Unitatea modernă de perete este practică și oferă o mulțime de spațiu de depozitare

Partea practică a zidurilor moderne de televiziune - 41 de idei de perete

 

Pereții televizorului sunt prea des de o parte. Acestea sunt elemente de mobilier frumoase, care îmbină designul apartamentului nostru. Decizia pentru ei, cu toate acestea, nu este doar un aspect pur estetic. De asemenea, pereții televizorului sunt necesari urgent din punct de vedere funcțional.

Aflați de ce acest lucru se întâmplă și cum să găsiți locul potrivit pentru peretele televizorului, în conformitate cu funcția.

Unitatea modernă de perete este practică și oferă o mulțime de spațiu de depozitare

moderne idei de unitate de perete rafturi și dulapuri practice pereți TV

Elementele clasice și moderne se îmbină

Idei moderne de camera de zi chic accente color TV practice ziduri
Aveți nevoie de un zid cu spațiu suficient

Peretele televizorului are nevoie de mult spațiu, indiferent dacă doriți să poziționați un televizor plat modern sau un model mai vechi acolo. În plus față de placa TV de dimensiuni reduse aveți nevoie de spațiu de stocare pentru toate tehnologiile asociate, precum și pentru telecomandă, DVD-uri etc.

Unitate de perete TV cu rafturi de podea până la plafon

TV unitate de perete cameră modernă înălțime perete rafturi mobilier camera de zi pereți TV

Cu televizoarele vechi aveți nevoie de mai mult spațiu nu numai la nivel orizontal, ci și în ceea ce privește distanța de la perete.

Modelele moderne sunt mai plate. Ele pot sta aproape de perete sau pot fi poziționate pe rafturi atât de largi. În același timp, vă economisesc spațiu suplimentar grație conexiunilor fără sudură care fac parte din accesoriile tehnice inutile.

Mobilier din sticlă în nuanțe armonioase

un perete modern, un perete practic de televizorIluminatul

Nu neglija aspectul iluminatului atunci când alegeți pereții TV. Există ziduri de televiziune foarte moderne, care servesc ca vitrine, și în care sunt adăpostite atât lowboard-ul, cât și toate celelalte elemente funcționale. În acestea puteți integra bine iluminatul, sau le puteți cumpăra cu acestea.

Unitate de perete din lemn cu iluminare indirectă

TV Walls Mobilier camera de zi Mobilier din lemn masiv Mobilier din lemn masiv

Design elegant 

TV unitate de perete lemn indirect de iluminat mobilier camera de zi masuta de cafeaUnitate de perete moderne de design raft de perete iluminat indirect mobilier de cameră mobilier de pereți pereți TV

Asigurați-vă un bun atașament

Zidurile TV poartă o încărcătură mare și trebuie să fie bine fixate. Un perete TV instabil poate fi destul de periculos. Nu trebuie să neglijați acest aspect în favoarea unui aspect mai bun.

Nici nu trebuie să faci asta. Există elemente ascunse și mai ascunse în mobilierul modern, cu care le puteți atașa în siguranță și în mod stabil.

Acestea sunt laturile practice ale peretelui TV! Amintiți-vă aceste puncte și aveți toate șansele pentru o alegere elegantă și super practică!

Atașat direct la perete

un perete modern, un perete alb de perete din lemn practic

Destul de spațiu pentru obiecte decorative și cărți

Unitate de perete modernă de design practic mobilier de cameră de zi pereți TV

Creativ și practic de decor de perete

Modern perete-montat de proiectare jucării rafturi de perete mobilier de cameră de zi pereți TV

Sistem de perete din două piese

modernă perete unitate de design pereți rafturi mobilier de cameră mobilier de pereți pereți TV

Lustruire în verde

moderne perete unitate de înaltă lucioasă verde pereți practic TV

Biblioteci din lemn masiv în combinație cu tabla albă de înaltă lucioasă

biblioteci din lemn de perete moderne de perete de înaltă lucioasă, pereți de TV practice din lemn

Utilizați întreaga suprafață a peretelui

uși moderne de perete rafturi din lemn rafturi practice pereți

Perete TV clasic fabricat în întregime din lemn

pereți moderni de perete din lemn practic pentru pereți TVmodernă perete unitate de lemn de nuc lemn practic ziduri

Fundal în negru

idei moderne de unitate de perete rafturi din lemn pereți TV practice

Zidul modern de living ca un compartiment de cameră

idei moderne de perete sistem de iluminare indirectă ziduri TV practice

idei moderne de unitate de perete pereți de televiziune practice

perete unic de perete unitate de perete practic TV
pereți moderne de perete un perete alb, practic, de televiziune mobilier modern perete mobilier camera de zi pereți TV practiceperete modern mobilier de cameră mobilier de perete tv lemntelevizor pereți tv lowboard televizor perete tv perete tv tv perete mobil mobilier tv mobilier de perete TV unitate de perete moderne bej mobilier cameră de zi pereți TV TV unitate de perete moderne de perete din beton mobilier de cameră mobilier de pereți pereți TV Unitate de perete TV unitate modernă de bibliotecă mobilier de cameră de zi pereți TV TV unitate de perete moderne colorat perete tapet mobilier camera de zi pereți TV TV unitate de perete rafturi moderne de perete din lemn mobilier camera de zi pereți TV TV unitate de perete rafturi moderne de perete mobilier camera de zi șemineu pereți TV TV unitate de perete rafturi moderne de perete mobilier camera de zi pereți TV TV perete unitate moderne rafturi perete pereți TV living pereți Unitate de perete bibliotecă mobilier de cameră mobilier de pereți TV Unitate de perete moderne de design rafturi de perete mobilier de camera de zi pereți TV Unitate de perete moderne de design perete raft mobilier camera de zi pereți TV Unitate de perete moderne de proiectare de perete colorat perete decorațiuni de perete TV Unitate de perete din lemn modern, cu pereți deschiși la TV Unitate de perete moderne de perete raft mobilier camera de zi pereți TV Unitate de perete moderne roșu alb roșu pereți de televiziune practice Mobilier de perete mobilier modern living mobilier TV practic