Cumparati plante de gradina – Floarea vantului delicat din Balcani si mimoza eleganta

plantele de gradina cumpara colaj

Vrei să cumperi plante de grădină noi? Aveți flori de vânt din Balcani și mimose?

Doriți să cumpărați o nouă plantă de grădină care nu este prea comună, dar nu prea exotică? Vrei ceva care este puțin diferit de toate florile native, dar nu contribuie la complicații majore de îngrijire în condițiile geografice locale?

Dacă răspunsul dvs. la aceste întrebări este da, atunci probabil avem ceva ce vă va plăcea destul de mult. Acestea sunt două tipuri de plante care corespund exact acestor condiții.

Cumpărați anemone balcanice (Anemone blanda) ca plantă de grădină

plante de gradina cumpara anemone blanda albastru luncă iarbă
Să vedem acum ce ați face dacă ați cumpărat anemona balcanică ca plantă de grădină. Se mai numeste Snapping Windflower. Aceasta este o plantă de înflorire perene. Acesta este inițial din regiunea mediteraneeană. Aveți mulți hibrizi. Ele prezintă, de asemenea, nuanțe foarte variate, de exemplu în alb, roz, roșu, violet și albastru. Dacă cumpărați această plantă de grădină, atunci veți avea ceva de înflorire minunat, mai ales între martie și mai în grădina sau curtea ta. Doar la timp pentru primăvară.

Este un predicator magic al verii!

cumpăra plante de gradina anemone blanda colorat

Grijă pe care trebuie să o aștepți

În mod logic, este întotdeauna plăcut să fii informat despre îngrijirea unei plante de grădină înainte de a cumpăra foarte bine. Locul unde se presupune că flora vântului din Balcani va crește ar trebui să fie ușoară până la semi-umbroasă. Pământul ar trebui să aibă un var și același caracter de lut-humus. De asemenea, trebuie să fie umezită în mod regulat.

De asemenea, multiplicarea și inserția nu sunt foarte complicate. Acest lucru se face prin semințe în luna martie. După 2 până la 3 săptămâni vor crește. Ca rezultat, becurile fiicei se vor răspândi în grădină.

Flori delicate în roz

cumpăra plante de gradina anemone blanda rozÎn timpul iernii, flora de vânt din Balcani ar avea nevoie și de ajutorul tău. Când frunzele se usucă, îndepărtați rădăcinile din sol. Ele trebuie apoi puse într-un loc uscat și întunecat. Dar nici nu ar trebui să fie prea rece. Pământul nu trebuie să fie prea uscat. Bolile sunt recunoscute la zonele rădăcinilor rănite.

Atenție! Când cumpărați această plantă de grădină, trebuie să știți că este foarte otrăvitoare!

cumpăra plante de gradina anemone blanda alb violet

Frunzele plantei arată ca zgâriate

cumpăra plante de grădină anemone blanda frunze

Magic albastru în coș

cumpăra plante de gradina coș albastru

Florile eoliene din Balcani sunt perfect compatibile cu alte flori

cumpăra plante de gradina anemone blanda daffodils

Magnificate flori în roz moale

cumpăra plante de gradina anemone blanda rosa

Poezie de flori în violet

cumpăra plante de gradina anemone blanda delicate flori

Radiant în alb

cumpăra plante de gradina alb anemone blanda

Găsiți locul potrivit în grădină

cumpăra plante de gradina albastru anemone blanda

Ar trebui să știți acest lucru dacă cumpărați Mimosa (Mimosa pudica) ca plantă de grădină ...

Mimoza este o plantă exotică a familiei mimice. Avem aproximativ 500 de subspecii. Prin natura lor, acestea se răspândesc în Brazilia, India și Ecuador. În înălțime, mimoza atinge aproximativ 50-60 cm. Tijele lor sunt înțepătoare și înflorite în vară, în roz deschis. Frunzele sunt foarte sensibile și când sunt atinse intră. Acest lucru se întâmplă și atunci când lumina este insuficientă.

Înflorirea blândă a mimosei

Cumparati plante de gradina mimosa blossom

Frunza simetrică

plantele de gradina cumpara frunze de mimoza

Timid și sensibil

cumpăra plante de gradina mimosa pudica sensibile

Mimoza ar fi o plantă pentru fiecare grădină de iarnă. Deoarece, ca multe alte specii tropicale, nu poate sta la temperaturi sub 20 grade Celsius. Imediat după cumpărarea acestei plante de grădină, ar trebui să o plasați într-o luminoasă, dar nu lumină direct de soare.

Departe trebuie să fie mimoza încălzitoarelor, astfel încât să nu se usuce.

Mimosa Pudica este o plantă în ghivece

cumpăra plante de grădină mimosa plantă în ghiveci

Nuiele fructe în păstăi de semințe

plantele de gradina cumpara fructe imature

Ripați semințele

cumpăra plante de grădină semințe de mimoza

Pământul trebuie să fie format din trei părți egale de nisip, argilă și turbă. Trebuie sa mananci regulat, dar nu prea mult. Este important ca pământul să nu se usuce niciodată. Turnarea prin metoda picăturii iubește mimoza petită.

Puteți cumpăra această plantă de grădină sau puteți obține semințele pentru aceasta. Pentru că prin acestea are loc propagarea lor. Acestea ar rămâne apoi scufundate în apă timp de câteva zile. Acestea vor fi apoi plantate într-un amestec de turbă în luna martie. Borcanul este acoperit cu un borcan și lăsat într-un loc ușor. Odată ce mimoza atinge aproximativ 5 cm, trebuie să fie transplantată în vase mari cu amestecul descris. Aproximativ 1 litru ar trebui să fie dimensiunile lor. Asigurați-vă că aveți un drenaj foarte bun. Acesta din urmă are o importanță fundamentală, deoarece mimoza este distrusă de apă în picioare.

O altă metodă prin care se multiplică mimoza este prin tăierea unor bare în primăvară și vară.

Un duet minunat în violet

cumpăra plante de gradina mimoza mov

Frumusețea exotică

cumpăra plante de gradina mimosa roz roz

Filigranul splendoare în roșu

cumpăra plante de grădină mimosa pudica roșu

Un copac mimos frumos

plante de gradina cumpara copac mimosa