Idei de viață în stil englez – 10 exemple

idei de living dormitor mobilier pat stil englezesc

Idei vii în stil englezesc

Am observat că nu am acordat prea multă atenție acestui stil minunat pe site-ul nostru. Astăzi vrem să descriem principalele sale trăsături și să discutăm avantajele sale. Din aceasta puteți trage cu ușurință idei mari de viață.

Simți că stai cu noi?

Mai ales persoanele cu preferințe pentru clasici ar trebui să pună o mare valoare pe ea. Dar toată lumea ar putea învăța ceva de la ea.

  1. Idei de mobilier de culoare

home decor bucatarie mobilier de bucatarie stil englez acasa decor culori
În stilul englez restrâns, sunt folosite culori neutre. Aici veți găsi cea mai mare parte bej, alb, teracotă, gri verde, lapte, galben pal și nuanțe diferite de roșu.

Puteți permite astfel de idei vii și accente în roșu, auriu, verde, bronz și maro.

Idei de design color

idei de living mobilier tapițat living living canapea stil englezesc perete vopsea gri

Mai presus de toate, mobilierul trebuie făcut în culori închise. Deci, veți obține contrastul tipic pentru acest stil cu peretele liniștit. Dacă doriți să instalați imagini de fundal, atunci trebuie să vă amintiți și câteva reguli în acest sens. Imaginile de fundal trebuie să îndeplinească următoarele criterii: au textură și dungi abundente; arata elemente de plante abundente. Ușile trebuie selectate în aceleași nuanțe ca și podeaua sau tavanul.

  1. mobilier

living idei camera de zi stil de vara semineu mobilier din lemn stil englezesc perete vopsea verdeUna dintre caracteristicile principale ale acestui stil este utilizarea copacilor de origine durabilă. Sunt utilizate nuc, stejar și mahon.

În plus, nu se poate imagina cu adevărat o casă în stil englezesc fără un șemineu. Este un element absolut obligatoriu în designul interior, pe care nu îl puteți face fără.

Dacă nu funcționează, îl puteți folosi ca decorare.

Ești mai mult fan al minimalismului? Atunci ar trebui să renunți la acest stil.

Idei simple de mobilier

viu idei camera de zi stil țară semineu stil englezesc bibliotecă case din lemn bibliotecă

Chiar și scaunele de lucru din biroul de acasă sunt acoperite din piele în acest caz. Aceste piese de mobilier sunt, de asemenea, printre caracteristicile cele mai distinctive ale stilului englezesc.

  1. țesut

camera de zi camera de zi tapițat mobilier fotoliu podea lămpi stil englezesc lectură colț

O experiență cu ideile vii în texturi în stil englezesc cu cele mai diferite modele. Dintre acestea, trandafirul joacă un rol deosebit de important. Prin urmare, este foarte des în designul interior.

În imaginea de mai jos puteți vedea cum puteți să-i condimenteze pe Innenaustation cu nuanțe strălucitoare.

Modelele de tipar și accentele de culoare

idei de living living cameră tapițat retro design idei engleza stil de schi de culoare roșu

  1. Vrem să intrăm în accesorii pentru o clipă?

idei de locuit sufragerie mobilier de masă idei mese de masă cu scaune engleză stil de perete vopsea menta verde

Un loc special trebuie să-i atribuim porțelanului. Totul din porțelan arată nobil și are un caracter sublim. În plus, imaginile de familie din cadru sunt foarte tipice. Aici vedem și trofee și arme, precum și obiecte artizanale.

Accesorii acasă Chic

idei vii living cameră țară stil semineu engleză stil home decor

Mai ales accesoriile sunt folosite în ideile de mobilier în stil englezesc pentru faptul că designul interior nu numai confortabil, dar și foarte personalizat. Ar fi stilul tău de lux chestia ta?

 Sentiment de lux și splendoare

viu idei cameră de zi țară stil cămin șemineu fotoliu engleză stil home decor