Cameră confortabilă amenajată: realizați spații de locuit mari

Cameră de zi confortabilă a înființat în mod tradițional mare built-in piatră de șemineu

Iubiți-vă camera de zi: cum să beneficiați de spațiile de locuit mari!

de Culorile calde, zonele bine definite și iluminatul potrivit vă vor permite să transformați atmosfera unei peșteri într-un loc confortabil

Aveți o cameră de zi mai mare decât cea medie?

Nu vă fie teamă de efectul său copleșitor! Lucrați în această cameră!

Iluminarea inteligentă, elementele arhitecturale încorporate și planul de mobilier bine gândit vor fi deosebit de utile.

Cu câțiva pași simpli vă puteți crea o cameră de zi confortabilă, confortabilă și confortabilă pentru dvs., pentru familia și prietenii dvs.

Alegeți o paletă caldă de culori

Cameră confortabilă, amenajată în stil clasic, cu mobilier de epocă
Umbrirea este o decizie foarte individuală, iar procesul de găsire a celui potrivit poate fi adesea dificil de frustrant. Mai presus de toate, ar trebui să experimentați cu nuanțele calde din camera dvs. Deci, camera se va simți personală și familiară.

Puteți crea accente mai colorate prin covoare și mobilier. Aceasta este, desigur, cea mai scumpă opțiune. Prin pictura, puteți merge în jurul valorii de mai ieftin.

Sfat: vopsiți câteva panouri și distribuiți-le în cameră. Puneți-le lângă panouri, ferestre și perdele. Deci, puteți obține o idee mai apropiată de efectul lor!

Proiectați un loc liniștit în camera de zi

Cameră de zi confortabilă aranjat masă de cafea cadre diamant cadru

Mobilierul este distribuit de-a lungul liniei laterale? Aveți ocazia să organizați mai multe activități! Deci, unii pot minți și citesc, iar alții stau și vorbesc.

Sfat: Pentru camerele mari și piesele de mobilier supradimensionate sunt gândite. Aici sunt canapelele cu câteva scaune, precum și paturi de zi, bănci și șezlonguri pur și simplu minunate.

Faceți-vă un design interesant al plafonului!

Cameră de zi confortabilă a înființat în mod tradițional mare built-in piatră de șemineuÎn camerele de locuit mari, lipsa decorului sau a celor frugale este inadecvată și poate contribui la un aspect foarte infinit și rece

Camera de zi confortabilă a amenajat în mod tradițional canapele din piele de fotoliu din covor

Sfat: dacă bugetul dvs. nu este suficient pentru o decorare din plastic, puteți utiliza dungi ca în imaginea următoare. Varietatea pavajelor și lemnului de astăzi poate contribui la rezultate minunate.

Introduceți un spațiu de lucru

Cameră de zi confortabilă înființat șemineu de piatră construit în candelabru

Există multe argumente pro și contra în ceea ce privește integrarea unui spațiu de lucru în sufragerie. Deși puteți viziona exact cine navighează pe Internet cât de des. Cu toate acestea, dacă doriți să vă relaxați în camera de zi, ar fi bine să o faceți fără ea.

Sfat: Luați în considerare cazul soarelui atunci când determinați locația PC-ului. Testați zona cu un PC și o masă cu înălțimea dorită. Desigur, doriți să închideți perdelele în timpul zilei, nu?

Ce zici de o tavă de birou ca asta?

Cameră de zi confortabilă aranjate perdele galben ceramice vaza ceramică raft

 Este o soluție mult mai inteligentă, nu? Puteți să urmăriți și copiii pe internet și să aveți loc pentru a ascunde lucrările la vizite neașteptate la oaspeți.

Sfat: Dacă unitatea nu are găuri pentru cabluri și nu este antic, atunci ar trebui să vă asigurați că acestea sunt atașate.

Utilizați iluminarea de lucru

Cameră de zi confortabilă aranjat perne de decor de perete roșu

Acesta este un element foarte important în camerele de locuit bine echilibrate. O lampă de masă poate schimba complet starea de spirit prin combinarea acesteia cu alte lumini.

Sfat: Vrei să știi câte lămpi trebuie să fie luminile? Trebuie să înmulțiți lungimea ori lățimea camerei. Multiplicați tifonul cu 3 și acum aveți numărul de bumbac folosit!

Utilizați diferite covoare

Cameră de zi confortabilă amenajat șemineu semineu șemineu masă fereastră

Deci, puteți defini, de asemenea minunat, diferitele zone. Acestea pot corespunde în culori. Culorile semnificative pot ajuta la neutralizarea pieselor de mobilier cu adevărat scumpe.

Acum puteți să vă gândiți din nou la proiectarea camerei dvs. de zi. Sperăm că puteți crea câteva soluții minunate pentru dvs. prin intermediul diferitelor idei!

Vă dorim o mulțime de distracție!

Cameră de zi confortabilă aranjat masă de cafea diamant cadru forme