Un apartament mic înființat – 7 greșeli tipice pentru a evita!

Doriți să înființați în curând un mic apartament?

Procesul de design de locuințe poate suna creativ și jucaus. Rezultatul nu este să glumești. Totul trebuie să fie foarte confortabil. La urma urmei, trebuie să locuiți acolo și, dacă nu vă simțiți bine, poate duce la consecințe grave în viața de zi cu zi. Este posibil să nu vă recuperați, să vă simțiți incomod și să radiați această tensiune în împrejurimile voastre. Problemele sunt cauzate de rău, spun mobilier de origine falsă. Cu toate acestea, acestea sunt mult mai probabil în case mici, pentru că acolo aveți multe funcții de conectat. Este o mare artă de a proiecta totul într-un mod care să funcționeze armonios și să vă servească bine în practică.

Pe Internet, există multe idei pentru mobilierul de acasă al zonelor mici. Astăzi însă ne adresăm întrebării din partea cealaltă. Scriem ce greșeli trebuie să evitați. Acest lucru este foarte important și, de cele mai multe ori, reduceți riscul de eșec la minim prin această abordare.

Mic spațiu de depozitare

Căutarea minimalismului este naturală atunci când aveți o zonă mică. Dar nu ar trebui să fii prea extrem. Aveți întotdeauna nevoie de suficient spațiu de stocare. Prin urmare, ar trebui să instalați și suficiente rafturi și dulapuri. O zonă largă în care totul se află în jur nu este prea plăcut. Dacă doriți mai mult spațiu, creați-vă creați, utilizați colțurile și locurile dificile pentru a așeza lucrurile acolo. Puteți continua să obțineți dulapurile din podea până în tavan și suprafețele lor frontale cu oglinzi. Deci, totul arată mai strălucitor și mai larg. Există atât de multe elemente de mobilier în magazine, cum ar fi scaune, canapele, bănci și mese, al căror interior servește și ca spațiu de depozitare pentru multe obiecte diferite. Toate acestea reprezintă o soluție bună pentru a vă face casa ergonomică și, în același timp, să aveți suficient spațiu de depozitare.

Căutați multifuncționalitate atunci când configurați micul apartament

apartament mic amenajat mansarda saci fasole mese laterale pereți albi

Mobilier prea mic

Desigur, mobilierul care este prea mare nu este o idee bună pentru un apartament mic. Ideea prea mică, dar nu cea mai bună, cu care se poate ajunge. Orice lucru care nu pare proporțional va avea un aspect dezechilibrat. Acest lucru este stresant și nepractic.

Mobilă de care nu ai nevoie

În căutarea pentru mai mult spațiu de depozitare, nu puteți cumpăra mobilier pe care nu aveți nevoie într-adevăr pe termen lung.

Cumpărați după nevoile dvs. sau permiteți mai mult timp în planificare. Ideile spontane rareori se dovedesc a fi cele mai bune atunci când înființează un mic apartament. Puteți influența prea mult, ca rezultat al modelelor de modele tentante și al publicității bune. Creați un plan pentru facilitatea dvs., dar nu vă faceți timp să-l realizați. Tot ceea ce aveți la domiciliu trebuie să fie cu adevărat necesar și în nici un caz să nu ocupați doar spațiul.

Gândiți-vă foarte bine înainte de fiecare achiziție de mobilier

mici set up de consolă deco vestimentație masă lămpi semineu flori vaze
Ele se concentrează doar pe o variantă

Este adesea cazul în care te îndrăgostești de o idee de design: poate fi scumpă sau nu perfectă pentru nevoile tale, dar ești gata să schimbi totul acasă ca să se întâmple. Ia din nou ceva timp. De asemenea, uitați-vă la alte lucruri pe care le puteți face acasă. Uită-te la variante mai lungi mai mult. Evaluați-le în funcție de criterii practice. Adresați-i celorlalți membri ai familiei și celor mai buni prieteni. Există cu siguranță multe variații diferite pentru decorul potrivit al apartamentului dvs. mic. Deci, vă uitați la fiecare situație foarte atent și asigurați-vă că nu aplicați o soluție originală, dar absolut nepractică la domiciliu.

Nu supraîncărcați apartamentul!

apartament mic înființat stil amestec eclectic covor alb living camera de zi canapele canapele

Nu exagerați cu zonare

Oriunde se citește cineva, trebuie să se formeze camere deschise direct în micul apartament și acestea în zone diferite ar trebui să se împartă. Așa e. Împărțirea clară în zone asigură aspectul armonios și sentimentul că aveți întreaga casă și nu doar o cameră la dispoziția dumneavoastră. Cu toate acestea, nu ar trebui să exagerezi cu zonare. Acest lucru poate face ca totul în casa ta să pară prea fragmentat. Așa cum înțelegeți voi, această abordare conduce, de asemenea, la senzația de apartament prea mică. Și de obicei nu este efectul pentru care vrem.

Culori prea întunecate

Dar nu ne înțelegeți greșit aici: nu spunem că nu trebuie să folosiți culori întunecate atunci când vă instalați micul dvs. apartament. Dimpotrivă, dacă sunt aplicate corect, ca un zid de accent, de exemplu, ele vor sublinia una sau cealaltă dimensiune și vor crea o atmosferă foarte plăcută. Dar dacă aplicați prea multe culori întunecate peste tot, atunci apartamentul va părea brusc prea mic și sumbru. Deci nuanțele întunecate ar trebui aplicate într-o mică măsură. Acestea pot fi un accent, dar în nici un caz prea dominante.

Asigurați-vă că aveți suficiente surse de lumină

apartament mic amenajat culoarea închisă canapea fotoliu lampa de podeaSă experimentați prea puțin

Asta e ultima greșeală în care vrem să vă avertizăm. Decorul micului apartament trebuie să fie foarte bine gândit. Dar asta nu înseamnă că nu poți aduce în joc experimente sau idei creative. Dimpotrivă: mobilierul mic de acasă câștigă mai multă originalitate și vă va plăcea mult mai mult pe tine și pe cei dragi!

Mixul de stil este ok, dar vă rugăm să nu permiteți kitsch!

apartamente mici apartamente deco ltruhe mese de cafea canapea perne pian șemineu

Vopseaua și mobilierul cu pereți veniți oferă o lățime optică mai mare

decorare decorare decorare perete decorare idei camera de zi

Setați pe câteva, dar original mobilier și accesorii de casă

apartament mic set designer mobilier canapea covor rotund masă de cafea pouf

Desigur, icoanele de design sunt binevenite dacă le puteți permite

mobilier mic mobilier desinger mobilier eames lounge scaun înalt covor covor agățat lampă

Definiți zonele de locuit diferite

apartament mic amenajat cu o cameră apartament neutru culori arc lampă parchet birou bucătărie

Texturile netede și nuanțele luminoase

mobilier plat plat luminoase de viață perete deco designer mobilier agățat fotoliu fotoliu rotund masă de cafea

Alegeți 2 până la 3 culori principale la configurare!

mici, plate, furnizează lumina naturală lumina nuanțe de înaltă covor mochetă scaun de masă de sticlă

Modelele grafice și culorile complementare asigură un echilibru plăcut în cameră

mic set de tapițerie de masă de masă tapițat canapea model tapet

Experimentat vintage pentru cunoscători reali

apartament mic amenajat accesorii vintage sufragerie mobilier fotoliu fotoliu de cafea

Micul este adesea mai mult!

apartament mic înființat pereți albi furat covor gri canapea perna telescop

Îți place stilul colonial de viață?

mici mobilier de locuit mobilier camera de zi coloniale animale imprimate scaun canapea

Sau preferați-o mai simplu?

mici, mobilier plat, camera de zi living luminoase culori de sticlă masă canapea covor covor înalt

Liniile curbate și mobilierul transparent oferă mult mai multă libertate

apartamente mici apartamente idei cameră de zi bej fotoliu canapea scaun de sticlă mese

Rămâneți fidel stilului dvs. preferat!

apartament de mici dimensiuni camera de zi colt canapea fotoliu din piele fotolii de cafea mese laterale covor covoare înalte

Compartimentele de sticlă, mobilierul alb și acoperirea ușoară a pardoselilor pentru o lățime vizuală mai mare

apartamente de apartamente mici idei cameră de zi piele canapele cafea masă de televiziune ferestre obloane

Mobilier discret din living în stil retro

mici, mobilier plat, camera de zi idei retro stil de cafea masă canapea lampă de podea recliner