taie hortensia de două ori pe an. Acest lucru ar trebui să se întâmple în primăvara și sfârșitul lunii octombrie. În primul caz, se atrage atenția specială. Trebuie să aveți grijă să nu întrerupeți nici un urmaș de anul trecut.

Faceți-vă un design elegant în curtea din față

grădinărit plante hortensie grădină albă design deco idei cărămidă fațadă

hortensii și designul grădinii

În mod tradițional, hortensia este considerată o grădină de flori pentru care chiar și în țările din sud, uneori, clima nu este caldă și, în același timp, destul de umedă. Prin anumite selecții din anii 30 ai secolului trecut, ea poate, de asemenea, să crească și să prospere în grădinile Europei. Dar trebuie să alegeți soiurile potrivite.

Hortensia albastră este o alegere nobilă

grădină plante hortensie îngrijire sfaturi deco idei grădină

Cel mai important lucru este că aveți locul potrivit pentru afacerea dvs. hortensii găsiți în grădină. Locul potrivit este în umbra parțială, deoarece razele soarelui nu sunt niciodată prea directe, iar flora are un pământ umed în permanență.

Alegeți o culoare care vă va decora grădina în cel mai bun mod posibil

grădinărit hortensie de îngrijire de tăiere sfaturi de turnare

În cele din urmă, am dori să oferim un sfat celor care sunteți hortensii Nici în casă și nici în curte nu se poate menține. În acest an, modelele de fotografie sunt foarte populare în decor. Poate poze cu flori de gradina sau imitatii artificiale pot impodobi casa ta! Cine știe dacă nu te motivează, anul viitor un loc real hortensii pentru a găsi în grădina ta!