Proiectați o cameră pentru copii – Pepinieră mare pentru două fete

spațiul pentru copii al camerei pentru copii este proaspătă

Grădina pentru două fete - frumoase soluții interioare

Design pepinieră nu este o sarcină ușoară. Micuții ale căror camere vreau să le spun astăzi sunt de 2 și 5 ani. În total, ocupă o suprafață de 30 de metri pătrați. Această zonă a fost împărțită având în vedere funcțiile din interior.

Primul lucru pe care îl observați este panoul MDF lăcuit. Aceasta acoperă aproximativ jumătate din perete. Printre altele, îndeplinește funcția de a face unitatea în cameră. Din același material, majoritatea mobilierului rămas a fost creat. Banca are o înălțime de 56 de centimetri. Aceasta va rămâne aceeași cel puțin în următorii cinci ani. Unul a renunțat la culoarea tipică tipică de tip girlish.

Sa hotărât, în acest caz, nuanțe blânde blânde de albastru

cameră de design pentru copii pentru două fete
În restul diviziei, nu ați făcut nici o diferență mare în vârsta celor două fete. Adesea se întâmplă cu abordarea modernă că totul este distribuit în două și în aceeași sumă. Partea cu paturile este separată de un element, de obicei decorativ, în două părți egale. Paturi, lenjerie de pat, perne decorative, îmbrăcăminte sunt cam la fel. Există, de asemenea, elemente de conectare.

În acest caz, lampa de la noptieră și ceasul deșteptător sunt foarte diferite, care au fost așezate pe masă între cele două paturi

idei de cameră pentru fetițe de design pentru copii

Mobilierul din zona de învățare și de muncă a fost pus pe perete. Datorită culorii lor albe, totuși, ele par a ocupa mai puțin spațiu decât de obicei. Astfel de soluții care economisesc vizual spațiul sunt foarte populare. Aspectul unităților de rafturi realizate din aceleași materiale pe perete asigură uniformitatea conceptului.

Jucăriile, împreună cu scaunele amuzante în nuanțe luminoase, dau accente pline de viață în cameră

design pentru copii pentru două feteDe fapt, locurile în sine par să aibă un caracter foarte copilăresc. Datorită materialului și culorilor, ele nu arată mult diferit de cele ale păpușilor. Astfel de soluții oferă copiilor un sentiment de estetică și de utilizare economică a resurselor. O astfel de idee minunată de a depozita revistele sub lumină sau? Trebuie să le citiți într-un ritm constant, astfel încât să nu devină prea mari.

Consultați următoarele sugestii despre cum să faceți ca grădinița să fie atractivă pentru copilul dvs., poate că veți fi inspirați!

Patul pe două etaje este o soluție interioară interesantă pentru grădiniță

camera de copii pentru fete de mobilier din lemn

Povestea de basm va atrage aproape toate fetele

idei de cameră idei de cameră basm

Interiorul proaspăt al grădiniței este esențial

fata de camera design accente interioare verde

Camera fetei roz

Designul camerei pentru doi copii

O combinație plăcută de culoare

grădiniță decora fată

Fiecare fată are propria sa casă

creșteri fete idei de design minunat

Covorul este accentul în această grădiniță

frumoase idei vii de design fata de camera

Interior simplu, dar confortabil

camera moderna pentru copii pentru fete