Fitinguri antice și lămpi pentru un decor elegant

            Lămpi impresionante și accesorii antice într-un design retro

Deși lumea modernă dictează propriile reguli în designul interior, hardware-ul antic și lămpile nu ies din modă. Liniile drepte și liniile simple oferă incomparabil mai mult spațiu și lumină, dar există momente când doriți cu adevărat să vă simțiți importanți și să vă bucurați de confortul unei "case regale". Dacă vă aflați în mobilier antic și antichizat, veți găsi idei de design elegante, cu accesorii antice și lămpi. Am găsit o selecție armonioasă de elemente de mobilier pe site-ul www.landhaus-shop.de. Deci, sunteți doar un click de mouse de la oportunitatea de a da casa ta un touch retro!

Facilități confortabile și stabile

accesorii antic lămpi produse nachhalige vila elegant retro mobilier decorare idei

Pentru a ne putea relaxa acasă după o zi de lucru stresantă, avem nevoie de atmosfera potrivită. Un decor confortabil și elegant în stilul de țară poate fi soluția potrivită. Indiferent dacă folosiți mobilier în stil republicat sau lămpi de alamă antic, este de până la dvs.

Farmecul necontestat al Provence

accesorii anticare produse durabile case de țară elegant mobilier retro

antic fitinguri lămpi produse durabile țară casa elegant mobilier retro design acasă decor

Mobilierul Nostalgic din lemn masiv luminos și fitinguri antice conferă interiorului o notă de stil de neuitat. Materiale cum ar fi piele, piatra sau ceramica sunt, de asemenea, parte a acestui tip de mobilier și pot fi perfect combinate unul cu celălalt. Structura naturală și culorile acestor materiale domină stilul casei. Manopera de înaltă calitate joacă un rol foarte important. Utilizați diferite variante, cum ar fi uși, ferestre și accesorii pentru mobilier. De asemenea, puteți opta pentru cârligele din fier și cupru în modele foarte diferite. Un model de alamă cu patină antică sau în plus decorat cu porțelan - descoperiți o selecție largă de cârlige în stil de țară.

Lampa din dreapta dovedește bunul gust

accesorii antic lămpi produse nachhalige vila elegant retro

accesorii antic lămpi produse nachhalige vila elegant design retro mobilier

accesorii antic lămpi produse nachhalige vila stilate lămpi modele propuneri de design

În zilele noastre, industria de masă oferă o mare selecție de becuri. Dar pentru a ieși din mulțime, avem nevoie de lămpi unice care arată elegant. Permiteți-vă să vă inspirați în designul apartamentului dvs. prin modele de înaltă calitate. Alegeți lumini de masă sau de perete și arătați propriul stil de design interior. Puteți alege dintr-o gamă largă de opțiuni - de la elemente florale jucătoare până la stiluri industriale, la lămpi cu nuanțe de sticlă colorate. Motivele afișate pe fiecare dispozitiv pot fi împrumutate din surse de lumină antică pentru a finaliza ambianța dorită în casa dvs.

Materialele de înaltă calitate fac diferența

accesorii antic lămpi produse nachhalige vila elegant retro luxorioes modele

Punctele esențiale ale fiecărui apartament sunt, desigur, mobilierul. Există nenumărate opțiuni de design pentru a vă transforma casa prin fitinguri antice într-un spațiu elegant și primit. Articolele de iluminat antici și lămpile pot fi fabricate din alamă, bronz sau alte materiale. Produsele fabricate din aceste două materiale sunt durabile și rezistente la coroziune. Cu alte cuvinte, acestea nu rust. Dacă alegeți calitatea, puteți conta pe mobilier durabil.

Deci, dacă doriți să vă proiectați casa sau apartamentul în acest stil, atunci puteți cumpăra fitinguri antice, cârlige, mânere pentru mobilier și multe altele în magazinele online sau la fața locului. Piața oferă un sortiment bogat pentru fiecare gust. Accesoriile de potrivire sunt disponibile atât pentru mobilier modern, cât și pentru mobilier clasic. Lăsați-vă să vă inspirați!