Creați atmosferă tropicală cu palma din grădină

palma în grădină frumoasă și mândră de piscină

Cu palma dreapta din grădină puteți crea o ambianță tropicală minunată

"Deci grădina voastră este inundată" "Înghețăm copacul." "Grădina este prea mică". Toate acestea sunt scuze tipice ... Palma va face grădina ta mai frumoasă!

Nici o plantă din lume nu oferă o stare tropicală mai bună decât palmierul.

Cele mai multe palme pot crește doar în climat cald. Dar există și câteva exemple de plante care sunt, de asemenea, potrivite pentru condiții mai reci.

Am introdus chiar și niște plante de apartament. Palmieri, care pot fi cultivate în condiții de îngheț.

Frumoase palme de banane și geraniuri roz

palma din speciile de banane de geraniu roz de gradina
Locuiți într-o regiune unde iarnă este destul de rece? Nu vă faceți griji: există și plante care pot crește în aceste condiții climatice.

Mediteraneană palmier ventilator

palmă în casă grădină stil colonial în turcoaz

Acestea sunt plante de cultivare a grupului, care sunt minunate pentru grădinărit. Câmpul de cânepă este o altă variantă minunată pe care o puteți folosi într-o grădină cu patru anotimpuri.

Odată ce locuiți într-o regiune unde iarnă nu atinge temperaturi minus, aveți o mare selecție de palmieri. Acestea sunt, de exemplu, radicalul Chamaedorea (un fel de palmier de munte), bambus palmier, Burgatius, palmierul Canary.

Conform multor oameni, aceasta este cea mai naturală combinație din lume. Dar multe palme nu pot suporta climatul vânt al coastelor. Solul sarat poate fi, de asemenea, o problemă.

Frunzele de nucă de cocos ar fi o alegere evidentă în principiu. Exact acest lucru este comun pe toate plajele din zonele tropicale.

Allagoptera este o altă specie foarte frecventă în America de Sud. Este, de asemenea, un minunat palmier pentru plajă. Trunchiurile lor rămân mereu aproape de pământ și întotdeauna arată ca un arbust mare.

Vrei să ai o palmă care se răspândește repede? Optați pentru Art Palmetto în verde sau albastru.

Genul este foarte tolerant în ceea ce privește manipularea sării, a apei și a frigului.

Palmieri pentru zone mici

palmierul în grădină, în vilefalt curte pe plante tropicalePalmierii nu au fost în nici un caz gândiți doar pentru zonele mai mari. Multe specii se adaptează frumos la atmosfera fermelor mai mici. Rhapis excelsa este o variantă foarte potrivită în acest caz. Triburile lor formează grupuri, iar cei puțin mai mari se înscriu în orice fel de ambianță. Din nou, puteți folosi palma de bambus. Aceste specii vă vor oferi un aspect delicat și plăcut din punct de vedere estetic.

Astfel de palmieri se pot ocupa de razele directe ale soarelui, dar ei arata cel mai bine cu umbre. Ar fi mai bine să le plantați sub streașină sau copac mai înalt.

Pentru zonele răcoroase ar fi palma de dwarf, palma razei și palma dwarf obișnuită.

Toate aceste specii au nevoie de mult mai puțină îngrijire decât oricine altcineva.

Fiți impresionați de copacii mari - de către Debra Yates Great Space, Inc.

palma în grădină gigantică cu nuanțe de vinete

Aveți suficient spațiu și doriți să creați un palmier ca pivotul camerei dvs.? Apoi creați o mulțime de spațiu pentru el.

Palma lui Bismarck ar fi o alegere potrivită în acest caz. Impresionează nu numai prin frunzele sale, ci și prin frunzele de culoare albastru-deschis. Palma regală și baileyana Copernicia sunt și alte specii de palmieri supradimensionați. Ambele au tulpini foarte mari, de tip beton. Attalea Cohune este minunată în sensul direct al cuvântului înainte de a avea chiar un trib. Frunzele lor sunt de aproximativ 6 metri lungime și 18 metri lățime.

Palmele nu ar trebui să aibă doar spațiu suficient, ci și de departe. Doar atunci splendoarea lor va intra în propriile lor.

Palmele rezistente la uscăciune

Palm în grădină în rânduri stil mediteranean pitoresc

Palmele sunt cunoscute ca provin din regiunile mai calde ale lumii. De aceea există multe specii care pot trăi într-un climat uscat. Cele mai multe dintre ele pot fi, de asemenea, plantate într-un deșert. Următoarele specii sunt cele mai potrivite: palma pitic, palma ventilator din California, holly (Saw Palmetto). Acestea pot fi plantate în regiunile lipsite de apă fără probleme.

Trandafiri ca palmele

palma în grădină design romantic grădină spaniolă

Puteți obține garduri vii și arbuști în formă naturală prin plantarea unor tipuri de palme.

Unele palme pot servi ca partiții perfecte. Palmă de fructe de aur este o specie foarte populară și acest lucru este ușor gălbui la soare. Rhapis excelsa este o altă variantă foarte potrivită. Poate fi utilizată ca un gard viu în spații mici. Frunza înfundată ocupă puțin spațiu.

Arenga engleri se poate potrivi de asemenea aici, precum și palma de pește. Ele sunt cunoscute pentru frunzele lor ondulat, cu frunze. Palmele nu trebuie să fie fertilizate, spre deosebire de cele mai multe tufișuri. Ca să nu traverseze căile, ar trebui să fie tăiate în mod regulat.

Palmieri pentru climă umedă

Palm în grădină tropicală și în viață în curte

Are grădina dvs. un loc căptușit cu copaci? Acesta ar fi locul potrivit pentru un fel de palmieri. Există specii care cresc cel mai bine în astfel de condiții. Americanul Acoelorrhaphe wrightii se potrivea aici minunat. De asemenea, Palmettopalme înalte ar fi uscat și umed în habitatele lor și în grădină.

Alți palmieri care iubesc umezeala sunt palma de dunăre și ceara de palmier. Acesta din urmă are nevoie de sol în stare permanentă sau umedă.

Palmieri pentru interior

palma în grădină, de asemenea, ca o plantație în bibliotecă

Palmierii sunt adesea folosiți ca plante de interior. Dar, de fapt, ele nu sunt întotdeauna potrivite ca atare. Ar trebui să alegeți tipul potrivit. Probabil cea mai potrivită variantă ar fi Rhapis excelsa. Costă un pic mai mult, dar atunci este pe termen lung o adevărată înfrumusețare a camerei. Au un aspect tropical autentic și un caracter rezilient. Kentia Palms este o altă opțiune foarte costisitoare pentru casă. Pe termen lung, veți fi fericit că ați făcut acest lucru.

Pentru o umbra mai pretioasa in caldura

Palmierul în grădină de umbra prețioasă