Rafturile de cărți care o fac mai atractivă

Rafturi de melci

Bibliotecile moderne vă invită să citiți

Dacă nu citiți cărți și nu vă interesează deloc, nu grăbiți această pagină! Gândiți-vă! Ce impresie are o cameră încărcată de cărți? Dreapta. Se pare că trăiește cineva care este bine citit. Aceasta înseamnă că aveți o imagine bună.

Și deși e-book-ul a fost anunțat de ceva timp, încă mai există unii dintre noi care iubesc să creeze cărți. În zilele noastre, cărțile sunt încă presate, care necesită un loc potrivit.

Returul cărților este prezentat și sărbătorit în stil ecologic

Rafturi de melci
Nu este nimic mai bun decât un scaun de lectură cu raft integrat

Rafturi de melc pentru rafturi

O mulțime de pricepere este necesară pentru următorul raft

Rafturi de melciRafturile clasice nu sunt rele, dar ce zici de ceva nou, revigorant și original? Ceva demn care să ne acomodeze comorile noastre literare. Poate că te vei întoarce să consumi o carte frumoasă.

În postul de astăzi dorim să vă arătăm o colecție de rafturi pe care am selectat-o ​​special pentru dvs.

O roată de scriere pentru minciună, ședință sau mers pe jos în timpul citirii

Rafturile de cercuri

Un raft de rafturi cu o speculație, ascuns în spatele zidului

Rafturi pentru cartea de melci

Clasic - O grămadă de cunoștințe, o lampă de lectură și un șezlong

Indiferent cât de frumos este o sală de lectură, nu vă puteți relaxa într-adevăr fără scaune confortabile. Bine ați venit această bibliotecă îngrijită cu bibliotecă de designerul leton Stanislav Katz.

Elegant și minimalist diagonale care oferă o imagine de ansamblu bună

Rafturi pentru melci

Angrenajul raft industrial este un subiect interesant de conversație. Acesta integrează conducta de fier în aspectul modern al orașului. Acest lucru conferă fiecărei camere un aspect istoric și un caracter distinctiv.

Stilul industrial își păstrează în mod constant starea de răcire în designul interior

Rafturi industriale

Dacă această lampă funcționează doar dacă avem o întrebare în capul nostru ... Ei bine, asta nu face decât dacă ai acest semn de întrebare în camera ta!

Semnul de întrebare înșelător oferă, pe lângă compartimentele individuale, și o lampă încorporată de economisire a energiei, realizată din plastic elegant și ușor

Rafturile de melci

Atelierul Olandez 010 a proiectat o capodoperă a designului de produs. Aceasta poate fi o lovitură pentru toate viermii. Rafturile se numesc "viermi" și au un scaun integrat în ele. Misiunea a fost aceea de a crea un raft organic. Iată rezultatul!

Cartea olandeză pentru viermii de hârtie în stilul de design ecologic din anii '70 va fi în curând achiziționată

Rafturi de melci șaptezeci

Aceste biblioteci invizibile au o capacitate de transport de 7 kg fiecare. Ele sunt înșurubate direct și rapid pe perete și dacă le acoperiți cu cărți, nu veți mai vedea raftul. "Secret Bookshelf" a câștigat, de asemenea, multe premii de designer și a fost descris ca fiind inovatoare, imaginativă și impresionantă.

Ramă invizibilă - încă un clasic de design care este absolut eficient și foarte funcțional

Rafturile invizibile