Scaunele în grădină – aspectul elegant al casei dvs.

 terasă peisaj vatră grădină mobilier de grădină zonă de zi

Zone confortabile de relaxare în grădină

 

Potrivit mai multor experți, crearea zonei interioare și exterioare perfecte depinde, în primul rând, de crearea punctelor pivotante atrăgătoare și a contrastelor vizuale și geometrice. Prea multe din ele pot deveni plictisitoare. Asta se întâmplă în curțile din spate și pe verandele care sunt prea superficiale.

Ați simțit vreodată că zona de pe terasa dvs. are nevoie de un farmec complet reînnoit? Poți să le duci la un nivel complet nou în doar câțiva pași. Chiar și un Jaccuzi răcoritor poate face o diferență semnificativă acolo.

Același lucru este valabil și pentru cele confortabile Locuri de odihnă în grădină, prin care s-au răspândit în camerele apropiate intim, confortabil și privat.

Idei de grădină cu scaune variate

Designul grădinii în zona de ședere din piscina de grădină
Scaunele și locurile de ședere ridicate fac zona exterioară unică și jucăușă. Ele ajută la definirea mai bună a zonei personale și la transformarea salonului în aer liber într-o atracție centrală în peisaj. Iată câteva mari inspirații cu un spectru larg. Toți fac un pas înapoi pentru a face ca estetica să iasă în evidență.

Scară spiralată din lemn

terasa de design lemn sitzecken în grădină

Foc în grădină

design de grădină sitzecken în vatră gradina de protecție vedereÎn zona de ședere integrată a piscinei

piscină în grădina de foc din grădină

Accenturi verzi

exotic leagăn pat pat ședinței în grădină

decorațiuni din piatră

zone de ședere în grădină grădină decor de piatră

Bucurie pentru întreaga familie

Scaune pentru terase în podeaua din lemn de grădină

Echipamente delicioase de vară pentru zona piscinei

Acum este vorba despre petreceri de vară, seara relaxată și minunată în curtea din spate. Scaunele joase din jurul șemineului au un farmec magic și aproape lemnos. Puteți face mai fierbinte prin înconjurarea zonei de înot. O groapă de lângă piscină oferă un efect vizual deosebit, iar scaunele de la distanță îl consolidează.

Aici experimentăm o zonă de lounge confortabilă și izolată. Natura sa coborâtă îl face perfect pentru șederea cu prietenii și familia și pentru băutul cocktailurilor preferate.

Design de grădină luxos

peisaj patio peisaj în podul de grădină

Piscină cu zonă de relaxare confortabilă

șemineu piscină interioară

Scaune în grădină cu suprapunere albă

Patio piscină locuri de ședere în zona gazonului grădină

Lounge-ul redus aici, în inima piscinei, necesită, evident, o zonă de intrare. Puteți folosi pietre ascunse ascunse sau un pod grozav pentru a face totul mai bine. Dacă vă place să organizați petreceri, atunci un salon poate servi și ca zonă de luat masa sau bar. Acest lounge dramatic este chiar mai uimitor când are o piscină infinită cu vedere la ocean.

Perfect pentru petreceri mari

patio piscină piscină locuri de ședere în grădină

Barul Tiki lângă piscină

Tiki bar zonă de relaxare piscină în grădină

Iluminatul romantic

gradinarit patio scaune de iluminat piscină în grădină

Ambianță confortabilă în zona în aer liber

landscaping patio zonă de relaxare piscină pergola piscină

Subtil și rezervat

Locurile reduse nu sunt rezervate numai zonei de lounge. Puteți lărgi această idee creând o zonă subțire, dar frumoasă. El este mult mai practic și mai puțin dramatic. Modificările mici în acest domeniu nu vor atrage prea multă atenție. Totuși, totul joacă un rol important în contextul general al curții sau terasei. Adesea aveți nevoie doar de o mică schimbare și numai cu câțiva pași veți obține un efect deosebit. Completați această zonă cu câteva scaune și adăugați o groapă de foc. Deja aveți o lovitură directă!

Pădurea mare este răcoritoare

Locuri de terasă în zona gazonului din grădină

Scaune confortabile

landscaping patio ședinței în piscina grădină

Utilizarea de mobilier modern în loc de scaune încorporate are multe avantaje. Una dintre ele este faptul că face posibilă eliminarea sau redistribuirea acestora la cerere și după cum este necesar.

Băncile din lemn, o canapea mare și chiar un lounge de ședere pot fi combinate minunat cu câteva scaune pentru a organiza o zonă elegantă, coborâtă. Adăugarea unei structuri în pergolastilă îmbunătățește forma. În timp, acest lucru poate fi transformat într-o zonă în aer liber.

Palmieri exotici

grădină patio exotice sitzecken în palmieri grădină

Grădină pe mai multe niveluri

plantarea pe mai multe niveluri a grădinii

Joacă-te cu contururile

Noi, pe idei proaspete, vă recomandăm întotdeauna ca casa și confortul să vină înaintea convențiilor. Loungeräumenul retras arată asemănător. În loc să adere la modelele tradiționale, ar trebui să faceți pentru un pic mai multă emoție în aer liber. Acest lucru se poate face prin interpretări inovatoare ale Louge coborât. Unii proprietari preferă versiuni moderne și minimaliste ale divertismentului privat. Alții iubesc trăsăturile teatrale, ușor mai vizibile. De preferat planificați o zonă de ședere redusă, care servește ca o legătură între alte nivele din curtea din spate. Alternativ, ați putea forma un nivel scăzut, care duce la subsol.

De fapt, există atât de multe posibilități diferite!

Atmosferă intimă

grădină patio ședinței în scările grădinii

Să stai în jurul găurii de foc

fereastră exotică de confidențialitate ședința zonă vatră grădină

În partea de jos veți găsi zona de ședere

locuri moderne în incinta grădinii

Locurile reduse transformă peisajul și creează o atmosferă privată. Acest lucru funcționează minunat în medii deschise și mari. Nu trebuie să instalați garduri în acest caz și să distrugeți întreaga vedere din cauza momentelor singulare. Desenează inspirația din moștenirea anilor '60 și '70. Tendințele din acel moment devin din ce în ce mai populare. Proiectați-vă zona de ședere mare și petreceți multe ore de neuitat deja în această vară!

 Podeaua din piatră pare impresionantă

terase peisaj peisaj în grădina de foc grădină

Scaunul sub soare

          Scaune pentru terase în podeaua de piatră din grădină

     Terasă luminată

       zona modernă de relaxare grădină frumoasă de iluminat