Lămpile de balcon și de grădină se aprind – idei reci moderne

balcon iluminat indirect luminos moale galben verde albastru lumini de gradina lumini

Lămpile de balcon și de grădină se aprind – idei reci moderne

Locuiți într-un apartament compact cu un balcon sau într-o casă cu o zonă mare în aer liber? Mulți proprietari de case se gândesc la balcoanele lor ca la un spațiu gol, unde se bucură doar de zilele calde de vară sau de nopțile clare ale stelelor. Unele balcoane sunt atât de mici încât proprietarii refuză să le folosească într-un fel.

Colț de relaxare pe balcon – șezlong confortabil și două lămpi de podea clasice de lângă el

balcon iluminat indirect soft moale galben recliner
Indiferent dacă balconul dvs. este atât de mic încât nu există loc pentru un scaun sau suficient de mare pentru petreceri, există întotdeauna opțiuni și soluții de mobilier pentru fiecare ocazie. Se poate transforma într-un mic hideaway, o grădină mică sau doar o cameră suplimentară. Pur și simplu într-un colț de relaxare elegant, care este doar al tău. Dacă nu sunteți sigur cum să utilizați balconul, luați în considerare ideea noastră.

Strălucitoarele mese amenajate în aer liber, cu design redus, vă captură imediat ochii

balconul iluminează în mod indirect masa galbenă de lumină galbenă

Lanțul ușor de la becuri luminează strălucirea designului exterior

balcon iluminat indirect lămpi de gradina lumina de gradinaIluminare și idei originale pentru balcon și grădină

Vegetable Garden – Transformați-vă balconul într-o grădină mică dacă există suficient spațiu pentru un astfel de proiect. Creșteți ierburile și legumele proaspete în ghivece și grăbiți rapid bucătăria.

Vreți să vă bucurați de balconul dvs. de apartament mic? Dar poate că nu sunteți sigur dacă se potrivește capacității sale de încărcare? Indiferent dacă o utilizați pentru alocare, pentru birou sau pentru un colț de relaxare, asigurați iluminarea.

Fairy lumini atașat la balustrada de pe balcon – idee izbitoare

balcon iluminat în mod indirect lămpi luminoase galben zână zână

Lămpile cu pătrate joase în curte luminează nopțile și atmosfera întunecate

balcon iluminat lămpi de iluminat de gradina indirecte

Zonă de relaxare atractivă, cu o groapă de foc în curtea din spate

balcon iluminat în mod indirect groapă de foc galben moale   Centru de recreere în aer liber – iluminat moalebalcon iluminat indirect idei de lemn galben moale

Sala de mese în aer liber – iluminat indirect

balcon iluminat indirect lămpi galben lămpi de gradina lumini LED-ul albastru luminează pe balcon balcon iluminat în mod indirect LED de culoare galben moale Strângeți nopțile de pe balcon balcon iluminat în mod indirect, acoperire de perete de lemn galben moale Atmosfera romantică și punctele de vedere ale orașului mare  Lămpile de grădină strălucește în mod indirect o groapă de foc de rattan moale