Decorațiuni Idei – Cum de a proiecta camere mici fără ferestre?

idei de viață camere mici oglindă dormitor

Apartamentul excelent a creat idei pentru spații mici fără ferestre

De multe ori începeți să evaluați lucrurile corect după ce le-ați pierdut. Acest lucru este adevărat în multe cazuri, iar ferestrele nu reprezintă, probabil, nicio excepție. Se găsește acest lucru și asta în condițiile în care să trăiești săraci. Dar, de îndată ce avem o cameră care nu are ferestre, înțelegem că aproape nimic nu poate fi mai rău decât acesta.

Proiectarea bucătăriei industriale mici fără ferestre cu gust

idei de viață mici camere mici bucătărie albastru accente
Sa întâmplat ceva cu tine vreodată? Poate că te afli în mijlocul unei astfel de situații? Nu vă faceți griji! Chiar și într-un astfel de caz, ai putea face camerele de zi confortabile. Ar trebui să faceți doar câțiva pași pentru a face acest lucru. Vă oferim câteva apartament înființat idei, care te poate inspira.

Cameră confortabilă, amenajată

decor de origine camere mici dormitoare dulap plante

Camera de zi mică, fără ferestre, se aprinde bine

decorațiuni interioare idei mici salon frumos canapea mese rece cafeaoglindă

Dacă în alte camere oglinzile sunt de obicei recomandate pentru a mări camera, nu puteți face fără ele într-o cameră fără fereastră. Ei sunt pe pereți și cel mai bine să stea cu dimensiuni nu atât de mici. Ele reflectă lumina și o înmulțesc în cameră. De asemenea, par să aprofundeze spațiul. Cu diseminarea luminii, puteți, de asemenea, să eliminați atmosfera sumbră din această ambianță.

Înclinați o oglindă rustică împotriva peretelui

Flat set up idei camere mici oglinda

Pereții albi

Pereții albastru și albastru sunt, de asemenea, printre ideile vii pentru camere mici fără ferestre. Ca și în rai, aceste nuanțe reușesc să răspândească carisma naturală a luminii. Limitele naturale sunt neclare și răspândite.

Cadru dormitor alb

apartamente decorare idei dormitor amenajat șemineu

Usi transparente

Are camera fără o fereastră aproape de altcineva care are acces la lumina naturală? Dacă este așa, ar fi o idee foarte bună să marchezi granița dintre cele două cu un perete transparent.

Ușile transparente fac camera să pară mai spațioasă fără ferestre

Idei de locuințe mici camere usi transparente

Lumini de podea ascunse

Iluminatul de podea ascuns este o modalitate foarte bună de a compensa lumina insuficientă. În plus, oferiți astfel de idei vii pentru camere mici, fără ferestre, pentru a vă oferi ambianței un caracter mistic și cu ceva magic.

Luminile de podea fac din baia mică modernă și primitoare

decorațiuni interioare idei de baie idei de baie

Din același motiv, orice tip de iluminat încastrat este important în astfel de încăperi.

Ferestre artificiale

Lipsa ferestrelor este o mare provocare, nu numai din cauza lipsei de lumină, ci din punct de vedere pur psihologic. Suntem obișnuiți cu prezența lor. Dacă nu avem deschideri de lumină, ne simțim deprimați și arestați. Deci, chiar și deschiderile luminoase pur decorative ar fi idei vii minunate pentru spațiile mici de viață care nu pot fi respinse.

Aveți posibilitatea să instalați ferestre între diferitele camere. Apoi chiar și cele mai întunecate camere ar beneficia de lumina celor vecine. Apropo, veți obține un aspect mai modern. Prin deschiderile suplimentare ale ferestrelor spre spațiile vecine ajungeți la un spațiu de locuit deschis și comunicativ.

Drapare

Să continuăm tema cu iluzia pentru ferestre. Adăugați draperii la unul dintre pereți. Astfel, ați da impresia că există o fereastră în spatele ei. Acesta este un truc care vă va ajuta să vă simțiți mai bine. În plus față de confortul în dormitor, acest lucru asigură, de asemenea, o mulțime de romantism.

Cameră mică, cu plan deschis de locuit

plan de decorare idei plan mic plan de zi deschisă

Vă dorim creativitatea în proiectarea unei încăperi fără ferestre!

Puneți un iluminat potrivit atunci când proiectați o cameră mică

idei de viață mici camere mici, camera de zi plafon de iluminat

Camera de zi fără ferestre poate, de asemenea, să arate bine

idei de viață mici camere de zi fotoliu din piele design bej perete

Dormitor modern în alb

Decorațiuni interioare ideale pentru dormitorul alb

Designul de pereți strălucitori pentru camera mică

decorațiuni decorative idei cameră de zi fără fereastră