Mobilierul agitator reprezintă simplitatea, funcția și estetica

shaker mobilier simplu echipament de bucatarie sideboard roz

Cunoașteți mobilierul Shaker

 Mobilierul agitator reprezintă simplitatea, funcția și estetica. Pentru a înțelege corect phisofia din spatele ei, ar trebui să știm mai întâi cine erau cu adevărat agitatorii. Aceștia sunt urmașii unei biserici fără protestanți din secolul al XVIII-lea, originară din Anglia și care ulterior a emigrat în SUA.

Ei au trăit o viață de castitate absolută și au crezut în simplitate și proprietate comunală. Acest lucru explică evitarea ornamentelor și decoratiunilor din interiorul tipic Shaker. Acest lucru pare destul de rustic și dur. Nu există elemente inutile care ar putea distrage atenția de la muncă și închinare.

Bucătărie autentică pentru agitatoare

shaker mobilier stil de viață interior
Stilul shaker îi ajută întotdeauna să păstreze calmul, claritatea și perspectiva. Un interior în acest stil nu pare plictisitor și rece. Dimpotrivă. Camerele par mai mari și inundate de lumină. Mobilierul agitator conferă ambianței un confort și o incomparabilitate incomparabilă.

Shakers au fost dulgheri în cea mai mare parte. Inițial ați făcut mobilier pentru uz propriu. În curând, totuși, mobilierul lor de înaltă calitate a găsit apel la nivel național. Foarte populare și populare au fost scaunele lor balansoare. În curând, atelierele de tâmplărie au devenit fabrici de mobilă, unde producția a fost produsă în serie. În zilele noastre, mobilier original shaker este rar să găsească și mai degrabă colectabil pe care le puteți permite cu greu. Desigur, multe replici sunt făcute. Ce sa întâmplat cu agitatorii? Din păcate, acestea sunt dispărute, cu excepția a trei adepți.

Stilul Shaker este aproape de șicul șic

agitator mobilier de masă mese sacoșe chic retro

Cum rămâne cu culorile?

Cremă, albastru porumbel și verde-gri sunt unele dintre nuanțele cele mai frecvent întâlnite în interiorul shaker. Aceste culori reflectă lumina și creează o atmosferă veselă în cameră. Foarte des este combinată cu lemn natural. Accentul de culoare este de obicei furnizat de textile, de ex. prin perdele de bumbac roșii și aruncă perne. Desigur, albul și griul sunt, de asemenea, foarte populare, mai ales atunci când vine vorba de o interpretare mai modernă a mobilierului Shaker.

Baie rafinată cu gust de agitator

shaker mobilier de spălat alb moderneDesign de podele și pereți

Principala regulă încă se aplică aici - simplitate funcțională. În special pardoselile din lemn de esență tare și parchetul într-un aspect dur sunt foarte recomandate pentru un interior în stil shaker. Texturile lor se potrivesc perfect mobilierului agitator perfect. Pereții ar trebui să vă păstreze monocrom. Culori și modele strălucitoare? Nici una. Asta ar fi prea mult de distragere pentru un adevărat agitator.

Verdele de măsline este o altă culoare potrivită pentru interiorul agitatorului

shaker mobilier dormitor interior lemn masiv

textile vii

Așa cum probabil ați ghicit, aici sunt folosite materiale naturale - bumbac, mătase, lână și lenjerie. Aici nu numai aspectul, ci mai ales hapticul joacă un rol decisiv.

În principiu, următoarele se aplică în interiorul unui shaker: Rămâneți natural, necomplicat și modest. Mobilierul Shaker și, în general, acest stil de mobilier vă poate ajuta să găsiți mai multă pace și echilibru în viața de zi cu zi din orașul mare. Nu e de mirare că stilul de viață al agitatorului este din nou în creștere și devine tot mai popular și popular. Este un omagiu pentru întoarcerea la natură și pentru adevăratele valori umane pe care uneori le parem să le uităm.

Lemnul natural nu este doar vopsit într-o culoare neutră, ci numai uleiat

shaker mobilier sufragerie mese chiuveta sala de mese

Desigur, stropi de culoare pot fi create aici și acolo

shaker mobilier confortabil tonuri de bucatarie gri

Modesty și simplitate în fiecare detaliu

echipament de bucătărie pentru mobilier de tocat

Nuanțele din lemn de culoare închisă pentru un lux de lux

shaker mobilier de bucatarie design de lux din lemn de lux

Sau mai degrabă rustic cu lemne ușoare

shaker mobilier bucătărie interior

Desigur, simplitatea nu trebuie să compromită ergonomia și funcționalitatea

shaker mobilier stil de bucatarie design

Experimentați cu un mix de stil măsurat

shaker mobilier modern bucatarie bucatarie insula lumini pandantiv

Pat tipic cu patru postere din lemn de arțar

agitator mobilier dormitor simplu design simplu

Cerealele din lemn grosier oferă mobilierului Shaker o atingere mai rugoasă și mai rustică

shaker mobilier living fotoliu măsuță de cafea șemineu