Dulapuri încorporate – soluție practică pentru cele mai înalte cerințe

În viața noastră dinamică de zi cu zi, o regulă de design interior este întotdeauna și peste tot - ne străduim să folosim optim fiecare colț și nișă la domiciliu și să ne asigurăm mai mult spațiu de viață și de depozitare. Cu siguranță știți situația: în casa dvs. există pereți, unghiuri și / sau teșituri neatractive, cărora li se atribuie deseori o sarcină funcțională și se află acolo chel. Desigur, acest lucru trebuie schimbat, deoarece fiecare centimetru contează acum și trebuie folosit. Ce ar trebui să se facă cu suprafețe neatractive și nefolositoare? Aceasta este întrebarea mare, trebuie să se răspundă la astfel de probleme. Cum puteți găsi soluții practice și potrivite pentru spoturile inteligente acasă, vrem să vă arătăm imediat. Cuvântul cheie aici este dulapuri încorporate și vă prezentăm idei de viață minunate în jurul subiectului. Rămâi cu noi și inspirați de ideile practice ale dulapului încorporat!

 Asigurați-vă mai mult spațiu de stocare în casa dvs.!

dulapuri de design elegant în alb

Unde se potrivesc dulapurile moderne încorporate?

Foarte des se întâmplă că spațiul de depozitare într-o anumită cameră nu este suficient. În mare parte în dormitor, dar bineînțeles nu numai acolo. Dulapurile încorporate maximizează depozitul și oferă mai mult spațiu pentru îmbrăcăminte și lenjerie de pat. Situația pare la fel în grădiniță.

Adesea ne întrebăm unde apar jucăriile minunate ale comorilor noastre mici. Aici vine soluția practică și este din nou numită dulapuri încorporate. Dacă nu doriți să vă râvniți numeroasele colecții de cărți în camera de zi, optați pentru o unitate de perete încorporată. Arată elegant și modern și are multe avantaje practice de oferit. În ea puteți stoca tot ceea ce nu aveți nevoie în fiecare zi, dar întotdeauna doriți să fiți în imediata vecinătate. În bucătărie, dulapurile pentru gospodină modernă trebuie să fie întotdeauna necesare. În acestea puteți depozita veselă, tacâmuri, fețe de masă și multe altele și aveți totul la îndemână.

Există o altă soluție mai practică pentru bucătăria dvs.? Desigur, nu, deoarece dulapurile încorporate sunt într-adevăr cele mai bune! Sub scări sau într-un apartament la mansardă, asemenea dulapuri sunt esențiale, deoarece sunt adaptate exact la locația dorită și umple spațiul liber acolo. În hol sau în sala de intrare, dulapurile încorporate sunt opțiunea perfectă de depozitare. Aici puteți să vă păstrați, desigur, hainele de iarnă, cizmele și încălțămintea și umbrelele. Practic și elegant în același timp, nu? Posibilitățile de aplicare a dulapurilor încorporate sunt de fapt inepuizabile, trebuie doar să gândiți creativ și să veniți cu cea mai bună varianta pentru locuri inteligente acasă și să le atribuiți noi funcții.

Dulapul încorporat de pantofi oferă posibilitatea perfectă de depozitare în hol

dulapurile de încălțăminte din hol
 Unitatea de perete încorporată ascunde mult spațiu de stocare

dulapuri încorporate built-in dulap perete în hol

Alegeți designul adecvat al dulapurilor încorporate

În ceea ce privește designul acestui mobilier funcțional, nimic nu poate fi lăsat neîndeplinit. Preferați designul modern sau sunteți mai degrabă fani ai stilului de vintage? Paleta variază de la modele clasice, mergând de la romantic și luxos la cele în stil asiatic. Există încă dulapuri încorporate care au un design modern, funcțional și super practic, pe care, de fapt, mulți proprietari preferă. În ciuda abundenței alegerilor, trebuie să țineți cont de decorul și stilul de acasă înainte de a lua decizia corectă. Depinde numai de propriile voastre dorințe și idei, ceea ce alegeți exact. În primul rând, puteți alege dintr-o varietate de specii de lemn, cum ar fi fag, arțar sau cireș. Culorile lor tipice sunt, de asemenea, completate de alb și gri. Există, de asemenea, dulapuri încorporate cu uși glisante, cu rafturi sau sertare. Dacă doriți să vă lărgi vizual spațiul de locuit, atunci preferați să utilizați dulapuri cu uși cu oglinzi. Dacă doriți mai multă transparență în cameră, alegeți dulapuri încorporate cu uși din sticlă. Ingenuitatea ta nu cunoaște limite!

 Dulap încorporat cu uși glisante - modern, elegant și practic

dulapuri elegante în negruOrdine dulapuri încorporate pentru a măsura

Da, recunoaștem că oferta din magazinele de mobilier este imensă. Dar, în multe cazuri, cabinetele convenționale nu se potrivesc exact, sau nu vă place design-ul în întregime. Apoi aveți o altă opțiune care vă va ajuta să rezolvați această problemă. Se numește dulapuri construite pentru a măsura! Dacă mutați în curând într-o nouă clădire sau mansardă apartament sau un apartament vechi doresc să rateze un aspect nou și modern, apoi setați încorporat în cea mai bună soluție la comandă pentru tine. Ei au nevoie de dimensiuni milimetrice de nișă sau de pantă și apoi puteți rezerva online din Găsiți o companie care construiește dulapuri personalizate pentru dvs.

Un dulap încorporat în bucătărie trebuie să se potrivească exact, deoarece fiecare milimetru contează

dulapuri cu dulapuri încorporate în bucătărie

Planificați online și proiectați dulapuri încorporate

Internetul vă oferă și alte opțiuni care nu trebuie subestimate. Este vorba despre planificarea și proiectarea online. La dispoziția dvs. sunt planificatorii online, care vă vor oferi o idee vizuală bună despre cum să vă proiectați dulapurile încorporate. Există și alte instrumente online care sunt destul de utile în acest sens. Informați-vă bine și acționați cu curaj! Pentru că, cu dulapurile încorporate, nu poți greși! Doar aduceți designul interior al propriilor patru pereți la un nivel nou, superior! Și vă dorim asta!

 Romantic în roz este o varianta de succes pentru dulapul încorporat în dormitor

dulapuri dotate dulap funcțional montat în roz

Dulapuri cu dulap alb, cu banc integrat

dulapuri dotate soluție practică cu banc

Dulapul încorporat, cu ușile oglinzate, face ca mica cameră de intrare să apară în mod optic mai mare

dulapuri elegante și confortabile

În dulapurile încorporate, există suficient spațiu de depozitare pentru jachete și cizme

dulapurile sunt foarte funcționale și moderne

dulapurile în camera de zi oferă un aspect elegant

dulapuri încorporate pentru mult mai mult spațiu de stocare

dulapurile încastrate în bucătărie fac camera mai funcțională

dulapuri încorporate cu iluminare potrivită pentru zona de living

dulapuri amenajate idei frumoase de viață pentru mai mult spațiu de depozitare

dulapuri amenajate idei vii ideale pentru camera de zi

dulapuri amenajate idei rezidentiale pentru coridorul modern

dulapuri frumoase idei de viață alb pentru casa moderna

Dulapuri încorporate pentru hol

dulapuri încastrate și texturi neobișnuite în bucătărie

dulapuri în pardoseală albă și frumoasă în aspect de lemn

frumoase idei vii construite in dulapuri in casa moderna

dulapuri moderne de living moderne pentru dormitor

dulapuri moderne de viață vestite în dormitor și mochetă pentru mai mult confort

idei vii frumoase dulapuri funcționale în dormitorul principal mai mult de depozitare și mai mult spațiu

idei vii frumoase dulapuri funcționale moderne de culoare albă încorporate dulapuri de economisire a spațiului

dulapuri moderne de living moderne în maro pentru bucătărie insula bucătărie cu blat alb

frumoasele idei vii combină dulapurile funcționale în dormitor cu culori subtile de oglindă

idei vii frumoase dulapuri funcționale case moderne cu o mulțime de spațiu

dulapuri frumoase living moderne în bucătărie și insula funcțională de bucătărie în alb

dulapuri moderne de living moderne sub scările idei de depozitare funcționale pentru mai mult spațiu