Tufișuri colorate pentru grădina dvs. – 27 de plante fermecătoare pentru dvs.

tufișuri colorate diabolo în visiniu

Tufișuri colorate pentru designul dvs. unic de grădină

 Astăzi vă vom prezenta 27 de arbusti magnifici, colorați, care vă vor conferi grămezii un caracter distinctiv. Au nume interesante și un caracter unic. Ele vin din întreaga lume și vă dau o mulțime de bucurie. Invitați aceste exotice și le permiteți să se simtă ca acasă!

Mai sus puteti vedea prima planta din colectia noastra - Diabolo. Locuința acestui tufiș este America de Nord. Rezistenta la iarnă și robustă, planta supraviețuiește perioadelor de căldură și de secetă. Iepurii și cerbii îl ignoră de obicei. Frunzele sunt violete și vor arăta magice în grădina dvs. La începutul verii planta are flori albe delicate, iar iarna coaja se coace într-un mod ciudat. Numele ei botanic este Physocarpus "Monlo" și crește până la 3 m înălțime.

 Negru albastru

colorate sambucus eva
Coada neagră este o plantă foarte elegantă și mulți grădinari s-au îndrăgostit pur și simplu de ea. Frunzele lor violet-negre seamănă cu o dantelă fină de croșetat. Numele ei latin este Sambucus Eva“. Ea crește foarte repede și este ușor de îngrijit. Apare la aproximativ 2,5 m înălțime și atinge un diametru de aproximativ 3 m.

Perückenstrauch

tufișuri colorate colorate

Peruca sau coggygria este o creatură foarte ciudată. Frunzele lor sunt ca catifea. În timpul iernii se schimbă de la purpuriu la portocaliu iar în primăvară florile de plante cu flori delicate roz. Uneori, arbustul de salcie poate ajunge până la 4 m înălțime. Planta este robustă și iubește aproape toate tipurile de sol.

Pink Weigela

tufișuri colorate weigela rozRosa Weigelie este un arbust mic, cu mare efect. Este de aproximativ 1,5 m înălțime și are flori magice roz în primăvară. Este rezistentă la secetă și animale sălbatice, ca de exemplu, nu le mănâncă în mod obișnuit.

Compresiunea veronika

Tufișuri colorate ridicându-se în violet

Aici vine compresia veronika. Florile purpurii purpurii împodobesc frunzele elegante, care se transformă de la purpuriu la verde. Este de dimensiuni medii și poate ajunge la 2,5 m înălțime. Este o frumusețe veșnică.

Blue Pike Rose

colorate de glauca roz

Roz glauca sau Blue Pike Rose. Nu este un trandafir clasic, ci un arbust care poate fi de până la 2 m înălțime și are frunze magice violet-violet. Florile roz frumoase decorează planta la sfârșitul verii, iar în toamnă se formează șolduri, care apoi atrag păsările.

Skybamboo Nandina

colorate nandina monum

Nandina Monum este numele botanic al acestei plante magice. Schimbă culoarea pe tot parcursul anului. La inceput ca o planta tanara frunzele sunt violet si cu timpul devin verde inchis. În timpul iernii, frunzele devin violete întunecate. Bambusul ceresc este de aproximativ 1,5 m înălțime.

Dacă vă uitați la următoarele arbuști minunați și arbuști din colecția noastră, veți descoperi că fiecare are farmecul propriu. Dar toate au ceva în comun - vor face grădina dvs. colorată și unică. Alegeți-vă favoritele și invitați-le în grădină cu dragoste și bucurie.

Loropetalum

tufișuri colorate loropetalum chinense

Rose Glow

colorate berberis thunbergii

Bubble Pier, Dart's Gold "

colorat arbuști fizocarpus

struguri elderberry

tufișuri colorate sambucus racemosa

Sawara chiparos

colorat arbuști chamaecyparis pisifera

Aur-arbust verde arbore

colorate euonymus fortunei

Oțetul

colorate tufișuri rhus typhina

Japoneză Spierstrauch

colorate arbuști spiraea japonica

Linnaea amabilis

colorate tufișuri kolkwitzia

Harlequin pășune

tufișuri colorate salix integra

Japoneză aukube

tufișuri colorate aucuba japonica

China lanternă

tufișuri colorate abutilon pictum

Floarea parfumată

tufișuri colorate osmanthus heterophyllus

ilice

colorate ilex aquifolium

Cornus alba

colorate cournus alba

hortensie

tufișuri colorate hortensie macrophylla

daphne

tufișuri colorate daphne burkwoodii

Weigelie Florida

tufișuri colorate weigela florida

Fothergilla

coli colorate fothergilla major

miere de albine Bush

tufișuri colorate melianthus major