43 Sfaturi pentru culoarea dormitorului răcoritor – punctul de vedere colorat

dormitor răcoros paletă de culori chic combinație albastru galben

Răsfoiți paleta de culori a dormitorului - faceți alegerea potrivită!

Am stat întotdeauna în spatele poziției, în designul interior al caselor depinde de funcționalitate și formă. Domeniile casei, cum ar fi bucătăria și dormitorul, sunt spații în care nevoia de obiectivitate este mult mai evidentă și mai esențială decât în ​​orice alt loc.

Un nou studiu britanic privind modelele de dormit și dormitorul a adus câteva fapte interesante lumii. Umbrele și nuanțele care există în dormitorul dvs. pot afecta într-adevăr calitatea și durata somnului.

Apă proaspătă de culoare albastră în dormitorul clasic

dormitor rece culoare paletă turcoaz perete oglindă de apă
Un studiu care a implicat 2.000 de gospodării a arătat că albastrul se află în partea de sus a listei culorilor care asigură un somn sănătos și sănătos.

Combinați verde cu alte culori vibrante

dormitor răcoros paletă iarbă verde zid vibrant umbră

Aspect elegant - albastru închis

dormitor răcoros culoare paletă iarbă verde adânc albastru inchis trendy interiorButoaie și draperii galbene

palet palet paleta unt galben palid

Culoare verde și pereți

frumos dormitor paleta de culori model modern floral

Designul patului portocaliu tapitat

dormitorul interesant paleta de culoare pepinieră portocaliu

Latura ecologică ambiantă și modele frumoase florale

modern dormitor culoare paletă verde cremă relaxa

Contrastul albastru și albastru cu interiorul alb

dormitor frumos dormitor de culoare albastru accente albastru

Următoarele culori din listă sunt galben și verde. În mod surprinzător, maro și gri aparțin în partea de jos a catalogului de culori folosite, deoarece par să transmită senzația de depresie și crepuscul.

Lasă albastrul să intre!

Senzația de "albastru" poate să nu fie așa de rea atunci când este vorba să petreacă mai mult timp în dormitorul tău. Albastru și nuanțele sale sunt cele mai bune tonuri de culoare pentru dormitor, și sunt imediat în spatele Pink în competiție. Albul și Albastrul sunt o combinație excelentă care se potrivește perfect cu aspectul contemporan.

Luminos dormitor - model floral pe pereți

dormitor răcoros paletă covor albastru maro

Schemă de culori elegantă - nuanțe albastre și interior clasic

dormitor dormitor schema de culoare albastru schema tradițională

Dormitor modern - costum de lemn

cool decor palet accente decor elegant

Albastru de pat albastru închis

dormitor racoros paleta de culori modern albastru închis alb

Căpșuni albastre cu modele zebra

dormitor rece culoare paletă zebră albastru textura

Elegant dormitor feminin - ambianță rafinată

cool dormitor paleta de culori albastru interesant

Perdele albastre și covoare dungate

dormitorul răcoros culoare paletă accente neutru interior atractiv

Bucuria vieții sărutată de soare

În timp ce albastrul poate interacționa în mai multe moduri, iar pereții albastri în două tonuri se amestecă pur și simplu cu dormitorul, galbenul este culoarea pe care trebuie să o utilizați cu înțelepciune. Un studiu realizat de Travelodge a arătat că galbenul este cea de-a doua cea mai bună culoare după albastru pentru un somn bun. O parte din aceasta se datorează atracției vesele și amuzante a culorii care pare să "șterge" toate îngrijorările legate de munca zilei grele .

Butter galben facilități de dormit în timpul verii

dormitor racoros paletă de culoare galben strălucitor aspect

cool dormitor paleta accente galben perete alb patdormitor racoros paletă de culori galben alb negru

Interiorul neutru și camerele cu soare, cu paleta de culori în zona galbenă mare, sunt o atracție plăcută și aerisită. Galbenul este o alegere deosebită pentru dormitoarele mici și compacte, deoarece aduce un sentiment de prospețime vizuală. Dimpotrivă, decorarea bogată în aur sa dovedit a fi dăunătoare pentru somnul bun.

Design floral drăguț - decor feminin în dormitor

dormitor paleta de culori galben accent neutru albdormitorul răcoros paletă de culori galben accent neutru albdormitorul răcoros paletă de culori galben accent neutru albdormitorul răcoros paleta de culori accente primitoare calddormitor racoros culoare paleta galben flori

Vibrații verzi echilibrate

Verde este o nuanță care este populară universal și se situează lângă albastrul unic ca fiind una dintre culorile preferate ale designerilor de vârf. Cu verdele, care face parte integrantă din natură, se pare că se simte mult mai confortabil și pașnic în prezența sa. De aceea este una dintre cele trei culori cele mai utilizate în dormitoarele moderne. Verde verde verde și mai ușoare verde de verde măr, în pereche cu alb și galben, sunt forme destul de populare. Proaspete și vibrante, este mai bine să păstrați versiunile mai întunecate ale verde în mare parte departe de dormitor.

Dormitor minimalist - paletă de culoare proaspătă de nuanțe de lumină și verde închis

cool dormitor paleta accente de umbrire verdecool paleta dormitor accente cadru de pat maroCool-dormitor-color paleta-accente-platformă-patdormitor răcoros accent pe schema de culoare accent de cadru de pat marorăcoarea dormitor paleta accente perete verdecool dormitor paleta accente design verde

argintărie

Aceasta este o paletă de culori care ar putea surprinde cu siguranță pe unii dintre noi. Spațiile de dormitor de argint par să se potrivească cu un pui de somn relaxat. Cercetările au arătat că cei care folosesc accente de argint în dormitoarele lor se bucură de un total de 7 ore și 33 de minute de somn. În timp ce argintul nu este în prezent o culoare foarte populară printre proprietarii de case (în special în comparație cu naturale gri și maro), poate că este timpul să reconsiderăm acest concept.

Dormitor mobilat în nuante de argint - are un efect calmant

cool dormitor paleta accente gri argintcool dormitor paleta accente negru argintiu

Argintul umple camera cu înțelesul, fascinația și energia, iar acest decor accentuat în această culoare pare să motiveze mai multă mișcare decât altele! Există încă o culoare care se mută mai mult spre pierderea în greutate!

Spumant ambianță - dormitor de lux

cool paleta dormitor accente fabulos sparkly luminicool paleta dormitor accente argint strălucitoare strălucitoareschiță de dormit schiță paleta de culori accente argint combinate grinegru lucios mobilier de toaletă garderoba cadru de pat

Plăcerea prospețimii portocalii

La sfârșitul listei noastre astăzi este portocaliu vibrant și colorat. Cu decor și mobilier colorate într-un stil contemporan din ce în ce mai des, în această culoare spumante și originale, ea mișcă culoarea portocalie în poziții populare cu o grămadă de grabă. Orange, amestecat cu un pic de galben și pur alb, este un stil care se potrivește perfect cu baia modernă. În plus, se ajunge la faptul că această culoare se mișcă pentru a trezi spontaneitatea și vibrațiile sportive. Orange face gânduri plăcute și pozitive, care la rândul lor provoacă un somn plăcut.

Interiorul clasic - ambiții tradiționale

dormitor dormitor schiță de culori accente pereți portocaliicool paleta dormitor accente portocaliu saturate

În timp ce studiul ridică câteva întrebări interesante, în special în ceea ce privește culorile gri și maronie ca dormitor, confirmă, de asemenea, că Lila stimulează prea mult camerele liniștite. Roșu și aur pare să cadă în aceeași clasă. Deci, data viitoare când vă repetați camera, gândiți-vă la culori care vă vor ușura mintea. Acesta este un exemplu perfect de design interior care depășește cu mult dimensiunile pe care ochiul le vede!

Design interior elegant în dormitor

farmecul dormitorului accente accente portocaledormitor răcoros dormitor accente de culori portocaliu minimalistcool dormitor paleta accente lumina jocuricool dormitor paleta accente perete model de tatuajdormitorul răcoros paleta de culoare accente suprafață