Stilul Empire – mobilier elegant și idei de design interior upscale

Stilul Empire în designul interior

 

Stilul imperiului a început în Franța în secolul al XIX-lea. Acesta este timpul în care Napoleon a domnit acolo. Se vede acest stil ca o fază târzie a clasicismului. Se bazează pe admirația măreției împăratului. De aici vine numele.

Caracteristica stilului este combinația a mai multor elemente diferite. Modul în care au fost amestecate are multe de-a face cu gustul personal al lui Napoleon.

Idei minunate de design interior în stil Empire

empire stil mobilier design interior idei de aur alb

În primul rând, el a iubit arta antică și a găsit ideologia conducătorilor romani inspirați. Prin urmare, multe asemănări cu stilul roman.

În același timp, împăratul a desfășurat multe războaie în întreaga lume, inclusiv în Africa. Acolo a intrat în contact cu cultura egipteană.

Multe motive și elemente din aceasta sunt în Stilul imperiului de asemenea, pentru a vedea.

Principalele caracteristici ale stilului Empire dintr-o privire

imperiu stil tigla roșu tavan model
Stilul imperiului trebuie să aibă în mod obligatoriu ceva îndurerat în propriul lor caracter. El este pompos, festiv, de lux. Culorile sunt foarte atrăgătoare, materialele - magnifice. În detalii există întotdeauna o mulțime de formalități. Cu siguranță nu este un stil pe care să-l puteți imita cu ușurință acasă.

Îl puteți vedea mai mult în birourile personalităților oficiale și al oamenilor foarte bogați.

Dacă sunteți pentru Stilul imperiului La domiciliu, el trebuie atunci să fie perfect executat. Altfel te-ai putea jena.

Înconjurat de lux

imperiu stil candelabru acasă decor

Acesta este probabil unul dintre puținele stiluri în care se folosește culoarea strălucitoare ca fundal. Acesta este de multe ori roșu, și chiar mai concret - purpuriu. Contrastează culorile bogate în contrast sau bogate. Acestea sunt, de exemplu, albastru, verde, violet, negru, aur, galben. Ei domină în cameră și pun accentul pe caracterul festiv al ambianței.

Culori în acest stil

stilul imperiului stilul roșuBaie cu accente roșii

imperiu gresie stil model mobilier de baie roșie

Culorile sunt una dintre metodele prin care se exprimă bogăția și excedentul. Ele reprezintă un echivalent vizual al perioadei de glorie în care Napoleon credea că trăiește.

Materialele stilului imperial sunt de o calitate foarte înaltă și arată prea scump, dar de obicei sunt și ele. Cele mai utilizate sunt marmura, lemn, aur, pietre pretioase si mătase. Podeaua în acest stil este realizată din piatră naturală și, de asemenea, acoperită cu textile care au mătase în ele.

Puteți aplica materiale contemporane sub formă de tapet. O altă alternativă sunt tapiserii.

Pătură este netedă și are o umbră ușoară. Iluminarea plafonului este potrivită.

Materiale și prelucrarea suprafețelor

imperiu baie baie stil de baie independent

Pentru mobilarea mobilierului, mobila solidă din lemn de culoare închisă este cea mai potrivită. Teak, nuc și tot felul de lemn roșu sunt o potrivire perfectă. Suprafața este lustruită și are multe detalii decorative și reliefuri. Ele imită adesea elemente arhitecturale, cum ar fi coloane sau cornișe.

Pentru ca mobilierul să se potrivească caracterului regal al stilului, cel mai bine este să-l rezolvi manual. Ele sunt întotdeauna foarte individuale, așa cum se potrivește unei camere regale.

Empire mobilier pentru camera de zi

imperiu stil gresie podele mobilier camera de zi

Pentru tapițerie se utilizează numai materiale nobile. Acestea sunt de ex. Piele, mătase și alte materiale de înaltă calitate. Mobilierul este decorat cu aur și bronz.

Mobilierul din Stilul imperiului ar trebui să fie foarte mulți în număr singur. Acesta este un alt motiv pentru care acest stil nu se încadrează în viața modernă. Acest lucru este dominat mai mult de minimalism.

Ei trebuie să facă împreună un scenariu festiv și teatral. Se poate spune că acest stil are o ambiție estetică și mai puțin funcțională și confortabilă.

Accentele de aur fac ca aceasta baie sa arate foarte chic

imperiu stil de dulap model de baie de baie cada

Decorul

Decorul are funcția de a accentua caracterul stilului Imperiului deosebit de puternic. Tipic sunt motive militare. Sunt integrate și motive similare din cultura egipteană și cea greacă antică.

Ideile vii din Stilul imperiului ar putea fi dificil să se potrivească pentru un apartament mediu. Sunteți deja destinați pentru ambianța de lux. Dar chiar și atunci trebuie să lucrați cu un designer foarte bun. În caz contrar, totul poate părea brusc ieftin și brânzos.

Cadă în picioare în mijlocul băii

imperiu baie de baie placi de baie stil

Mobilier din lemn masiv, cu design clasic

imperiu stil idei de mobila idei de design interior holzmobel

Accesorii de acasă Chic în aur

imperiu stil aur accesorii interior design idei mobilier din lemn imperiu stil interior design idei accesorii candelabru de aur imperiu stil de design interior idei piele scaun din lemn

Trai ca o regină

stil imperiu stil de design interior scaun oglindă make-up

Splendid decorate

empire stil design interior idei perete de design splendid

Ceasul bunicului mic și sfeșnicul din marmură și alamă

empire accesorii de mobilier stil interior idei de design imperiu stil mobilier design interior mobilier lemn mobilier idei empire stil mobilier design interior idei de baie decorare imperiu stil mobilier design interior idei mobilier din lemn mobilier bancă imperiu stil mobilier design interior idei mobilier din lemn imperiu stil mobilier design interior idei mobilier din lemn bancă empire stil mobilier design interior idei mobilier din lemn masă de cafea rotund empire stil mobilier design interior idei decoratiuni mobilier din lemn ornamente imperiu stil mobilier design interior idei mobilier din lemn mese de masă Stil imperiu-mobilier-design interior-idei-holzmobel-dresser imperiu stil mobilier design interior idei mobilier din lemn candelabru cu lumânări empire stil mobilier design interior idei mobilier din lemn design splendid imperiu stil mobilier design interior idei lemn rotund tabel de aur imperiu stil mobilier idei de design interior mobilier din lemn dormitor înființat imperiu stil mobilier design interior idei birou mobilier din lemn imperiu mobel idei de design interior mobilier din lemn ceas empire mobel idei de design interior design mobilier din lemn afișaj din lemn empire mobel idei de design interior scaune din lemn mobilier de epocă imperiu mobilier design interior idei dormitor mobilier imperiu mobilier design interior design desk