15 idei de design interior pentru spatii deschise – proiectati o camera fara pereti

Idei de mobilier pentru spații deschise din lemn

Idei de mobilier cu gradații

Imaginați-vă camera preferată. Gândiți-vă la texturi, culori și spații deschise. Imaginați-vă toate obiectele care sunt acolo. Acum, întrebați-vă: care dintre idei sunt intacte și alcătuiesc caracterul unic al camerei?

Fără îndoială, pereții sunt cel mai ușor de recunoscut și cel mai ușor de definit element.

Dar astăzi vom face ceva foarte curajos: vom tăia acest element și vom identifica alte modalități de determinare a spațiului.

Următoarele sfaturi vă vor ajuta să vă definiți spațiul fără a determina barierele verticale tipice ale incintelor.

În exemplul nostru, nu există zid între zona de luat masa și bucătărie. Doar câteva etape disting cele două. Stabilirea în nivele poate defini bine diferitele zone în cadrul unui plan deschis de trai. Prin această idee de mobilier sa ajuns și la o ierarhie.

 Idei de design interior pentru spații deschise

Idei de amenajare pentru spații deschise living din lemn, încorporate în șemineu
Datorită gradării, puteți defini și o mică zonă într-o cameră mai mare.

Ideea de mobilier din acest dormitor a dus la crearea unei zone "scufundate". Astfel a ajuns într-o atmosferă destul de relaxată și confortabilă.

Ideea de mobilier din camera de zi următoare include nu numai diferitele niveluri, ci și mai multe culori ale podelei. Ambele apar simultan la pașii dintre cele două, asigurând astfel o tranziție lină între cele două zone.

Dacă vă uitați mai atent la ideile de design interior, veți putea, de asemenea, să vedeți același fel de schimbare în material și nivele în tavan

Element pe tavan

Idei de mobilier pentru plafoane din lemn pentru spații deschise

Ideea de mobilier din această cameră pune tavanul în centru. Se observă aplicarea materialelor de diferite tipuri. Schimbarea materialului de construcție este o abordare vizuală foarte inteligentă pentru reprezentarea diferitelor zone. Este potrivit în special pentru apartamente cu un plan deschis de viață.

Ideea de design interior cu diferitele materiale de pe tavan nu poate fi implementată în cazul tău?

Idei de design interior pentru pernele planului dormitor colorat Apoi folosiți culori îndrăznețe pentru un efect dramatic. În exemplul de aici, aceeași culoare a fost utilizată pe tavan, perete și cap. Dar liniile ascuțite definesc zona de dormit din restul camerei. Acest lucru este evident mai ales în fața ferestrei următoare.

Aici puteți vedea o idee de mobilier pentru camera de zi, care asigură o atmosferă deosebit de confortabilă

Idei de mobilier pentru spațiile deschise chandelier izbitoare camera de zi

În acest caz, o parte din plafon a fost stabilită mai jos decât restul. Folosind această tehnică, paleta de culori poate fi, de asemenea, consecventă.

De asemenea, puteți adăuga câteva lumini și acestea vor face chiar mai bine schimbarea înălțimilor. Astfel, efectul acestei tehnici va cuprinde întregul spațiu.

De asemenea, puteți accesa un element surprinzător, agățat din partea de sus pentru a accentua modificarea nivelurilor

Idei de amenajare pentru spațiile deschise în șemineu

 În acest caz, avem de-a face cu o tăietură plutitoare de fum prin cele două nivele. La urma urmei, groapa de incendiu se află la nivelul persoanelor care stau în partea inferioară a zonei de locuit. Acest lucru vă face să vă simțiți mai în siguranță într-o cameră în care vă puteți simți ușor pierdută.

Elemente structurale

Design interior idei spații deschise spațiu de lemn fereastră mediu

Caracteristicile de proiectare structurală pot fi, de asemenea, utilizate pentru a determina zonele de locuit diferite. Grinzile de pe tavan adaugă un nivel suplimentar de design interior, care se deschide sub tavanul dantelei.

În case, elementele structurale expuse sunt adesea rezervate pentru cadrele de plafon și de podea

Design interior idei deschise spații din lemn de la podele la tavan ferestre scară

Dar cum vă place Asociația Crucii din fața peretelui transparent aici? Zidurile nu trebuie întotdeauna să fie solide și opace.

Aici vedem posturi de oțel cu canale

Design interior idei spatii deschise spatiu de lemn

 Ele determină limitele baldachinului plutitor, sub care există o zonă confortabilă de ședere. Deși această cameră nu are pereți la înălțime completă, se simte în siguranță și închisă.

Ecrane ca idei de mobilier pentru camera de zi

Idei de amenajare a spațiilor deschise în spații de lemn din lemn

Puteți delimita cu ușurință confidențialitatea prin introducerea partițiilor. Aceasta este una dintre cele mai folosite idei de design interior pentru camere de zi. Această partiție permite înțelegerea vizuală a ușii în zona de living.

Acest lucru creează, de asemenea, o pauză de bun venit între locația unei persoane și restul casei.

Amestecarea cadrului din oțel inoxidabil

Idei de mobilier pentru spații deschise pentru canapele din lemn perdele din oțel inoxidabil

Amestecarea ramei din oțel inoxidabil și a blocurilor de lemn a contribuit la formarea unei utilizări calde și contemporane în acest spațiu de locuit aici.

Materialul de pe teren

Idei de amenajare spații deschise din bucătărie din lemn

Aici, lemnul cald contrastează frumos cu podeaua întunecată și rece a bucătăriei. În momentul de față se creează un indiciu optic în conturul spațiului. Observi paralelismul în schimbarea formei tavanului și podelei?

Luați gradarea podelei în designul insulei bucătăriei și, astfel, obțineți un sentiment armonios

Idei de design interior pentru bucătării în bucătărie modernă

Unde ar arata cel mai bine designul camerei fara pereti?

Idei de design interior pentru spații deschise de la grădina de sus hopf pflanzenbau

Cred că în cazul în care nu există în nici un caz incurcări verticale.

În această curte veți găsi o interacțiune între zonele pavate și amenajate. Astfel puteți obține un minunat simț al spațiului.

              15