Sugestii pentru grădină – Idei cool și originale pentru designul grădinii

design de grădină idei arbuști forme arta grădinii

Idei de design de grădină - sugestii originale și minunate

Grădina este o parte a casei, care necesită atât de multă atenție în proiectarea ca și casă în interior. Există multe modalități de a vă arăta în aer liber propriul dvs. stil de exterior. Indiferent dacă grădina dvs. este mică sau mare, puteți să o faceți confortabilă și elegantă adăugând accesorii potrivite și să creați spații vibrante prin statui și culori vesele de flori.

Colț exotic de relaxare în natură - în curtea ta

idei de design de grădină tufișuri forme exotice
Există, de asemenea, multe stiluri pe care le puteți utiliza pentru a vă face grădina. Stilul modern încorporează elemente de arhitectură modernă - linii simple, ornamente mici, peluze verzi sunt destul de comune, deoarece sunt curate și au un nivel scăzut de întreținere și nu necesită mult efort de proiectare.

Foi mici, compacte, cu pereți de sticlă

idei de design de grădină tufișuri forme iaz de lemn

Grădinile grădinilor arată că nu au fost niciodată proiectate. Plantele cresc liber acolo unde le place, grădina este luxuriantă, totul devine neîngrădit. Aici, între această vegetație sălbatică, puteți găsi o mică cărare care vă duce la ușa din față. De obicei, se separă grădina colonială cu un gard din grădinile vecine, pentru a putea să cultive legume și ierburi.

Diverse specii de plante în grădină

idei de design de grădină tufișuri formeGrădina japoneză are forme de design foarte interesante, cum ar fi iazuri mici cu poduri, stânci, tufișuri, felinare din piatră și grupuri de pietre mai mici și insule.

Grădini spaniole sunt adesea în jurul iazurilor sau canalelor de apă, pomi fructiferi și plante aromate sunt aranjate în jurul apei. Aici puteți vedea și pergole, foișoare și pavilioane. Aici puteți organiza o zonă de luat masa în aer liber și / sau puteți crea o zonă de relaxare cu șezlonguri și fotolii din răchită.

Fatada clădirii atractivă și chic - grădină în curtea din față

idei de design de grădină tufișuri forme grădină

Dar trebuie să știți în avans, toate acestea necesită o planificare bună, dacă nu doriți să ajungeți cu un labirint verde în locul unei grădini frumoase. Se spune că grădina este locul perfect pentru a scăpa după o zi lungă de lucru și pentru a vă odihni în mod corespunzător între copaci verzi și flori parfumate.

Flori colorate și flori proaspete

design de grădină idei tufișuri forme flori colorate

Grădină mică în curtea din spate și două zone de agrement

idei de design de grădină tufișuri forme fotoliu floare

Catedralele de flori mari înfrumusețează grădina

idei de design de grădină tufișuri forme flori oală

Arbore copac cu trepte roșii în curtea din față

idei de design de gradina tufișuri forme usa de intrare     Luminări de grădină romantice - piscină mică integratăidei de design de grădină tufișuri forme piscină

Fairytale exteriorul casei - diverse tufișuri în curtea din față

idei de design de grădină tufișuri forme arbust colorat