Unitate de perete cu pat pliabil – Idei vii pentru paturi practice

dulap perete cu pat pliabil perete pat pat de dulap verde

15 spații de economisire a spațiului pentru dormitoare mici

Aveți un apartament mic? Atunci, din experiență, știți cât de importante sunt mobilierul cu economie de spațiu, nu? - unitate de perete cu pat pliabil

De aceea există atât de multe pe piață: mese pliabile sau cele care pot servi și ca scaune; Canapele care ar putea fi, în același timp, canapele sau pot conține spațiu de depozitare.

Astăzi, articolul nostru este în special despre paturile de perete. Au proprietăți utile diferite. Unii au un cadru pe lateral, iar alții îl folosesc ca zonă de vizionare. Există, de asemenea, rafturi și altele care pot servi și ca o canapea.

Astfel de paturi ușurează pe toată lumea să stăpânească arta de economisire a spațiului și ar putea fi folosită bine în orice cameră. Să aruncăm o privire la colecția de paturi mari de pereți pe care le-am pus astăzi împreună pentru dvs.?

Aici vedem un pat de perete, care poate fi de asemenea transformat într-o canapea. Acest lucru funcționează într-un singur pas grație bazei din lemn. Sub pat este o canapea, care poate fi utilizată atunci când patul este așezat înapoi pe perete.

Nuovoliola 10 - unitate de perete cu pat pliabil

dulap perete pliere pat perete pat dulapuri tapiterie alb
Colecția Siena

dulap perete pliere pat de perete pat dulap iluminat

Acest pat prezintă o gravură și mulaje cu caracter propriu. În partea de sus ai, de asemenea, mânere care fac tragerea în jos foarte ușor.

Unitate de perete personalizată

dulap perete pliere pat perete pat dulap oaspețiiAici puteți vedea un perete personalizat, cu un centru media integrat. Vedeți un design cu două etaje, cu scară special construită.

Vancouver pat de perete

dulap perete pliere pat perete dulapuri dulapuri lemn

În plus față de patul în sine, unul a cazat, de asemenea, zone de depozitare pe ambele părți. Puteți găzdui minunate obiecte personale acolo.

Cartea Altea 90/ 120

dulap perete pliere pat pat perete dulapuri culori

În cazul în care Unitate de perete cu pat pliabil astfel poziționat, puteți vedea rafturi pe laterale. Cu toate acestea, ele pot fi ascunse, dacă se dorește.

AALTO

dulap perete cu pat pliabil perete pat dulapuri paturi din lemn

În acest dormitor mic aveți cu siguranță mai mult spațiu atunci când patul este pliat în sus. Tapițeria de perete este de asemenea o decorație bună, deoarece face zidul mai confortabil să doarmă.

Înclinarea apartamentului

dulap perete pliere pat perete dulapuri albastru

Patul este special realizat, iar piesele mici au fost elaborate de câteva companii diferite. Rețineți grila metalică perforată, care permite lăsarea soarelui. Un design minunat, nu?

Poppi Ponte

dulap perete pliere pat perete dulapuri dulap verde proaspete

Culoarea pansamentului se potrivește minunat cu zona de depozitare și arată ca o unitate. Acest lucru arată bine cu un dulap transparent din lateral.

Sistem de pat cu înălțime Lollisoft

dulap scara de perete cu pat pliabil perete pat pat matrimonial pat mare

Aveți copii care au nevoie să împartă aceeași cameră? Designul de aici va fi probabil potrivit doar pentru tine, nu crezi?

Mansarda intr-un transformator

dulap cu perete cu pat pliabil pat perete dulap perete

După cum puteți vedea la prima vedere, totul este realizat la comandă în acest transformator. De asemenea, include un pat de perete cu unități de rafturi montate lateral. Materialul folosit în această podea de 50 mp este cel de lemn de nuc.

Două paturi duble în biroul de la domiciliu

fold pat pat perete dulap dulap tradiționale dulap perete

Cele două paturi de pereți gemene au fost proiectate astfel încât frații minunați să poată locui aici.

Lollibuch

perete dulap rafturi dulap perete dulap cu pat pliabil

Spre deosebire de cele afișate anterior Unitate de perete cu pat pliabil Acesta are rafturi aici. De asemenea, arata ca un pat de mansarda.

Lake Counrty builder

dulapuri de perete cu perete convențional cu pat pliabil

Aici vedem un pat de loft personalizat. Arată grozav în această cameră contemporană asiatică, nu-i așa?

Canapea dublă de la Cannes

dulap perete cu pat pliabil perete pat paturi dulap purpuriu

Cu excepția rafturilor din partea dreaptă, are și un dulap în partea stângă. Sub Unitate de perete cu pat pliabil  veți găsi, de asemenea, o canapea aici.

Cameră cu suprafața lemnoasă de vară Summer și un pat de mansardă

dulap perete pliante pat perete dulapuri dulapuri maro

Aici aveți un set, care include și o masă de colț. De asemenea, puteți vedea rafturi mici, care contribuie, de asemenea, la aspectul atrăgător.

Recunoașteți: doriți cel puțin unul dintre aceste modele pentru casa dvs., nu? Acest lucru este cu siguranță sinonim cu mulți alți oameni! Doar alegeți modelul potrivit și bucurați-vă de confortul care vine de la el.