Scaune vechi în grădină cu funcție nouă – plantare atractive

Scaune vechi în grădină, cu noi plantații galbeni atractivi galbeni

Fermieri atractivi

Nu arata grozav si amuzant? Un scaun vechi poate obține o viață nouă în grădină - poate servi ca un container de flori sau flori. Cum vă place ideea? Ea vine de la designerul de interior Renee Buchhauser din San Diego. În loc de paturi de flori, ea a vrut să aibă scaune în peisajul ei, după care își pune ghivecele.

„Întotdeauna încerc să găsească modalități neobișnuite pentru a planta flori în grădina mea și în această căutare am găsit lucruri destul de neașteptat“, spune ea. Cu opt ani în urmă, a venit cu ideea de a planta flori pe un scaun.

  Roșu de apă potabilă metalice - ca un element decorativ

Scaune vechi în grădină, cu noi caracteristici plantații albi atractive
Sfatul nostru pentru gradina: Dacă decideți să vă folosiți scaune vechi ca pentru flori sau recipiente de flori în grădină, ar trebui să le picteze în mod regulat, astfel încât ploaia nu deteriorat în totalitate.

Un scaun mic de la grădiniță

Scaune vechi în grădină, cu noi caracteristici mici plantare lemnoase atractive

Acest scaun mic, plantat cu flori frumoase din grădină, asigură un aspect fermecător în grădina dvs. în lunile de primăvară și de vară.

Culoare dominantă roz - decorare feminină

Scaune vechi în grădină, cu noi caracteristici plantative de lemn de culoare roz atractiveDestul de patină

Purple Rittersporm - o centrală uimitoare, aici, în combinație cu lavanda, menta mexican și Heather parfumat.

Puterea florilor

Începeți sezonul cu lobelia albastră și pansamentele purpurii care vă plac vremea rece. De îndată ce lovesc căldura de vară, geranii albi, frunzele mari de grăsime și petunia roz pot crește suficient de mare pentru a duce emisiunea.

Tron de grădină

Scaune vechi în grădină cu plantare noi atrăgătoare atrăgătoare

Cu scaunele de grădină ai un loc de odihnă pentru albine și fluturi. Rozul și roșu salvie sunt favoritele favorite, frunza de grăsime albă, lobelia albastră și Rittersporm creează accente fermecătoare.

Un detaliu plin de culoare pentru DIY în grădină

Scaune vechi în grădină, cu noi caracteristici plantative albastru atractive

Veniți în grădină

Chartreuse vede numai bine, nu combinați această floare, dar dacă într-adevăr doriți să sublinieze frumusețea lor, atunci poti sa te uiti la o pereche de plante medicinale Greis- de culoare argintie, cred că Alyssum alb, roz și mexican Heather Lobelia albastru.

Colorant: Dacă nu puteți alege o singură culoare, combinați mai multe culori împreună! Acest scaun roșu-albastru-galben serveste ca acasă la menta parfumată, frunze mari de grăsime, margarete și flori de cocaină de aur.

   Fotoliul de rattan vechi servește drept recipient de floriScaune vechi în grădină cu noi caracteristici rattan mobilier de gradina gradinari atractivi

Scaunul din lemn masiv roșu prezintă frumusețea florilor de grădină

Scaune vechi în grădină, cu noi caracteristici roșii de plantare atractiv

Varietate de flori și specii de plante pe vechiul scaun din lemn

Scaune vechi în grădină cu flori noi de culoare roșie plante galben atractiv