Curte frontală simplă și primitoare – design grădină

invitând ideile de grădină sfaturi lalele primăvară

Curte frontală simplă și primitoare - design grădină

Uneori un plan simplu este cel mai bun plan. În acest caz, o grădină pe tot parcursul anului, dezvoltată de designerul de peisaj Kristopher Dabner, care folosește specii de plante ușor dezvoltate pentru a face o curte din față, arată bine și proaspătă în toate cele patru sezoane.

Plantele perene cu înflorire lungă, cum ar fi coreopsis, daylilies și grindgrass oferă culori primăvară vesele, precum și levity atractiv atunci când nu în floare. Maidengrass și Yew comun sunt colorate chiar și în timpul iernii, cu plante perene dormind sub zăpadă.

Îmbunătățiți calitatea solului - invităm curtea din față

invitând idei de gradina sfaturi pământ humus
Înainte de a începe plantarea, verificați solul pentru o suprafață bună, subțire (cum ar fi tortul de ciocolată maro). Dacă vă stoarceți puțin în mână, se lipeste un pic, dar se prăbușește ușor. Utilizați nota de mai jos pentru a vă îmbunătăți calitatea solului.

O idee bună despre cum vă puteți modela curtea din față

invitând fata curte idee violet casa fatada fereastra

Toniger sol: Adăugați cât mai multe materiale organice - compost, îngrășăminte compostate, mușchi de albire sau humus. Dacă adăugați doar nisip, riscați să creați o substanță aproape subliniată. Se amestecă mai întâi nisipul cu muștarul de albire sau compostul și apoi se amestecă cu grijă în sol. Adăugați materiale organice în fiecare an.

O casă americană - gard alb, grădină din lemn

invitând ideea curte idei sfat lemn albPământ de nisip sau fante: Amestecați solul humus cu solul de compost sau cu turbă și adăugați-l în sol.

Pământ alcalin: Amestecați mușchiul de turbă de înălbire sau praful de spate în paturile plantelor pentru a micșora ușor pH-ul. Sau amestecați sulf în sol pentru un efect mai rapid. Unele plante, cum ar fi azalee, rododendroni, camelii și afine, au nevoie de soluri acide.

Poteca în curtea din față duce la ușa din față a casei

invitând idei curte idei de intrare pereți din cărămidă ușă de intrare

Sfat de grădină: Se adaugă material organic pentru a se pata înainte de plantare. Dabner preferă compostul disponibil local, așa cum se întâmplă în centrele de grădină sau în companiile private. Pentru a găsi o resursă în zona dvs., consultați paginile galbene din secțiunea "Reciclare".

Curte tipică americană în față - trepte în fața ușii din față

invitând grădinărit sfaturi idei sfaturi

Planul
Deși este proiectat pentru zona Kansas City, Missouri, zona 5, cele mai multe plante se dezvoltă în majoritatea Statelor Unite. Pentru cele mai bune rezultate, plante într-un loc însorit; Cele mai multe plante vor funcționa bine și la umbra, uneori la umbră. Pentru a vă asigura rezultate bune în zona dvs., cumpărați plante din magazinele locale de grădină.

Partea principală a planului măsoară aproximativ 8,40 m adâncime de 6,00 m, însă grădina ar putea fi ușor extinsă sau redusă prin modificarea numărului fiecărei specii de plante.

Plantare: diagramă și materiale

cu ușurință invitație idei sfaturi de primăvară diagrame de proiect

A., Gem de iarnă "BoxwoodB. Dwarf Alberta molid
C., Crimson Pygmy
D., tisa lui Hicks
E. standarde coreeană de liliac
F., artemisia castelului Powis
G. Garnet de aur din floare de aur
H., Becky "Shasta daisy
I., floare de pincushion albastru "
J. Bush fluture
K. Coreopsis
L., Little Spire "spun rușii
Asterul lui M. Stoke
N., Susan, cu ochii negri Goldstorm
O. Salvia mai noaptea
P., Fericit se întoarce zilnic
Q., hibiscusul "Blue River II"
R., Botezul Purului de Fum
S., Gracillimus "maidengrass"
T. Anuale asortate

invitând ideea curții interioare idee balustradă albă

Design frumos, bine întreținut de grădină

invitând curtea ideilor sfaturile planului de primăvară