Sfaturi de viață răcoritoare pentru decorarea camerei de zi

Sfaturi de viață răcoritoare Living Room decorare verde din piele fotoliu lămpi de masă pernă

Alegeți culorile

Decorarea unei încăperi este aceeași ca și pregătirea mâncării: aveți nevoie de ingrediente de calitate pentru bază și un gust potrivit pentru a face totul de neuitat. În camera dvs. de zi sau în orice cameră din apartament, mobilierul durabil este aspectul subtil, în timp ce culorile și texturile adaugă gustul.

Înainte de reproiectare, această sufragerie era adecvată, dar plictisitoare. Designerul Elaine Griffin a așezat canapeaua în fața celei mai lungi ferestre, ceea ce facilitează fluxul de trafic.

Idei utile pentru decorarea camerei de zi

Sfaturi de viață răcoros Camera de zi perdele de decorare perete lampă de masă roșu
Stăpânește arta simetriei pentru a crea un aspect perfect, perfect în cameră. Există plăci de perete pe ambele fețe ale ferestrei și tabele laterale similare și lămpi, care sunt adiacente canapelei. Accesoriile servesc drept "limite vizuale", făcând canapeaua și ferestrele elegant tapițate.

Endless și Trendy

Sfaturi de viață răcoros Living Room decorare tesatura canapea acopere pernă

Alegeți mobilierul care este întotdeauna actualizat și adăugați accente atractive, care sunt acum la modă și moderne. Stilurile și tendințele se schimbă, în timp ce o canapea, scaun sau masă tradițională se combină cu detalii, accesorii și texturi diferite.
În imagine se vede o canapea cu capac de țesătură cu multe perne colorate aruncate. Ulterior, aceste perne ar putea fi compensate de alte, foarte diferite. Un amestec inteligent de forme și dimensiuni oferă individualitate și contemporaneitate.
Dacă doriți să utilizați o mare varietate de culori, alegeți un singur tip sau aspect, cum ar fi - decorarea cu pietre prețioase, culori pastelate sau așa cum se arată aici - nuanțe de culoare strălucitoare.

Combinați diferite modele

Sfaturi de viață răcoros Living Room Decorare model ornament bogat pernaTexturile modelate înfrumusețează atmosfera și creează o atmosferă plăcută în cameră. În afară de tipurile de modele pe care le combinați - de la dungi tradiționale până la modele florale și geometrice și motive - există câteva considerații de bază. Se amestecă modele mari, medii și mici, arată foarte bine. Găsiți modele care se potrivesc cel mai bine cu schema de culori din cameră. Pernele și perdelele aruncate în formă de model sunt un început minunat, deoarece pot determina modelele de texturi suplimentare din cameră.

Mese de cafea echipate cu raft inferior

Sfaturi de viață răcoros sufragerie decoratiuni de cafea rafturi de masă

Atunci când alegeți mobilier de cameră de zi, să acorde o atenție la funcția lor și să fie curajos atunci când se combină. Această masă de cafea are un sub-raft în care puteți stoca cărți, în timp ce masa laterală este pur și simplu decorativă și modernă.

Desigur, camera de zi este un spațiu în care vă puteți odihni și relaxa. Selectați astfel de moduri pentru a transforma funcția în formă.

 Culori pastelate strălucitoare - vopsea delicată, de culoare deschisăSfaturi de viață răcoros Living Room decorare Perdele Picturi WallBold, saturate texturi în camera de zi  Cool sfaturi-living living decorare pictura fotoliu-canapea de piele-mălură Scaunul metalic pictat în verde servește ca o masă laterală Sfaturi de viață răcoros Scaun de decorare camera de zi vopsit verde Alb masă laterală simplă, decorată cu accente colorate Sfaturi de viață răcoritoare Sufragerii cameră de masă laterală formează vase

Deschideți rafturile de perete în biblioteca galbenă

Sfaturi de viață răcoritoare Living Room Decorați rafturi cărți galbene

Nu folosiți plăcile de servire numai în zona de luat masa

Sfaturi de viață răcoritoare Living Room decorare Tablouri de servire Carte de flori vaza Decorează zidurile cu picturi Sfaturi de viață răcoros Camera de zi decorare Lampa de masă Alb Lampshade