Garaj transformat în spațiu de locuit – creând o atmosferă confortabilă de viață

garaj la camera de zi reconstruit perete rezidential

Transformarea garajului

Aveți o cameră de depozitare leneșă pe care doriți să o transformați într-un loc minunat pentru a vă distra? Iată un exemplu minunat pentru dvs.!

Unul a transformat un garaj puțin folosit într-un loc perfect pentru agățarea copiilor și a adolescenților. Urmează-ne cu noi pașii prin care elimini dezordinea și asigurăm stil și sărbătoare.

Paleta verde de culoare portocalie este prietenoasă pentru copii și tineri. Are de-a face cu accentele și luminile inspirate din anii 1960. Podele din lemn, rafturile de perete și canapeaua mare conferă garajului un caracter de cameră.

Timp mic dejun – garaj transformat în spațiu de locuit

garaj în living room reconstruit ambianță confortabilă
Aruncați o privire la această chicinetă, care are un frigider, un cuptor cu microunde și o mașină automată cu monede. Aceasta este o zonă de gustări unde hoardele flămânzi se pot agăța. Detalii precum dulapurile personalizate, blaturile de bucătărie și panourile din spate din mozaic ajuta la realizarea Garaj convertit în spațiu de locuit mai mult ca o cameră se simte.

Pregătit pentru a juca

garaj la camera de zi reconstruit portocaliu ornat

Aici aveți și un șir lung de benzi de perete. Acolo puteți vedea un sistem de rafturi, perne de podea și picturi. Televizorul cu ecran plat a fost montat într-o poziție înaltă, oferind vederi clare în toate direcțiile.

Echipamentele moderne de iluminat au fost instalate în fața oglinzilor pentru a oferi o mai mare luminozitate. Dacă ușa de la garaj este închisă, camera nu primește prea multă lumină. Oglinzile reflectă lumina instalațiilor înapoi în cameră.

Opțiuni inteligente de stocare

garaj-la-living-transformate rafturi camera-pereteRafturile din dulapuri oferă un spațiu pentru a organiza jucării, jocuri și echipamente electrice.

La masă

Puteți utiliza tabelul prezentat aici în moduri diferite. Acesta poate fi un snack bar sau o zonă suplimentară de relaxare pentru adolescenți. În toate cazurile, economisește spațiu prin el și prin mesele furnizate. Sunt gata de utilizare.

Transformarea garajului

garaj la sufrageria reconstruit mobilier set

Dacă vă aflați într-un garaj care arată aglomerat, trageți conversia într-o sală de locuit în casa dvs.

Problema: frigul

În funcție de modul în care a fost construit garajul, este posibil ca acesta să nu aibă suficientă izolație și că temperatura determină timpul de utilizare. Prin aer condiționat puteți menține atmosfera confortabilă.

Pe de altă parte – vechiul garaj transformat în spațiu de locuit

Cele mai multe etaje ale garajului sunt în diagonală față de ușă, asigurând astfel scurgerea.

Fiți pregătiți pentru această provocare atunci când planificați dulapurile și podeaua

garaj la camera de zi reconstruit masa de cafea roll

Türabschweifung

Multe orașe au nevoie de un permis pentru a scoate ușa de garaj. În loc să le eliminați, folosiți-le. Puneți interiorul ca un perete și deschideți ușa în zile calde.

Folosirea viitoare

Iată un alt motiv bun pentru a lăsa ușa de la garaj neatinsă. Puteți revinde. Garajul poate fi crucial în această privință.

Înainte de a schimba ceva, ar trebui să discutați cu un agent

garaj în aer liber zona de living cameră de zi