Pereți TV – 50 de exemple și sfaturi pentru selecție

Pereți TV - exemple excelente și sfaturi pentru selecție

 

Tendințele și modelele actuale din pereții televizorului fac din selecția acestora o aventură și o plăcere reală. Merge până acolo încât uneori ați putea uita realitatea. Există riscul de a face o alegere prea impracticabilă, dacă spectaculoasă. Desigur, nu ar trebui să mergeți și la cealaltă extremă: o alegere care este prea jos până la pământ și rezervată ar fi pur și simplu un păcat, având în vedere numeroasele opțiuni grozave.

Pereți vestiți în diferite stiluri și culori

TV Walls Mobilier camera de zi Mobilier din lemn Mobilier de perete TV negru luciu de inalta calitate

Iată o metodă relativ sigură: Uită-te la rețea diferite pereți TV moderne. Deci, puteți schimba întotdeauna selecția până când nu creați o listă apropiată de variante optime.

Ce este disponibil pentru selecție? Vă oferim prezentarea generală.

O unitate de perete din lemn cu alb, cu accente albe în luciu

Unitate de perete din lemn fotoliu fotoliu din lemn de culoare lucioasă din lemn
Cadru dreptunghiular și luciu înalt

Să începem cu cele mai moderne dintre cele mai moderne. Pentru concepte de viață super-moderne și futuriste, pereții TV lucioși dreptunghiulare sunt probabil cea mai bună opțiune. Ele înconjoară toate rafturile și bordul jos pe care se află televizorul. Cadrul în sine poate fi unități de rafturi sau dulapuri. Suprafețele lucioase fac ca camera să fie mai luminoasă și să o mărească vizual.

Mobilier de sufragerie din lemn deschis

Pereți TV Mobilier camera de zi Mese de cafea rotund Mobilier din lemn Mobilier de perete TV

Aspectul modern face ca întreaga ambianță să fie super confortabilă.

Evitați complet pericolul unui aspect fragmentat, care este inadmisibil într-o cameră super modernă.

Acest tip de spațiu de locuit se potrivește, de obicei, cu aproape toate stilurile, cu excepția facilităților foarte moderne și industriale.

Armonizarea culorilor și a formelor

TV perete exemplu mobilier camera de zi TV unitate de perete bejRafturi și dulapuri de înaltă calitate

Rafturile și dulapurile libere pot fi poziționate pentru a alcătui un perete TV împreună.

Un astfel de concept este potrivit pentru un design minimalist. Veți continua astfel să ajungeți la o cană mai apropiată de natură.

Dulap fript, cu formă asimetrică

TV pereți mobilier camera de zi mobilier din lemn exemple de mobilier

Jocuri simetrice sau asimetrice cu geometria

Experimentele cu figuri geometrice diferite conduc peretii moderni de televiziune multi-parti.

Soiul este foarte mare. Puteți realiza mai multe concepte creative cu rafturi și dulapuri diferite. Cum de a face din TV un accent.

Folosite cu îndemânare, figurile geometrice ale rafturilor, lowboards și dulapuri pot accentua sau restabili simetria în cameră.

Piatra de beton ca fundal potrivit

Televizor pereți mobilier cameră de zi gri TV perete unitate de perete din beton

Consultați celelalte mobilier și elementele din cameră. Cele mai multe mobilier sunt pozitionate pe o parte a camerei? Puneți unele rafturi și dulapuri pe celălalt și astfel faceți un echilibru.

Aveți ferestre mari pe o parte? Poziționați peretele televizorului astfel încât lumina să nu cadă direct pe ecran și să se răspândească liber în cameră în același timp.

Ai simetrie perfectă în cameră? Lăsați peretele televizorului să reflecte acest lucru.

Unitate de perete TV cu iluminare indirectă

TV unitate de perete lemn indirect de iluminat mobilier camera de zi masuta de cafea

Întreg zid de raft

Pereții raftului reprezintă un element modern al interiorului. În funcție de distribuția internă a rafturilor și a dulapurilor, ele pot face un perete de televizor grozav. În jurul vostru veți avea spațiu pentru cărțile dvs. sau puteți expune alte elemente care sunt, de asemenea, decorative și funcționale.

Ascuns în spatele ușilor glisante mat

Pereți TV Mobilier camera de zi TV unitate de perete alb lucios

TV perete Vintage

Mobilierul de epocă nu trebuie respins ca opțiune pentru peretele TV. Un dulap robust poate servi minunat. Culoarea sau alte elemente de conectare trebuie să asigure o tranziție lină între cele două stiluri.

Mobilierul antici oferă camerei un farmec deosebit 

Pereți TV pereți mobilier din lemn mobilier de epocă mobilier antic TV unitate de perete

Idei creative

Pereți TV pereți mobilier din lemn mobilier de epocă TV unitate de perete raft de perete

 Minimalist și elegant

Exemple de pereți TV Exemple Mobilier camera de zi TV unitate de perete Lemn

Rafturi suplimentare pentru articole decorative și cărți

Pereți TV Mobilier camera de zi Mese de cafea Mobilier din lemn TV Perete de depozitare

Dacă prețuiți ordinea ...

TV pereți mobilier cameră mobilier exemple idei

Deci, puteți pune piese vechi și valoroase de mobilier în scenă

Televizor pereți mobilier din lemn mobilier de epocă mobilier de epocă vintage TV unitate de perete

Și o versiune de ultimă oră

Pereți TV pereți mobilier din lemn mobilier din lemn lucios negru TV unitate de perete

Vitrină cu lămpi cu LED

Pereți TV Mobilier camera de zi Mobilier din lemn Pereți de pereți din beton

Vopseaua de perete joacă, de asemenea, un rol important

Pereti TV Mobilier camera de zi Mobilier din lemn Mobilier de perete TV Vopsea de perete AlbastruPereți TV Mobilier camera de zi Mobilier din lemn Mobilier de perete TV Vopsea de perete Roz

Subtil și elegant

TV Walls Mobilier camera de zi Mobilier din lemn Mobilier de perete TV alb

De asemenea, puteți construi o astfel de bancă de lemn

Televizor pereți mobilier camera de zi mobilier din lemn bancă din lemn de epocă

Lăsați-vă să vă inspirați!

Pereți mobili din lemn mobilier din lemn panouri din lemn mobilier din lemn TV pereți mobilier camera de zi panouri din lemn rafturi mobilier din lemn Televizoare pereți mobilier camera de zi compact TV unitate de perete lampă de masă TV Walls Mobilier camera de zi Rafturi Mobilier din lemn Mobilier de perete TV TV Walls Mobilier camera de zi Dulap TV unitate de perete Pereți TV Mobilier camera de zi TV Unitate de perete BiblioteciTV unitate de perete din lemn rustic mobilier camera de zi perete vopsea gri TV unitate de perete negru alb camera de zi fotoliu fotoliu scaun TV unitate de perete alb camera de zi fotoliu fotoliu covor alergător

TV pereti mobilier camera de zi TV unitate de perete cafea masă de sticlă TV Walls Mobilier camera de zi Mobilier din lemn masiv Mobilier din lemn masiv Pereți TV Mobilier camera de zi TV unitate de perete mobilier din lemn natural accente galbene TV pereți mobilier de cameră mobilier TV perete fronturi de lemn TV Walls Mobilier camera de zi Mobilier din lemn masiv Mobilier din lemn TV pereți mobilier de cameră mobilier TV perete unitate raft compact Pereți TV Mobilier camera de zi TV rafturi de perete unitate compactă TV Walls Mobilier camera de zi TV unitate de perete Mobilier de lux Camera de ziPereți TV Mobilier camera de zi TV cu perete cu uși glisanteTelevizor pereți mobilier camera de zi TV unitate de perete rattan fotolii mochetă podea Pereții TV Mobilier camera de zi TV unitate de perete Relaxați fotoliu TV pereți mobilier cameră de zi TV perete unitate de perete vopsea bej Pereți TV pereți mobilier de cameră TV perete unitate de perete vopsea maro TV pereți mobilier cameră de zi TV perete unitate de perete vopsea mov TV Walls Mobilier camera de zi TV perete vopsea de perete roz TV pereți mobilier camera de zi TV unitate de perete rafturi alb perete Pereți de televiziune mobilier de cameră mobilier de epocă mobilier de perete mobilier din lemn TV unitate de perete Exemple de lemn Exemple de mobilier camera de zi Mobila din sticlă tapițată TV unitate de perete lemn de înaltă luciu negru camera de zi mobilier canapea canapea TV unitate de perete lemn de zi de zi mobilier living camera de zi TV unitate de perete din lemn rustic mobilier camera de zi masuta de cafea