Idei deschise pentru bucătărie: Cum să înființezi o bucătărie modernă

bucatarie deschisa bucatarie imagini Bucatarie moderna imagini

Idei moderne pentru proiectarea bucătăriei deschise

 

Bucătăriile deschise, care sunt tipice unui plan plan deschis, combină de obicei un spațiu unul cu celălalt. Da, nu mai sunt știri. Acestea conectează două sau mai multe zone funcționale împreună. În ciuda integrității, totuși, trebuie menținută autonomia zonelor funcționale individuale.

Design de bucatarie cu living plan deschis

bucatarii deschise bucatarie design inspirat idei de bucatarie mese de masă lemn masiv
Bucătărie modernă deschisă

Bucatarie deschisa bucatarie design inspirat idei de bucatarie imagini

Bucătărie spațioasă cu zonă de luat masa

design bucatarie deschisa bucatarie cu zona de luat masa idei de bucatarie inspiratieInsula modernă de bucătărie cu design elegant și funcțional

bucătării deschise bucătărie idei de design bucătărie imagini bucătării moderne

Cameră de zi cu intrare în curte

bucatarie deschisa idei de bucatarie design bucatarie

Avantajele

De ce sunt bucătăriile deschise atât de moderne? Care sunt beneficiile pe care le aduc?

Bucătăriile deschise sunt foarte potrivite pentru apartamente tot mai mici. Prin conectarea mai multor camere împreună, evitați confuziile și prea multe pereți. Acest lucru asigură un aspect liber, deschis.

Idei de bucătărie cu un plan de etaj deschis

bucătărie deschisă idei bucătărie imagini bucătărie insulă modernă

În plus, astfel de premise sunt mai bune pentru comunicarea și mișcarea liberă. Familia îi place întotdeauna să se întâlnească în special înainte de masă. Oaspeții sunt, de asemenea, invitați acasă pentru această ocazie. Bucătăriile deschise fac posibilă o bună îngrijire a preparării alimentelor și băuturilor și a comunicării între ele în același timp.

Cameră spațioasă spațioasă

bucătărie deschisă idei de bucătărie contra bucătăriei și masa de luat masa

Dezavantajele

Desigur, bucătăriile deschise aduc și anumite dezavantaje. O cameră mai puțin automată înseamnă mai puțină intimitate în casă. Nu numai că mirosurile puternice s-au răspândit prin spațiul deschis în întregul apartament.

Trebuie să vă petreceți mai mult timp îngrijind și ventilat mai des pentru a vă menține casa în stare bună.

Bucătărie cu șemineu integrat

open kitchen bucătărie idei bucătărie bucătărie insula albe bucătării

Idei pentru bucătării deschise

Am selectat următoarele idei pentru bucătării deschise în conformitate cu două criterii principale. În primul rând, beneficiile planului deschis sunt exprimate mai bine. În al doilea rând, am ales idei pentru bucătării deschise care sunt deosebit de originale. Am dori să vă încurajăm soluții practice și individuale.

Acasă bar sau zonă de luat masa?

bucatarie deschisa bucatarie contra bucatarie insula bar counter

Modernă insulă de bucătărie cu mese de masă din lemn încorporată

open kitchen bucătărie idei bucătării moderne

insulă bucătărie

Cele mai practice și frumoase idei din bucătăriile deschise sunt probabil necesare pentru proiectarea insulei bucătăriei. Aceasta este linia de sprijin în astfel de concepte de mobilier.

Important este selectarea materialului. Ar trebui să fie ușor de întreținut și, în același timp, foarte potrivit pentru materialele rămase din încăpere.

Aspectul său stilistic este, de asemenea, puternic legat de material și de culoarea sa.

Elegantă insulă de bucătărie cu un design modern și o mulțime de spațiu de depozitare

bucatarie deschisă idei bucătărie bucătării deschise bucătării

Funcțiile, care ar trebui să preia o insulă de bucătărie, nu diferă de la bucătărie la bucătărie. Unele integrează soba și plăcile de încălzire, altele - chiuveta. Unele modele de insule de bucătărie oferă alternative pentru zona de luat masa. Decideți individual ce ar fi mai bine pentru dvs.!

Deci nu mai aveți nevoie de o masă de masă ...

idei de bucatarie deschisa Bucatarie imagini Insula de bucatarie ca masa de luat masa

Este important să nu neglijezi aspectul comunicării cu alte persoane din cameră. Trebuie să vă confruntați cu ele, indiferent dacă pregătiți mâncare sau serviți salate!

Oaza de wellness pentru vara

Bucatarie cu bucatarie cu intrare in gradina

Apartament în stil industrial

Bucatarie deschisa bucatarie deschisa bucatarie spatioasa moderna

Principalele materiale și accente

Ideile pentru bucătăria deschisă, pe care vi le arătăm, asigură o aparență spațială uniformă. În același timp, ele oferă o separare clară a încăperilor. Cum functioneaza aceasta? Zonele diferite ar trebui executate în stilul lor. În același timp, accente similare - culori, forme, piese de mobilier cu caracter similar ar trebui să fie distribuite pretutindeni și uniform în toate zonele camerei.

Cum arata bucataria moderna din lemn?

Bucatarie deschisa bucatarie deschisa Bucatarie moderna din lemn

Idei contrastante: pereți de beton și mobilier din lemn

bucatarii deschise bucatarie idei de design bucatarie imagini ziduri de beton

Diviziile de camere moderne separă zonele într-un mod pur decorativ, fără a împiedica comunicarea.

Pentru mai multă uniformitate, se oferă de obicei aceleași pereți și pardoseală.

 Podele din lemn în sufrageria deschisă

bucatarie deschisa bucatarie idei de design lemn de masă pandantiv lumini pandantiv

Mai multe bucătării moderne ...

bucatarii deschise bucatarie design bucatarie ideideschide bucatarie idei bucatarie imagini de iluminat bar atmosfera deschide bucatarie idei bucatarie imagini într-un stil rustic deschide bucatarie idei bucatarie imagini configurate bucatarie mica deschide bucatarie bucatarie idei bucatarie imagini în nișă bucătărie deschisă idei bucătărie bucătărie aparate roz frigider idei de bucatarie deschisa Bucatarie imagini Insula de bucatarie cu masa de sufragerie Lumini de plafon deschis idei de bucatarie fotografii insula bucătărie living în plan deschis bucătărie deschisă idei bucătărie contra bucătărie insulă și canapea bucatarie deschisa bucatarie open plan bucatarii idei de bucatarie deschise Bucatarie cu mobilier Bucatarie din lemn deschide bucatarie idei bucatarie imagini cu o multime de spatiu de stocare Bucatarie deschisa Bucatarie bucatarie moderna cu zona de luat masa bucatarie deschisa bucatarie idei bucatarii moderne deschide bucatarie idei bucatarie ilustratii exemple bucatarie deschise deschide bucatarie idei bucatarie imagini plan deschis deschide bucatarie idei bucatarie imagini cu bucatarii deschise bucatarie deschisa bucatarie bucatarie cu bucatarie alba cu zona de luat masa bucătării deschise bucătărie design geometric model bucătărie din spate perete bucatarii deschise bucatarie idei de proiectare blat cu zona de luat masa bucătării deschise bucătărie idei de design Küchenbbeispiele bucatarie deschisa bucatarie idei de design bucatarie iluminat plafon lumini bucatarii deschise bucatarie idei de design bucatarie bucatarie deschisa bucatarie idei de design bucatarie imagini colorate dale de bucatarie bucatarii deschise bucatarie idei de design bucatarie in industria dtil bucătării deschise bucătărie idei de design bucătărie imagini vopsea de perete verde bucatarie deschisa bucatarie idei de design bucatarie insula cu placa de lemn bucatarie deschisa bucatarie idei de design bucatarie lumina insula pandantiv bucatarii deschise bucatarie idei de design bucatarii moderne bucătării deschise bucătărie idei de design mobilier modern bucătărie practice bucatarii deschise bucatarie design idei deschise zona de living bucătării deschise idei de design bucătărie și exemple bucatarii deschise bucatarie idei de design apartament cu planul plan deschis bucatarie deschisa bucatarie design exemple de bucatarie inspiratie bucatarii deschise bucatarie design idei de bucatarie inspiratie bucatarii deschise bucatarie design inspirat bucatarie exemple de idei

bucatarii deschise bucatarie design bucatarie imagini