Răcoritoare din lemn și mobilier din metal de Hilla Shamia

scaune din lemn de mobilier din lemn de esență moale

Mobilierul răcoros apare ca o artă magnifică

 

De câteva ori vă atragem atenția asupra ideilor proaspete mobilier răcoros și accesorii prezentate de designeri de renume mondial. Mobilierul de designer este unic nu numai datorită individualității sale, ci și datorită eficacității sale. Piesele de mobilier de design au un caracter unic și întruchipează creativitatea și imaginația producătorului lor.

De aceea le putem defini ca fiind unice. Există oameni care, prin munca și talentul lor plin de artă, lasă un semn de neuitat în lumea designului. Arta ei rămâne și fascinează cu ingeniozitatea și frumusețea ei.

Mobilierul atractiv de designer de Hilla Shamia

masă rustică din lemn masiv de aluminiu
Scaun rustic cu design deosebit

scaunul din lemn de aluminiu este proiectat cu mobilier moale

Aluminiu și lemn se întâlnesc

Mobilier elegant din lemn masiv din aluminiuDesign unic

design răcoritor de mobilier din lemn masă din lemn rustic

Astăzi vrem să vă prezentăm munca unui designer talentat, numit Hilla Shamia. Shamia, un strălucit artist israelian, creează mese și scaune originale, extraordinare din lemn și aluminiu. Metoda lor unică de fabricare aduce aluminiul rece împreună cu lemnul frumos și cald. În utilizare sunt chiparos și eucalipt, care au fost tăiate longitudinal. Arderea aluminiului topit creează un strat de carbon negru pe suprafața lemnului, creând o frumoasă margine vizuală între culoarea de argint rece a metalului și culoarea caldă și naturală a lemnului. Datorită stării sale topite, aluminiu umple fiecare fisură din lemn, creând o relație puternică între cele două materiale. Rezultatul final este uluitor! Atenția dvs. va fi atrasă de piese de mobilier care vă vor armoniza cu designul unic și vă vor oferi un aspect unic!

Scaune și mese de Hilla Shamia

Mobilier elegant, design de masă și scaune din lemn din aluminiu

Să ne bucurăm împreună de arta acestui designer ... Un lucru este sigur, imaginația omului nu cunoaște limite!

Mobilierul de design poate transforma în totalitate designul interior      mobilierul răcoritor este proiectat din lemn masiv din aluminiu și scaune rustic

Metode inovatoare la producătorii de mobilă

designul răcoritor de mobilier din aluminiu din lemn unic

În funcționare

companie de mobilă de designer mobilier cool

Turnați metalul

face mobila racoritoare metal turnare

Două materiale prietenoase

mobilier moale design unic de lemn de masă din aluminiu