Stilul casei englezești – caracteristici importante și sfaturi practice și trucuri

Educație bună și stil aristocratic în stil englezesc în designul interior

Când vorbim despre stilurile etnice în designul interior, înțelegem adesea ceva exotic. De fapt, stilurile naționale, cum ar fi englezii - pot fi cu siguranță numărate.

El, ca și cultura britanică, se răspândește în întreaga lume. Stilul englezesc este influențat de propria sa tradiție pe insulă, dar poartă și trăsături ale tuturor culturilor, cu care a intrat în contact în timpul colonizării. Din formele sale el poartă, de asemenea, trăsăturile multor epoci istorice de artă. Dar stilul englez le arată totul în felul său. El este foarte apreciat, uneori arogant și în același timp rezervat.

Un interior tipic în stilul englezesc

Descrierea până acum este destul de generală și nu vrem să vă confundăm cu ea. Cu toate influențele extinse și interfețele stilului englez cu alții, acest lucru este foarte posibil. Iată descrierea unei camere tipice care a fost executată în stil englezesc. Avem o canapea Chesterfield, un șemineu, o bibliotecă de cărți, nuanțe bogate pe pereți, mobilier din lemn de culoare închisă, tesatura și tapet cu amprente florale. Ei au dispoziția perfectă de a se retrage și de a reflecta pe subiecte intelectuale, cum ar fi istoria, cultura și filosofia.

Stilul de casă din stilul englez înseamnă pur și simplu confort

Cameră de sufragerie în stil englezesc, amenajată în șemineu

Confort în stilul țării în limba engleză

Stilul englezesc este confortabil, dar într-un mod unic. Aceasta respectă normele de bună educație, respect și conservatorism. Nu trebuie nici o îndoială cu privire la bunul gust.

Culorile în stil englezesc

Stilul englez este folosit în principal în culori foarte întunecate și domină nuanțele naturale.

Sunt tipice maro, ocru, roșu, teracotă, verde închis, aur, smarald. Nuanțele pastelate și nuante sunt, de asemenea, potrivite: bej, lapte, alb. Este important să combinați un fundal ușor cu mobilierul închis. Acest lucru se întâmplă adesea, dar este posibilă și combinarea greșită. Modelele verificate, loviturile și modelele florale sunt de asemenea potrivite.

Materiale în stil englezesc

Ca și în majoritatea stilurilor de lux, lemnul prețios joacă rolul principal în mobilier. Ele sunt din stejar, chiar nuc negru și lemn roșu. Puteți utiliza panouri din lemn pentru proiectarea pereților, iar pe podea puteți alege în mod ideal plăci ceramice cu o imitație de materiale naturale. Cu acestea puteți proiecta toate camerele, inclusiv baia și toaleta. Acest lucru este foarte avantajos dacă doriți să obțineți un aspect uniform.

Asigurați-vă că baia este mai confortabilă în stil englezesc

În stil englezesc, mobilier de baie, marmură din lemn, cadă încorporată
Stilul englezesc este de neimaginat fără tapet cu o suprafață superbă roșie sau verde. Printre acestea, zidurile sunt prelucrate cu lemn. Catifea, mătasea, lâna, bumbacul și lenjeria aparțin textilelor nobile care sunt folosite pentru decorare. Pieile naturale sunt utilizate pentru panourile de mobilier.

Mobilier în stil englezesc

Mobilierul trebuie să fie foarte rezervat și clasic. Ele sunt moi și confortabile, realizate din materiale scumpe. Folosim piele de înaltă calitate și alte materiale de cea mai bună calitate pentru a le îmbrăca. Numărul de mobilier, inclusiv cele mici - cum ar fi scaunele și mesele laterale, ar trebui să fie mai mare. În design, arătați mai bine tendința tipică minimalistă. Ar trebui să simtă mai mult sau mai puțin că camera este blocată.

Comoditate fără timp în timp util pentru ceai

mobilier din lemn mobilier din lemn mobilier tapițat canapea mese de cafea

Iluminatul

Lumina este mai degrabă supusă în stil englezesc. Perdelele și alte obstacole împiedică influența luminii în interior. Iluminatul artificial este foarte important. Acesta provine din candelabre și mai multe lămpi laterale și de perete. Ele au o valoare decorativă și una funcțională.

Decorarea în stilul țării în limba engleză

Cel mai important element decorativ în stilul englezesc este șemineul. El este deghizat în elaborare, fiind folosit de materiale, în special de piatra naturala. Atributele asociate joacă un rol important - acestea ar trebui să fie vizibile și au, de asemenea, o valoare decorativă. Pentru individualizarea camerei și, de asemenea, pentru a continua tradiția familială, se utilizează în fotografia de familie fotografii, sculpturi din porțelan și cristal, alte mici lucruri.

Picturile de pe pereți sunt în cea mai mare parte acuarelă și ulei.

Există o regulă foarte strictă pentru utilizarea tapiseriilor. Cele scumpe sunt simple, iar cele mai ieftine sunt în cadre aurite. Decorarea textilului are o importanță deosebită pentru stilul englezesc. Podelele sunt acoperite cu covoare în culori abundente. Pe scaune veți găsi perne de catifea. Perdelele sunt bogat decorate cu ciucuri. Pentru decorare, elementele tipice pentru vânătoare, de asemenea importante.

Mobilier metalic cu elemente curbate si candelabru de cristal

Engleză stil țară dormitor mobilier canapea canapea dulap lampă de podeaDe ce stilul englezesc rămâne atât de relevant astăzi?

O întrebare legitimă ar fi motivul pentru care un stil atât de complex, istoric și din prezent, atât de nepractic, rămâne totuși actual?

Mai presus de toate, stilul englezesc este popular în lumea întreagă și printre oameni, care acordă o mare importanță istoriei și tradiției. Ei vor să iasă din mulțime. Anumite elemente și idei de decorare acasă sunt, de asemenea, foarte utile dacă ne mutăm într-o casă istorică, asemenea designului său interior și dorim să o păstrăm.

Ceea ce putem învăța din stilul englezesc pentru orice interior este modul în care facem o cameră elegantă și rezervată.

O interpretare modernă a stilului englez

engleză stil țară canapele chesterfield alb piele de înaltă covor covor gri candelabru

Imaginile de fundal pentru model sunt foarte importante pentru acest stil

Stilul de arta in stil englezesc furnizeaza mobilier din lemn model de tapet de noapte

Mai ales bărbații își mențin studiul în stil englezesc

limba engleză stilul de studiu acasă birou birou din lemn fotoliu covor înalt

Baia în stil englez, reinterpretată

Stilul de baie din țara de origine engleză a amenajat mobilier de baie cu gresie din lemn

Stilul de baie în stil englezesc aranjat până la gresie de lux din aur

Mobilier de baie în stil englezesc cu mobilier de baie cu dungi de perete

Stilul de bucatarie in stil englezesc, camera de zi, perete, faianta, cristal, candelabru, vanitate, cadavru, cadă

Chiar și holul și scara sunt mult mai mari

Coridorul în stilul de țară din Anglia a sculat în scară din lemn

English stil țară stil hol scari lemn candelabru metalic

Culori pastelate și alb pentru grădiniță

cameră de copii în stil englezesc, pentru copii, amenajată pentru copii cu pătuț înalt covor

O bucătărie rustică mărește apetitul

Stilul de bucatarie din tara din stilul englezesc ofera un set de mese din lemn

engleză stil țară tort decor stil rustic rotund mese de masă înțelept scaune

Drumul elegant și stilul de casă al casei engleze merg adesea mână în mână

stil de țară stil de metal dantelă așternut de masă mese rustic chandelier scaune

Stilul de stil englezesc în stilul camerei de zi, fotoliu, rattan, frizer, consola de noapte

Desigur, cristalul și fierul forjat nu ar trebui să lipsească

Engleză stil țară de masă decorare vintage tacamuri de perete oglindă cristal candelabru  Engleză stil țară cameră idei cameră de zi din fier forjat alb masuta de cafea