Idei de decor de grădină de la materiale ieftine și ieftine

Înfrumusețați-vă ideile de grădină - decorațiuni de grădină din materiale și materiale ieftine

grădinărit arta decor gradina însuși face idei materiale materiale fericit

Grădina artistică unică oferă o curte netradițională. Proprietarul casei, Dave, folosește materiale plastice, cum ar fi hula hoops, jucării ieftine și ghivece pentru a adăuga mai multă culoare și viață la curte, pe care le împarte cu soția și trei copii.

Într-un spațiu între o pasarelă și un zid de beton sunt flori de plastic de 6 picioare 

plastic flori gradina decorare idee grădină materiale de artă materiale ieftin
Discurile mici cu discuri creează centre spumante pentru petale de flori strălucitoare roșii, galbene și portocaliidisco bile strălucitoare decorare grădină idee galben roșu accent gradina arta

O coloană de mozaic - inspirată de arhitectul spaniolcopii mozaic coloană grădină idei de decor gradina artaCreativitatea lui Dave a fost inspirată de design-urile capricioase ale arhitectului spaniol Antonios Gaudi. După o călătorie în Spania, Dave a hotărât să creeze o coloană de mozaic care să poarte numele copiilor săi.

O țiglă pe un stâlp de lemn roșu poziţionat

pat copii mozaic coloană tigla grădină deco idee elegantă redwood

Dave a lucrat noaptea după ce copiii lui au plecat la culcare. A rupt o țiglă și a așezat-o pe un stâlp de lemn roșu. Mai târziu, el a observat că a așezat țigla pe partea greșită, pentru că nu putea să vadă bine în întuneric.

Această sculptură este decorată cu plăci de marmură verde și de argint

mozaictiere sticlă verde roșu limbă ochi albastru de sticlă

De asemenea, Dave și-a folosit abilitățile pentru a crea animale și creaturi capricioase de mozaic. Această sculptură este decorată cu plăci de marmură verde, argintiu și din sticlă. Perlele albastre albastre își înconjoară ochii roșii și o limbă se blochează din gura uluitoare.

Această creatură este împodobită cu gresie galbenă și pietricele gri și albe și alunecă de-a lungul unui perete de piatră scurt

sculptura perete de piatra alb galben decor de grădină dale

Idei de decor de grădină - trezește-ți imaginația!

fără reguli instrucțiuni materiale plastice idei de decor de grădinăDave recomandă să experimenteze. Deoarece nu există reguli sau instrucțiuni, vă puteți da creativității libertatea de a vă ghida. Deoarece folosiți materiale ieftine și ieftine, nu veți fi dezamăgiți dacă rezultatele dvs. finale ar fi diferite de cele pe care le-ați imaginat.

Materiale amuzante și sfâșiate achiziționate de la magazinul de unu-euro

ieftin ieftin kunsstoffe magazin idee deco gradina arta

Dave găsește materiale amuzante și viclene în magazinul de un euro și îl inspiră în munca sa. El nu are educație artistică.

Multe cercuri colorate de hârtie în grădină - idee de decorare

materiale de studio colorate idei de decoratiuni de gradina creaza fiinte

De-a lungul timpului, Dave a umplut un studio colorat cu articole pe care le-a creat și le-a colectat: tuburi colorate, marmură, plăci din plastic și tot ce putea fi folosit într-o zi de către Dave într-unul dintre produsele sale.

Idei originale de decor gradina pentru fiecare curte

bug deco idee de sticlă marmură plastic culori colorate colorate

"Este o repetiție și o greșeală", spune Dave. Unii ar fi foarte surprinși, dar Dave este foarte mulțumit de rezultatele sale.

Rezultate frumoase din materiale plastice

plastica decorare grădină idee de arta curte

În cele din urmă, când te simți fericit și ori de câte ori te duci în curtea ta, este ceva important. "Crede-mă", spune Dave, "Nimeni nu mi-a spus niciodată:" Ai putea să vii și să faci asta în curtea mea? "

O colecție de fidea portocaliu, var și albastru spumă contrastează cu gardul din lemn.

portocaliu verde albastru spumă tăiței grădină deco idee artă

Este, de asemenea, o idee înțeleaptă de a face arta grădinii de diferite mărimi și înălțimi pentru a crea straturi de diferite adâncimi ale vederii și nivelelor

colorat grădină idee de decorare vizuale nivel de adâncime gradina de arta

Copacii sunt înconjurați de o mulțime de pietriș de acvariu regal, albastru și verde

grădină art decorare idee curte reciclat material pvc

Există câteva locuri în curtea din Dave, unde sunt lovite de plastic. Copacii sunt înconjurați de cantități uriașe de pietriș de acvariu regal, albastru și verde. Tuburile din PVC neagră servesc drept graniță netradițională.

Combinație de culori de galben și albastru - floare bine

idei de decoratiuni de gradina oua de gradina creati imaginatia

O fântână de flori galben și albastru se înfunde într-un colț al curții. Tuburile în formă de panglică formează un inel la baza designului, înconjurat de o piscină mică.

Bile ieftine și mici în pastel

materiale plastic idee gardendeko colorat

Micile bile ieftine în culori pastelate - roz, galben și verde accentuează fântâna unică.

 Pietrele alb Jigsaw înconjoară flori frumoase și pline de culoaremosaickrei dale alb rosu galben verde copac grădină deco

Un cerc mozaic în jurul bazei unui copac oferă un loc răcoros și umbros. Pietrele alb Jigsaw înconjoară flori frumoase și pline de culoare.

Fiecare placă din lemn este vopsită în nuanțe diferite ale junglei

banca verde culori de decorare idei de gradina

Banca care înconjoară un copac pe terasă a primit un tratament diferit. Fiecare tablă de lemn a fost pictată în diferite nuanțe ale junglei: verde, verde deschis și verde galben, pe care pictorul le-a ales.

Idei de decor de grădină realizate din plastic

decoratiuni de gradina idei arta originalitate decorare

Mulți oameni se întreabă despre imaginația lui Dave și despre ideile originale, dar la sfârșitul zilei el încă refuză să o numească artă. Aceasta nu este arta. Acesta este un experiment mare, amuzant.

                   Întreaga familie a lui Dave  idei de decoratiuni de gradina ieftine de familie din material plastic dave  Idei pentru decorarea grădinii și arta grădinii - faceți-o singurăflori fântână de apă idee de decor cu idei de grădină