Plantare moderne pentru plante aeriene proiectate de experți

plante de frunze roșii întunecate pentru plante aeriene exotice

Miniatura, ghivece de flori estetice create în forme și culori uimitoare

În această perioadă a anului, când există vremuri reci și nefavorabile, ar trebui să aducem colecția noastră de plante în casă și să acordăm mai multă atenție florilor. O grădină pe bază de plante la domiciliu este o modalitate excelentă de a da bucătăriei o notă proaspătă în timpul iernii.

O altă opțiune fabuloasă pentru plantele de interior cu ușurință de îngrijire sunt plantele aeriene. Acum, să aruncăm o privire asupra tendințelor plantatorilor, în special asupra celor moderne, inclusiv beton, lemn, politratan, fibră de sticlă. Proiectele de astăzi sunt găsite pe Etsy. Hurray pentru piesele moderne, lucrate manual!

Vase rotunde din lut
Plantare moderne pentru plante aeriene

Plantare moderne pentru culorile plantelor aeriene
Plantele uimitoare și moderne pentru plantele aeriene arată chiar mai frumoase atunci când sunt decorate cu modele colorate. Aceste vase mici de flori de la Sea și Asters sunt deja disponibile în diferite culori

aloe Instalatii pentru ferestre din lemn

Ca accente pământești, moderne adăugate la designul interior, acești plantatori mari servesc. Verificați acest set de trei vase naturale pentru păstăi de semințe, care includ și plante aeriene.

Tava gri este preferată aici, deoarece are mai multe frunze, adăugând o notă de dramă contemporană atmosferei vii.

Ghivece de flori excepționale cu capace din fire

fire de plantare pentru plante de aer varietate coloratePlantații prezentați aici sunt fabricați din fire acrilice - țesătura ceresc ...

Instalatori de beton

plantare elegante pentru plante aeriene

Un nivel ridicat pe beton! Este robust. El distruge stilul modern. Și este, de asemenea, un material foarte popular pentru plantatorii care cresc plante aeriene. Acest plantator mic strălucește în aurul metalic. Dacă doriți, puteți să o comandați și să o cumpărați în interior cu sau fără instalațiile de antenă.

Neonul fură emisiunea aici - albastrul neon împodobește marginea vasului aici, în timp ce rozul neon impresionează cu formele de pietriș.

Piesă mică de beton

Plantare moderne pentru plante aeriene mare margine

Malaxoarele de beton mici sunt ideea foarte populară pentru cadouri de nuntă, de exemplu. Acest set de 2 suporturi de beton de la Anson Design Co include și instalațiile aeriene. Recunoașteți cum frunzele vibrante funcționează ca un accent perfect.

Frunze colorate inițial

Plantare moderne pentru plantele aeriene mini

cutii pentru flori Geo

Plantare moderne pentru plante aeriene

Stilul geo este încă foarte popular! Nici o surpriză, majoritatea plantatorilor de aici au forme geometrice. Acest plantator mic de la Redwood Stoneworks este încă disponibil în cupru, aur și alte culori. Îți place fatetele!

Formele atractive și utilizarea inteligentă sunt încă realizate de culorile vii. Lemnul natural combinat cu culori colorate creează un efect colorat aici.

Turcoaz și maro!

Planters pentru plante aeriene din lemn turcoaz

Terarii de plante aeriene

Plantare moderne pentru plante aeriene elegante

Un mod excelent de a vă arăta plantele aeriene - combinați-le cu alte piese cum ar fi pietricele și cochilii de mare. Fabricat din folie de cupru si sticla colorata, aceste 12 componente sunt fabricate. Setul include un terariu, plantele aeriene, nisipul negru, floarea de vânt, pietricelele și mușchiul.

Mineralele sunt inserția perfectă a siluetelor bizare ale plantelor aeriene și acest agat turcoaz al mării & Asters sărbătorește combinația de verde cu pietre. Setul include un glob de sticlă, plantele aeriene, agata, mușchi, pietriș alb, gorgonian alb și un ghid pentru postură.

Pietricele, piese offshore și aloe

Plantare moderne pentru plante aeriene din pietriș de sticlă

Există ceva fermecător modern despre acest terariu din Concluziile optice.

Nisipul purpuriu este cu adevărat excepțional aici

Plantare moderne pentru plantele aeriene rotunde din sticlă

agățat plante

Plantații pentru instalațiile aeriene pur și simplu grozave

Aceste plante agățat cresc efectul plantelor aeriene, în timp ce stilurile și dimensiunile sunt numeroase. Aici puteți vedea o legătură între formă și funcție într-o împerechere minunată. Fiecare plantă este realizată din lut de teracotă naturală. O peșteră în mijloc este locul perfect pentru instalațiile dvs. de aer, după cum puteți vedea mai jos.

Aspect industrial dur

plantare industriale pentru plante aeriene carte geometric

Culori strălucitoare

Plantare moderne agățate pentru plante aeriene

Punctele de vedere conspirative creează aceste containere de plante agățate de macrame atunci când sunt asamblate.

O atingere a neașteptatului

Planters pentru plante aeriene negru

Aveți vase de flori preferate sau plante pentru plante aeriene? Atât țesăturile cât și posibilitățile sunt cu adevărat nesfârșite. Sticlă, lemn, metal! Distrează-te aranjând!

Figura estetică

Plantare moderne pentru plante aeriene äshtetisch