Decorarea vitrinelor – Merchandising vamal la un nivel ridicat

Vitrina de decorare a lui Luis Vuitton Sofia Coppola

Decorați vitrinele - idei de design răcoritoare pentru vitrine

 

Oamenii care au încercat vreodată să vândă un serviciu sau mărfuri știu independent că aspectul atractiv joacă un rol fundamental.

Întotdeauna trebuie să încerci să fii cu un pas înaintea competiției.

Astăzi, am compilat câteva surse de inspirație din întreaga lume pentru dvs.

Prima imagine ne arată vitrinele mărcii Tommy Hilfiger în magazinul universal La Rinascente din Milano. Designerul este Fabio Novembre. În aceste haine și accesorii au fost prezentate, care, în opinia sa, reprezintă elementele principale ale dulapului pentru bărbați.

Foto: Pasquale Formisano

vitrine decorați tommy hilfiger
Kazunori Matsumura din studioul Tymote din Tokyo a creat această lucrare. El a creat această instalație plină de viață și senină. Se compune din 1500 de plicuri și 200 de cărți poștale. Literele simbolizează unitatea spirituală și emoțională. Prin efectele luminii se obține un aspect foarte atrăgător.

Foto: Kenta Hasegawa

vitrina de decorare a lui Kazunori Matsumura studio tymote tokio

A treia idee de amenajare a fost creată de fabrica Poliform, împreună cu compania japoneză Vertu. Vitrinele sunt de la o companie dedicată producției de telefoane mobile de cea mai bună calitate. Aici ați creat un design unic care arată interacțiunea unică dintre mobilierul și accesoriile de designer. A expus piese de mobilier care reprezintă modele specifice de dispozitive mobile.

Foto: Poliform

vitrine decorați idei de design poliformAici vedem o minunată vitrină creată de designerul japonez Yochi Yamamoto. Proiectul a fost realizat pentru Boutique Issey Miyake. Incredibil, găsim marea iluzie vizuală care apare. Cele două figuri înalte au fost expuse în așa fel încât privitorul le percepe în trei dimensiuni. Uită-te la suprafețele de lemn! Se pare că aveți de-a face cu un adevărat set de mese și scaune.

Foto: Yoichi Yamamoto Arhitecti

vitrină decorarea ideilor de design Yochi Yamamoto

Sub ceva cu adevărat spectaculos! E vorba de magazinul Prada din New York. Se caracterizează prin imaginația sa neobișnuită și curajoasă, teatrală. Manechinii erau din tencuială. Ingredientele lor au fost lipite impreuna de oameni reali. Noi gasim cu adevarat formele specifice pe care le-au luat unic. E greu să pierzi că totul a fost creat de un regizor. Este Tadeusz Kantor.

Foto: Barney

vitrine decorați ideile de design ale magazinelor de modă Prada

Apoi veți vedea vitrinele mărcii Hermes, create de studioul francez "Zim și Zou" din Barcelona. În acest caz, avem de-a face cu o instalație albastru-portocalie. Toate elementele - atât din instalația în sine, cât și din articolele care urmează să fie vândute, au fost distribuite într-un mod care oferă cel mai bun efect posibil.

Foto: Nacho Vaquero

vitrine decorați hermes magazin Zim și Zou idei de design

Nu mai puțin popular este vestiarul ferestrei casei de modă Luis Vuitton. Sofia Coppola este în spatele acestui proiect. Flashy și semnificative sunt termenii prin care ne-am referi la această instalare. Instalația de basm din centrul comercial parizian le amintește de visele fetelor mai tinere. Aici puteți simți starea de spirit însorită, o mare de culori și un excedent de accesorii fabuloase.

Foto: Mundo Flaneur

Vitrina de decorare a lui Luis Vuitton Sofia Coppola

Afacerile seriei de antropologie sunt întotdeauna caracterizate de caracterul lor unic. Ideile de mobilier se referă întotdeauna la particularitățile locului în care ne aflăm. De asemenea, afacerea din Grecia dorește să reflecte farmecul unic al Mării Egee.

Foto: antropologie

vitrine decorați Antropropologie idei de design magazin din Grecia

Aici vedem unicul proiect de prezentare "Lucruri luminoase tinere" din Selfridges. Experimentezi o serie de instalații care demonstrează o dispoziție tânără. Tinerii designeri și-au arătat viziunea pentru lumea din jur. Așa au făcut ei cu icoane și poze.

Foto: T. Lipop

vitrina de decorare a Bright Young Selfridges Selfridges

Ca ultim exemplu, am ales magazinele de la casa de moda Luis Vuitton printre ideile noastre de mobilier. A fost proiectat de pictorul Daniel Buren din New York. Aceasta reprezintă o instalare permanentă sub formă de dungi. Este o reminiscență a legendelor țesături Damier. Este, de asemenea, jucaus cu ideea de perspective, concepte spațiale și iluzii optice. Acestea sunt realizate mai ales prin combinațiile mari de culori.

Foto: Julien Boudet

Vitrina decorată Luis Vuitton Daniel Buren

Au fost exemple de idei de decorare acasă de astăzi de neuitat? Credeți că contribuieți la caracterul unic al brandurilor reprezentate? Este aceasta și prima clasă a mărcilor să recunoască?