50 de idei reci pentru paturi de lemn cu patru postere din dormitor

Paturi de lemn cu patru uși în construcția solidă a dormitorului

50 de idei reci pentru paturi de lemn cu patru postere din dormitor

Paturile cu baldachin sunt proiectate pentru a fi mai utile decât decorate artistic. Scopul lor principal a fost acela de a da intimitate si incalzire nobililor si domnilor Europei medievale.

Paturile originale cu patru uși au draperii sau draperii întunecate de catifea.

În secolul al XVI-lea, astfel de paturi au fost făcute cu mai multe ornamente, detalii, posturi incizate și capace. În zilele noastre există o mare varietate de modele și reprezentări diferite. După cum puteți vedea aici, designul paturilor variază de la paturi de apă de ultimă generație până la modele clasice din fier forjat. Și ce ar fi designul interior fără crom. Este interesant să descoperiți modul în care oamenii creativi din trecut și-au personificat casa. Pentru mai multe modele, aruncați o privire la mesele moderne de masă atractive pentru camera de zi – 50 de fotografii reci. Bucurați-vă!

Pat tip clasic cu patru uși – lemn masiv și multe ornamente

bogate ornamente cu model clasic cadru din lemn masiv
Pat modern, compact cu patru uși pe roți

design atractiv la noptiere model de defilare a lemnului mobil

Fancy design cu pat dublu – structura din lemn

Paturi din lemn cu patru uși în structura masivă a dormitoruluiHaina confortabilă într-un stil modern

hamac sky bed structura lemn structura cadru albe perdele

Pat cu pat dublu inspirat de natură

Paturi de lemn cu pat dublu în patul de dormitor pentru copaci

Pat atractiv cu design de basm

lemn-cadru cu pat natură inspirate saltea originală

Patul minimalist cu patru uși oferă confort și liniște

ovală, în formă de design-poster-pat-albastru-pernă-minimalist

Linii și forme geometrice – cadru din lemn

dormitor alb minimalist dormitor alb

Forma și structura ovală – balansoar

lemn formă ovală tapițat design leagăn pat atractiv

Pat extravagant cu patru uși are perdele aerisite

perdele din lemn perdele de design saltea scăzut de metal

În acest dormitor predomină nuanțe bej și moi

bej nuanțe dormitor noptieră perdele model floral

Chiar mai originale, idei de design atractive pentru paturile cu baldachin din lemn, metal și alte materiale

confortabil pat dublu cadru cadru saltea moderne floral model floral cap de pat perdele alb pat mat albastru cu pat mat albastru elegant alb alb cu patru postere saltea roz maro roz futurist cer pat cremă forme saltea metalică   Paturi din lemn cu patru uși în dormitor cu lenjerie de dormit Paturi din lemn cu patru uși în dormitor construit ultramoderni Paturi de lemn cu patru uși în apartamentul elegant al dormitorului Paturi de lemn cu patru uși în dormitor cu perdele extravagante Rattan paturi baldachin în perdele dormitor mobilier de gradina Paturi din lemn cu patru uși în perdelele elegante ale dormitorului Paturi cu 4 uși în culoarea galbenă a dormitorului Paturi din lemn cu patru uși în rama metalică îndoită Paturi din lemn cu patru postere în saltea din metal Paturi din lemn cu patru postere în cadrul dormitorului, inspirat de natură Paturi cu baldachin în clasa dormitorului clasic Cadre din metal cu patru postere în rama dormitorului Paturile cu pat dublu raman picioarele dormitorului negru în cadrul dormitorului Paturi cu baldachin în perdelele verde din dormitor  Paturi cu baldachin în dormitor masiv modelat aproape de natură Paturi de lemn cu patru uși în pătratul solid al patului  Paturi din lemn cu patru uși în tavan alb placaj lăcuit Paturi din lemn cu patru uși în metalul dormitor strălucitor ridicat Paturile cu baldachin în dormitor sunt splendid lenjerie Paturi din lemn cu patru uși în designul minimalist al dormitorului Paturi de lemn cu patru uși în coșul de răcire modern pentru vinuri de plafon Paturi din lemn cu patru uși în cadrul cadrului ratanului din dormitor Paturi din lemn cu patru uși în paturile de dormit roșu Paturi din lemn cu patru uși în dormitor alb-negru    copii cameră fată alb roz mobilier cu patru paturi pat clasic cu pat dublu ornamente decorative din metal modelat clasic oriental stil de noptieră design tabel lampă scaun perdele aerisite mobilier rattan cer pat pernă în aer liber mare mobilier în aer liber pat solid pat perdele pat  designul minimalist al baldachinului din metalul industrial designul modern de interior de dimensiuni mari   roșu perdele lenjerie de pat pat de piele cap de bord dormitor design noptieră saltea întuneric așternut negru alb design de interior mobilier din piele pat întrețesute picioarele din partea superioară a cadrelor din lemn cadru din lemn cu pat dublu