Arhitectura organică – Caracteristici naturale și sculptură

Arhitectură arhitectură ecologică

Arhitectura organică, spre deosebire de multe alte stiluri, este aproape o filosofie independentă

Aceasta se bazează pe armonie perfectă între natură și om.

Arhitectura organică trebuie să facă parte din viața interioară a omului în fiecare zi. În același timp, trebuie integrată fără probleme în peisajul natural din jur.

Este dificil să se definească acest tip de arhitectură clasică sau modernă, fără comparație cu organismele biologice. Fiecare element reprezintă propriul său obiect cu propria sa structură de viață, urmează propriile legi și în același timp îndeplinește multe funcții.

Arhitectura organică

Arborele arborec arhitectural organic
Frank Lloyd Wright este considerat fondatorul acestei direcții în arhitectură. Prima sa lucrare de acest gen este Casa Robbie, construita in 1908. Este situat în Chicago.

Una dintre celelalte lucrări fascinante ale sale este Casa Fallingwater din Pennsylvania

Pietra arhitectură arhitectură organică

 Aici puteți vedea cum realizează în practică următorul principiu: Casa trebuie să arate ca și cum ar crește de pe pământ.

Mai presus de toate, se încearcă utilizarea materialelor care pot fi aplicate cu puțină prelucrare suplimentară. Nu încercați să vă ascundeți aspectul și structura originală, ci, dimpotrivă, să le faceți mai eficiente. Nu există o mare diferență în ceea ce este. Acest principiu se aplică în mod egal fontei, pietrei, lemnului și betonului.

Dreptul este foarte strict cu privire la principiile sale în arhitectură

Arhitectura ecologică pietre stânci rociPrimul dintre acestea este minimalismul. În plus, vă străduiți pentru simplitate în fiecare detaliu. Minimizați numărul de camere din casă la minim. O cameră merge aproape neobservată și fără probleme în alta, creând un întreg armonios. Corect, datorăm ideea bucătăriei cu mult plan liber.

Aspect aparent

Arhitectura ecologică a mediului natural

Una este adevărată în ceea ce privește decorarea clădirii ca echipament tehnic. Acest lucru este valabil mai ales pentru nuanțele aplicate, precum și pentru cantitatea de materiale folosite și accesoriile din această arhitectură. Acestea sunt reduse cât mai mult posibil și lasă mai mult spațiu pentru suprafețele de sticlă și spațiul interior.

Canopy mare ca parte a arhitecturii

Designer de fațadă arhitectură ecologică

Nu în ultimul rând, trebuie menționat faptul că Dreptul insistă asupra faptului că casa este complet construită deasupra pământului. Aceasta include și elementele sale de bază.

Noi pe Freshideen găsim istoria stilului fascinant

Arhitectura arhitectură arhitecturală

De asemenea, credem că înțelegerea principiilor va contribui cu atât mai mult la crearea unei case armonioase. Te simti la fel? Recunoașteți un avantaj pentru design-ul dvs. de casă și pentru arhitectura modernă ca atare din cunoașterea mai bună a principiilor lui Frank Llord Right?

Mai multe trepte bine luminate

Arborele arhitectural arhitectural arhitectural natural

Fațadă ondulată

Arhitectură arhitectură complexă complexă

Formele abstracte și aspectul izbitoare

moderne arhitecturale inovatoare arhitecturale ecologice