14 Peisagistică Exemple de felul în care grădina dvs. Feng Shui devine și mai armonioasă

Feng Shui gradina patru bambus

Noi descoperiri Feng Shui design de grădină în exemple

Ați aflat că în timpul verii, Feng Shui Garden este la fel de importantă pentru dumneavoastră ca și designul ambianței interioare? Aveți nevoie de informații noi pentru că nu mai sunteți sigur dacă cunoștințele dvs. de grădinărit Feng Shui sunt la zi? Dacă da, citiți mai departe.

În filozofia Feng Shui, totul se bazează pe procesele din natură

Podul de grădină Feng Shui
Varietate și echilibru

Grădina Feng Shui trebuie să arate varietate. În același timp, trebuie să se realizeze un echilibru în cadrul acestei schimbări. Aceasta creează energia pozitivă care va impresiona și familia ta.

Ei pot folosi o mare varietate de forme și dimensiuni. Dar vârful și marginea trebuie evitate. Ele provoacă agresivitate și, astfel, conflicte și alte evenimente negative similare.

Se dorește o perfecțiune absolută

Feng Shui gradina absolut

Animalele divine

Dar și aici avem o mulțime de superstiții. Există o serie de animale divine. Trebuie să fii prezent într-o grădină Feng Shui. Într-o formă sau alta, trebuie găsită o cale spre prezentarea ei. În caz contrar, există riscul ca ele să vă deranjeze și să vă facă neplăcute.

Dragonii, tigrii și broaștele țestoase trebuie să fie prezenți într-o grădină Feng Shui. Dar nu vă faceți griji prea mult! Nu înseamnă că trebuie să angajezi imediat un designer de grădină. Există, de asemenea, un mod simbolic de a reprezenta aceste animale.

Energia vieții ar trebui să fie întotdeauna într-un flux neîntrerupt

Exemple de design de grădină Feng Shui pod grădină în grădinăBalaurul poate fi prezentat simbolic printr-o cale de piatră. Acest lucru ar trebui să se întâmple cel mai bine într-o grădină Feng Shui în jumătatea stângă. Un tigru ar putea fi prezent sub formă de tufișuri joase. Pentru broască țestoasă, ar putea fi prezent un trunchi de copac sau un set de scaune.

Puneți energia Chi

La final, Feng Shui, fie că este vorba de grădină sau de interior, ar trebui să atragă energie chi. Acest lucru se poate face numai prin îngrijirea grădinii ca măsură de precauție.

Pe lângă animalele de putere, găsim figuri de forță mici, ascunse, cum ar fi de exemplu Buddha râzând

Feng Shui grădina râzând Buddha

Următoarele nu trebuie să fie permise:

  • Frunze putine putine;
  • Ramuri uscate;
  • Flori rotunjite;

Toate acestea împiedică fluxul de energie și afectează grav starea de sănătate a plantelor.

Animalele și plantele sunt întreținute și selectate cu grijă

Exemple de design de grădină Feng Shui gradina patru goldfish

Umbra și soarele

Exemplele de design ale grădinii Feng Shui au reușit, dacă este vizibilă o alternativă bună între locurile umbrite și cele însorite. Astfel se realizează un echilibru între Ying și Yang - energiile de origine masculină și feminină.

Nu trebuie să existe frunze putrede. De asemenea, apa ar trebui să curgă întotdeauna

Feng Shui grădină piatră fântână exemple de amenajare a teritoriului

Plantele într-o grădină Feng Shui

Chiar și plantele, prin simbolismul, culoarea și locația lor, pot influența foarte mult energia din grădina Feng Shui. Trebuie să vă străduiți să aveți plante care înfloresc tot timpul anului, întotdeauna gata. Cum de a promova energia chi.

De asemenea, important este varietatea în formă de frunze. Aceste forme ascuțite aduc mai multă energie Ying, iar cele rotunde lasă în Yang.

Unghiile, precum și marginile și obiectele ascuțite provoacă agresiune. Acestea ar trebui, de preferință, să fie poziționate pe marginea casei.

O grădină de succes Feng Shui este echilibrată, acest lucru calmează oamenii

Gradina Feng Shui din nordul Irlandei

Culorile plantelor și direcțiile într-o grădină Feng Shui

Culorile plantelor și ale florilor lor ar trebui să fie în armonie cu direcțiile cardinale. În est, trebuie să fie veșnicii. Deci vă ajutați să vă îndepliniți dorințele. Albul ar trebui să domine în vest, deci aveți o experiență romantică excelentă. Albastrul în nord-vest asigură o dezvoltare profesională bună. Roșu în partea de sud înseamnă multe contacte și o viață socială activă.

Direcțiile cardinale servesc drept o orientare importantă pentru poziționare

Feng Shui Grătar cireșe de grădină

Plante aromatice

Conform regulii de proiectare a unei grădini Feng Shui, plantele aromatice ar trebui plasate în jurul ușii din față. Lavanda poate fi distribuită în grădină. El este întotdeauna o sursă de bună umor și zâmbet.

Meditația face parte și din filosofia Feng Shui

Feng Shui pietre de gradina

iasomie

Chiar si iasomia aduce buna dispozitie si starea de spirit cu ea. Dar înțelesul său dă drumul de la locul la locul în care este situată iasomia. În est, promovați sănătatea prin această grădină de flori, în sud-est veți avea grijă de stabilitatea financiară. Plantarea iasomiei în sud-vest vă va asigura o armonie mai acasă.

Exemple de amenajare a teritoriului jasmin feng shui

Patru animale de putere pot fi găsite în dragonul de grădină, tigru, broască țestoasă și vultur

Feng Shui animale de gradina exemple grădinărit dragon

Copacii din grădina Feng Shui

Copacii din grădina Feng Shui au o semnificație foarte gravă. Coniferele sunt printre cele mai importante. Ei stau acolo ca simboluri ale înțelepciunii și letargiei. Dar ele nu trebuie să crească prea mult, astfel încât echilibrul dintre animalele divine să nu fie perturbat.

Formele și culorile sunt selectate și rezumate conform regulilor stricte

Feng Shui gradina patru exemple grădinărit smochine

Decorarea în grădina Feng Shui

Decorul joacă un rol foarte important în grădina Feng Sui. Ea oferă varietatea în acest sens.

Se crede că apa aduce cel mai mult noroc. De aceea ar trebui să luați în considerare fântâni mici și lacuri artificiale. Instrucțiuni adecvate pentru acestea ar fi nordul, estul sau sud-estul.

În nici un caz apa nu ar trebui să se oprească sau să fie poluată. Acest lucru aduce o mulțime de energie negativă.

Designul grădinii ar trebui să creeze un sentiment de ordine cosmică

Feng shui grădina patru exemple de grădinărit lotus

Când decorați grădina Feng Shui, preferați liniile curbe și curbe. Astfel evitați marginile ascuțite. În caz contrar, ar fi necesare măsuri speciale pentru acoperirea marginilor și marginilor.

O grădină feng shui ar trebui să reprezinte sursa veșnică a vieții

Feng Shui grădină chi de energie exemple de design gradina

Mobilier de grădină în grădina Feng Shui

Combinați mobilierul de grădină cu materiale diferite. Astfel, nici unul nu predomină și câștigă în supra-înțeles. Echilibrul este mai presus de toate celelalte principii în acest aspect al mobilierului de grădină Feng Shui. Același lucru se aplică și figurilor decorative. Se amestecă cel puțin trei materiale, de preferință ceramică, lemn și metal.

Vă dorim zile de vară minunate și relaxate în grădina dvs. Feng Shui!

..și pentru a proteja și a se bucura de frumusețea în toate expresiile sale

Feng shui crin de apă de grădină