Setul de sufragerie: 60 de idei și exemple de design interior

Idei pentru mobilierul din sala de mese

 

Aveți nevoie de inspirație pentru mobilierul dvs. de acasă? Acest lucru poate veni, de exemplu, din camerele moderne de designer, nu? În acest articol veți găsi unele astfel! Sperăm că acest lucru va crea propriul dvs. concept de mobilier fabulos.

Cum de a crea o sala de mese moderna - 60 exemple de mobilier

sufragerie moderna mobilier exemple de cupru lampă pandantiv

Luminoase verde

Lumina verde este o tendință actuală de culoare în acest an. Alegeți această culoare pentru designul peretelui, dacă doriți. Puteți combina cu perdele neutre și modele florale. Ce credeți despre această idee?

Cu mobilierul puteai opta pentru un stil antic.

Decorul modern ar fi potrivit.

 Imagini de fundal în verde proaspăt

sala de mese clasica decorati peretele colorat verde candelabru
verde închis

În plus față de verde luminos actual și verde închis este super până la data. Cum îți place combinația celor doi? Ar fi un experiment interesant!

Rece și cald nuanțe în combinație

sala de mese clasic set scaune din tablă rotundă din sticlă tapițată

model animal

O alegere curentă pentru sala de mese ar fi modele diferite de animale. Nu vă limitați la textile când le folosiți. De asemenea, puteți să-l utilizați pentru a decora podeaua și pereții.

Modelele animalelor pot fi găsite și în sala de mese

sala de mese clasic amenajat masă de sticlă de oglindăLumini de epocă

Multe dintre ideile actuale de mobilier din sala de mese includ, de asemenea, iluminatul de epocă. Nu respingeți această idee! Aceasta ar putea fi o alegere excelentă și va face ceva special dintr-un interior simplu.

Utilizați accente de epocă subtile

sala de mese clasic amenajat masă de masă lemn semineu oval

Motive exotice

După cum puteți vedea, multe motive de design exotice domină în multe săli de mese de designer. La fel ca în exemplul cu iluminarea antică, ele sunt acel ceva care contribuie la aspectul designerului.

Un pic de exotism este, de asemenea, în cerere, în sala de mese

sala de mese clasic amenajat scaune colindale chandelier tapiserie

Glamour ca la Hollywood

Care este designul sala de mese designer? Ne face să ne simțim ca niște vedete reale. De ce nu învățăm de la sursă, și anume din stelele în sine? Chiar și designerii care îi place să folosească Hollywood Touches în sala de mese fac asta.

Glamour touch

sala de mese clasic amenajata masa cu scaune, tapițate în alb

Dungile tradiționale în nuanțele actuale

Stripele sunt una dintre ideile care s-au dovedit cele mai bune în timp. Ei, de asemenea, iau un loc demn sub tendințele actuale de design. Adesea vă găsim în cele mai recente nuanțe ale sezonului.

Sufragerie cu model dungat

sala de mese clasic aranjat o masă mare de masă din lemn

Artă supradimensionată

Suprafata mare prevaleaza in acest sezon in haine. În plus, arta supradimensionată este destul de actuală. Puteți transforma sala de mese pur și simplu proiectată în ceva foarte special.

Lucrările de artă ca inspirație

sala de mese clasic aranjate mese rotunde de perete decoratiuni picturi idei

Chic din epoca trecută

Vrei ceva șic și romantic în același timp? Fi inspirat de idei de design din sala de mese din perioadele istorice trecute. Colonial chic este prezent în prezent în multe camere de mese designer.

Ceva romantic nu ar trebui să lipsească

sala de mese clasic amenajat scaune din lemn din lemn masiv tapițat albastru

Nișă elegantă pentru ședere

Conceptele de bucătărie, de mese și de camere de zi sunt adesea interconectate în concepte moderne. Cum aduceți toate aceste funcții sub un singur acoperiș? Cum transformi sufrageria și bucătăria într-un loc pentru divertisment de familie?

Acest lucru funcționează foarte bine bine dacă ai face, de asemenea, cabine mari de lângă masa principală, în cazul în care un pic mai puțin discuții formale și mâncarea se bucură.

Sala de mese mare decorată în stil rustic 

sala de mese clasic amenajat idei rustice perete de piatră

Lăsați-o să strălucească!

Culorile radicale fac, de asemenea, parte din designul camerei moderne de luat masa! Ați putea contribui la mobilierul plin de farmec. Aruncați o privire la următoarele exemple minunate!

Accenturi strălucitoare

sala de mese clasic amenajat oglinda de perete mobilier de sufragerie

Creați un aspect natural al camerei

De asemenea, puteți paria pe o strategie complet diferită! Alege elemente care arată minunat într-un mod natural. Acestea sunt de ex. anumite obiecte decorative și multe plante verzi.

Utilizați textile acasă care arată natural

Sala de mese clasică aranjat lenjeria de pat de masă din lemn rustic

Proiectați o sală clasică cu șemineu și decorați-o confortabil

sala de mese clasic amenajat scaune tapițate Kolonislstil

Sala de mese cu aspect retro

sala de mese clasic amenajată cu mese rotunde pentru mese rotunde

Culoarea preferată în uz

sala de mese clasică, cu șemineu

Amestec de scaune diferite de mese

sala de mese clasică aranjată mural din lemn

Mese din lemn în combinație cu banchetă tapițată

Dotări pentru mobilier Scaun pentru sufragerie Masă din lemn tăiată

Aduceți inteligent pragul de utilizat

Mobilier exemple Scaune de mese tapițat scaune turcoaz

Mai jos puteți găsi alte exemple de mobilier modern

Articole de amenajare Sufragerie Scaune verde Aemes Idei de mobilier Idei de sufragerie Plante de masă de mese Idei de mobilier Sala de mese Idei Mobilier de sufragerie Vitrina din lemn Ideile de mobilier pentru camerele de luat masa folosesc accente colorate Idei de mobilier idei de sala de mese din lemn masă cameră de masă clasic Polasterstühle Idei de mobilier Idei de sufragerie mese clasice de mese Eames Scaune Idei de mobilier idei de sali de mese camera de zi clasic Mobilier exemplu candelabru camera de luat masa Idei de mobilier Idei de sufragerie Scaune metalice Culori accente turcoaz Sugestii de mobilier Idei pentru sală de mese Mobilier Mese din lemn masiv Mobilier de sufragerie mobilier de cameră mobilier tapițat scaune Mobilier de casa Idei de sufragerie Mobilier de sufragerie Biblioteca Exemple de mobilier Idei de sufragerie Mobilier de sufragerie Lemn masiv Exemple de interior Idei de sală de mese Decor de perete Oglindă Exemple de mobilier Crearea unei sali de mese în stil colonial Mobilier exemplu Sala de mese complet alb Articole de sufragerie Sala de mese Penny lights Metal Dotări pentru mobilier Mese cu scaune din lemn galben Mobilier exemple Mese sufragerie cu scaune oglinda perete Decorarea casei de decorare a camerelor de luat masa Mobilier exemple de masă rustică sala de mese cu scaune Scaune de mese mobilier clasic mobilier în stil colonial Idei de sufragerie exemple clasice de mobilier tapițat fotoliu Sufragerie idei rustic mobilier exemple zid de cărămidă Idei de sufragerie exemple rustice de mobilier din lemn de mobilier din lemn de cărămidă Sala de mese idei rustic mobilier exemple diferite scaune de mese Idei de sufragerie design interior rustic văzut de sus sala de mese clasica decora masa de lemn sala de mese clasica decorati ideile ideilor sala de mese clasica decorati scaune tapitate sala de mese modernă aranjate exemple de mobilier furnizează băncile și scaunele pentru mobilier din sala de mese moderne sufragerii moderne, mobilier de sufragerie exemple de mese furnizează o sufragerie modernă pentru camerele de luat masa sufragerie modernă, sufragerie, cameră de zi luminoasă furnizează sufragerii moderne, mobilier din lemn, mobilier din lemn, podele din lemn sufragerii moderne, mobilier din piele, scaune de piele maro mobilier modern pentru sufragerii exemple de mobilier robustă masă de masă cu pandantiv sala de mese moderna furnizeaza exemple de mobilier mobilier alb-negru sala de mese modernă a pregătit exemple de mobilier și idei idei de mobilier modern pentru camere de luat masa