Masă din trunchi de copac – bucăți de mobilier inspirat de natură

Tabel de semineu

Mese din lemn din busteni refolositi

Aducerea accentelor în cameră este o modalitate perfectă de a oferi mai multă căldură și confort în cameră. Utilizarea trunchiurilor de lemn ca mobilier a câștigat o popularitate extremă în acest sezon. Există diferite piese care pot fi tăiate într-un mod variat.

Faptul că puteți contribui la aspectul natural fără plante este mare, nu? Prin urmare, veți experimenta frumusețea copacilor din mijlocul propriei case.

Tavă din trunchi de copac

Masă din scaun cu trunchi de copac
Trunchiul copacului rural este într-adevăr solid. Îmi place să atașăm roțile la această piesă. Aceasta este, evident, o abordare foarte practică, deși este destul de naturală. Coaja a fost îndepărtată, dar colțurile sunt cam aspre și culoarea este super naturală.

Veți observa că această soluție este super funcțională. Trunchiurile de copaci sunt grele, astfel încât să le puteți muta cu ușurință înainte și înapoi. Puteți face din scaune mari scaune și astfel asigurați locuri suplimentare pentru oaspeții, care probabil vor veni din nou și din nou.

Cât de mare este forma mobilierului afișat aici! Cred că este minunat că trunchiul copacului nu numai că prezintă o formă rotundă, ci și că recunoașteți forma copacului aici. Au fost executate în alb și arătau superb. Dar au un aspect lustruit decât piesele cu marginile aspre și umbrirea naturală. Acest lucru ar fi un plus extraordinar pentru o cameră în stil plajă.

Tabele din trunchiuri de lemn masiv

Tabel de masă din lemn de trunchi de trunchi

Acest trunchi de copac a fost sculptat picioare, care, de asemenea, contribuie la aspectul său lumină și mai multă agilitate. Îmi place caracterul aerisit și ușor al decorului aici. Formele gri se arată foarte bine pe acest trunchi de copac. Acest lucru se datorează, în principal, fundalului gri încastrat în cameră. Nu este o combinație excelentă de nuanțe calde și reci?

De remarcat în camera de zi cu schema de culoare gri

Masă din sufragerie din lemn de trunchi de cafeaDiscuri trunchiale orizontale de copaci ca suprafețe de tabel

Mese din lemn masiv din lemn de trunchi

Din nou, avem un aspect aerisit și ușor. Dar masa este poate un ton greu! Picioarele metalice subțiri conferă trunchiului de copac obișnuit un aspect foarte ușor. Acum arata perfect blând. Dar a fost greu să cadă acest copac, nu crezi?

În ciuda picioarelor similare, trebuie făcută aici o piesă complet diferită. Coaja a fost îndepărtată, însă forma naturală și fracturile au fost păstrate. Astfel, unul a obținut un caracter mult mai cald și mai rural decât în ​​ultimul exemplu. Mi-aș putea imagina perfect piesele în camera mea. Asta ar aduce multe beneficii, inclusiv aducerea în nuanțe naturale, invigorând spațiul modern cu atingeri naturale.

Micile mese laterale

vintage masă de cafea masă secțiune din lemn din trunchi de copac

Vreți să aveți un scaun sau o masă laterală cu caracteristici rurale și moderne? Această mică bucată aici este combinația perfectă a două elemente pe care de obicei nu le vedeți împreună. Dar dacă faci totul bine, funcționează foarte bine. Și știi ce e minunat: trebuie să facem în acest caz un proiect DIY.

Rustic și drăguț

stil de metal de picioare de metal de la copac trunchi

Discurile trunchiului verde sunt suprafețe de tabel

Lămpi fereastră de masă living din lemn de trunchi de copac

Vor mai vorbi despre roți, dar de data aceasta sunt niște mese de cafea joase. Prin tăierea trunchiurilor de copaci pe verticală, puteți obține mai multă zonă. Acest lucru este minunat pentru crearea unei suprafețe plane mari. De asemenea, rețineți pernele de tapiserie! Nu sunt fabuloase?

Masă de masă masivă

din lemn masă de masă masă mare masă din trunchi de copac

Luați un copac foarte lung și alungați-l de sus în jos. Astfel veți crea o masă unică, fabuloasă. Culorile, nodurile și vârtejurile vor veni în propriile lor. Ele sunt toate unice și provoacă demensprechend pentru un aspect unic. Acesta este un amestec excelent de minimalist și rural.

În prima parte a descrierii piesei următoare, vreau să menționez că avem de-a face cu picioarele IKEA. Este destul de ciudat și destul de industrial, în combinație cu un trunchi de copac ca o suprafață de masă, nu?

Îmi place juxtapunerea de vanitate, care a fost făcut un pic mai ciudat prin punerea pe suprafață a unei suprafețe de lemn neprelucrate.

Suprafață de masă din lemn masiv

Tabelul din stilul minimalist al oglinzii din lemn de trunchi

Personal, am trei bușteni în garajul meu care așteaptă să fie procesat. Căut acum surse de inspirație pentru prelucrarea lor. Sunteți deopotrivă? Aveți mai multe planuri pentru proiecte DIY sau preferați să cumpărați niște piese finite?